Pipet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 benim tespihi yakaladı eleman cüzdanın içinde. sorduğu soru : " bunun manevi değeri var mı ?" verdigim cevap : "evet" içimden verdiğim cevap : para verdik tabi olcak asgfds - iyi iyi geç normalde yasak bla bla bla - he, he, öle, öle tespih oyalıyo beni içerde valla, dışarda çok keko gelen çogu şey işe yarıyo içerde asdfasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ilk çarşıma çıktım heheyt. muhafız oldum bu arada. 4 ay kan alacaklar bi tarafımdan demek oluyor bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 bende ilk çarşıma çıktım hehe. çok güzel bi duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 olm cok sıkılıyorum lan ne zaman terhıs oluoz bız ızın mızın kullanmazsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Napıyorsunuz lan poşetler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 sivil kıyafet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 THARKAS said: olm cok sıkılıyorum lan ne zaman terhıs oluoz bız ızın mızın kullanmazsak? 17-18 ocak=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 irana istikamet yemiş adamı ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 istikamet gökyüzü var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 yok onu duymadım :) ama iran dağlarına doğru koştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 kısa dönem iyidir beyler, yedeksubay olmayın kimsenin sizi taktığı yok, t.şk oğlanı yapıyolar. 313. dönem muhabere atğm den tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 "istikamet solunuz dağılın marş marş" emriyle başlayan çök kalk silsilesiyle, eğimli arazide duvar kenarına gelip birikmek. komutanın atlayın lan aşağıya demesi. iki metrelik duvardan atlayıp esas duruşta beklemeye başlamak. komutanın "beş saniyeniz var yukarı çıkın" demesi. "bir, üç, beş" diye sayması. çıkamayanları süründürmesi, çıkabilenleri duvar üzerinde çök kalk yaptırıp indirip çıkartmaya devam etmesi. hızını alamayıp silahsız hareketler serisi 12. hareket-koordinasyon hareketi dört cepheye dörder tekrardan kan almaya devam etmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Yedek Subay adından da anlaşılacağı gibi subay eğitimi alıyor ve olası bir savaşta ciddi ciddi asker yönetiminde görevlendiriliyor o yüzden iyi eğitim almaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Masakari said: Napıyorsunuz lan poşetler ? poşet diyene dik dik bakıyorum dövecek gibi. demiyor artık kimse. zaten burda kısa dönem uzun dönem ayrımı yok pek, uzun dönemler ne yapıyorsa biz de yapıyoruz. günde 8 saat nöbet, mıntıka, faaliyet adı altında her türlü amelelik ve törenler. bir muhafızın günlüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Kolpadan görevlendirmelerle dışarı çıkmak çok iyi ya, tetikte olun hep. Hem mesaiden yırt, hem normal çarşını yemesin, yarım saatlik iş için 8-10 saat dışardasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 benim cnaım sıkılmaya basladı kısaltsalar 1 ay ıyı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Baggio said: Kolpadan görevlendirmelerle dışarı çıkmak çok iyi ya, tetikte olun hep. Hem mesaiden yırt, hem normal çarşını yemesin, yarım saatlik iş için 8-10 saat dışardasın :p onu ben de çok yaptım ahah iyi oluyodu=p @tharkas: erkin, erken başlamışsın sıkılmaya ya daha var bitmesine, sık dişini=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sıracılık yapıyo ibneler ya sokım bu askerliğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Sıracılık normale yakın bişey, devrecilik olmasın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 devrecilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Laorx said: sıracılık yapıyo ibneler ya sokım bu askerliğe Merak etme "sıracılık reroro" modu usta asker olunca geçio,hatta ne kadar faydalı bişey olduğunu anlıyosun ve 1.5 ay sonra o "ibnelerden" biri olup sonradan gelenlere "sıracılık reroro" dedirtiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 hizmet takımı bizimki ama ben amele takımı diyorum. nerde amelelik var hep bizim takıma giriyor =) ben h.içi disiplin mahkemesi yazıcısıyım. mahkeme dosyalarıyla uğraşıyorum. günde 1 saat iş anca oluo gerisi yatış =) ama h.sonu iş varsa eğer ameleliğe biz de gidiyoruz. en son çim biçme makinası ittim 3-4 saat. neyse buna da şükür =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 3km tam techizat koşusu gerçi şuan hala sadece hücum yeleği çelik migfer g-3 ve kasatura, matara ve 5 sarjör ile koşuyoruz. Üstüne pentahtlon üstüne 25mt el bombası isabet 35 mt elbombası mesafe atışları öle el bombası atmada ne var demeyin hayvan gibi ağır koduğumunun mereti kolum abartısız çıktı çıkacak bu birde boş hali. Sonra 50 mt gece atışları gündüz 200 metre atışları. Ve bütün bunlara rağmen ben muhabereciyim dünya yıkılsa bizim takım olduğumuz yerde çakılı kalıyor ama gel gör halimizi aldığımız eğitime bak soktuğumunun denetlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Lololol ben de muhabereydim ama geçtim teçhizatlı koşuyu eşofmanlı bile koşmuyoduk. Hatta her defasında bi bahanem vardı lan sürekli yırttım o teçhizattan bilmemneden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Ahah denetleme ne pis birşeydir. Allah sabır versin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar