Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çenesi çıkan kızın ağzına veriyorlar!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şunu ızledıgımden beri adam akıllı agzımın tadıyla esnıyemıyorum. Goz kırpmanı nefes almanı ve her dokundugunu hıssetmenı falan bır yere kadar gecıyorda bu hala gecmedı.
Mesaj tarihi:
elma ısırıyormuş ondan çıkmış.

ama öncesinde de çocukken basketbol oynarken suratına top gelince çıkmış çenesi.

bi kere çıkınca oluyormuş böyle işte.
Mesaj tarihi:
hey ben kötü bişi sölemedim.
olan olayı haber verdim sadece.

kızın çene kaslarını yormak için ağzına sopa gibi bişileri sokuyorlar ve kaslar gevşeyip bırkaınca yerine takıyorlar desem çok saçma olacaktı
Mesaj tarihi:
ahahaha yok abi o cubuklar baska, bular dili altta tutma cubuğu direk.

yalnız onu cıakrtırken aman yarappim. sen baktınmı cıkarttıkları şeye, mandaline büyüklüğünde bir arkası var o pamukların genzin büyüklüğünde. bildiğin total recall'un burun sahnesi yanı
Mesaj tarihi:
Cuce said:

yalnız onu cıakrtırken aman yarappim. sen baktınmı cıkarttıkları şeye, mandaline büyüklüğünde bir arkası var o pamukların genzin büyüklüğünde. bildiğin total recall'un burun sahnesi yanı

benim burnumda ödem oldu o yüzden o çubuklardan canlı canlı 3 kere sokup çıkardılar burnuma
Mesaj tarihi:
aynen öyle işte off hatırlayımca beynim ağrımaya başladı

gerçi evet burun çubukları olsa salyayla şişerlerdi muhtemelen bi tane 50 tane koyamayacak kadar pahalıdır herhalde onlar garip polimersi bişeyler çünkü
Mesaj tarihi:

hep bunu yapmak istemiştim

Ardeth said:

benim burnumda ödem oldu o yüzden o çubuklardan canlı canlı 3 kere sokup çıkardılar burnuma

Ardeth said:

o çubuklardan canlı canlı 3 kere sokup çıkardılar burnuma

Ardeth said:

canlı canlı 3 kere sokup çıkardılar burnuma

Ardeth said:

3 kere sokup çıkardılar burnuma

Ardeth said:

3 kere sokup çıkardılar

• Yeni Oluştur...