Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 siir masallah :) izlemiyorum sadece troll.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 iyi iyi tayfur'u hoca tutma gibi bir hata göstermezler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bobo sol açık? sadfgsae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 2-2 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bursa'dan gol haberi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bobo nobre ile çok takılıyor galiba her topu ezdi adam neyse geçmiş olsun.tayfur da mavi ekran verdi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 hep boyle siir gibi oynasın besiktas. aman nazar degmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Herifler ne serbest vuruş golü attı be =P 2-0 dan 2-2 yaptırdık buda bir başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 2-0 dan 2-2 iyi yine. Oyun kurucusuz 2 tane nasi attiysak artik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 oha lan uyuya kalmışım 2. yarı, bi kalktım yıkıldım resmen ilk yarı yargılamıştı beşiktaş oysa ki, nasıl 2-2 lan nasıl düştü takım bu kadar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 İsmail sen kocaman bir çılgınsın demek istiyorum burdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 17.puan gelmedi mi hala ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Maçı 3 çılgın beşiktaşlıyla izledim ve maçla ilgili kocaman bi yorumum var. LOOOOOOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Benim gördüğüm 4 şutları var toplam, biri frikik, diğeri gol. Bu kadar ofansif oynamaya gayet iyi. Ama öndeyken kontra yemek kötü, Tayfur da kör değildir heralde, gerekli ayar çekilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Evet kaleye çok az geldiler neredeyse hepsi gol oldu zaten. Heriflerin attığı frikik tam fantazi ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 neyse manisa-gs maçını izler rahatlarsınız haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 uzun zamandır bu kadar taraflı bir hakem görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 sinir oldum yine ulan dedik hasret bitti gidelim özlemimizi giderelim yine zehir oldu gece , üstüne tem beylikdüzü çıkışında kaza olmuş trafik durdu bi de otobüste bekle saatlerdir yeni geldim daha eve, yalnız çok net bir şey var eğer bu tayfur gelecek sene takımın başında kalırsa 1 sene çöpe gidecek çünkü bu adam sezonu tamamlayamaz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 tayfur oynarken de fakir zihniyetteydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 köybasi yaktin bizi lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 2. yari kanser oldum sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Köybaşına iki iyi laf ettik, adam tek bir hata yaptı, o top gol oldu :D Ayrıca İnönü'de ne zaman kanser olunmadan maç izlendi ki? Nükller'e karşı çıkılıcağına İnönü'ye karşı çıkılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 beşiktaş çok iyi aslında da hakemler hep işte. 17de 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 İsmail, hakan balta ile olan yarışında bir adım öne geçti bugün; bakalım hakan bu hafta nasıl cevap verecek? lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RashardLewis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Beşiktaş (Epic Fail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar