Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 oyunla ilgili sitelerde veya oyun içlerinde karşılaştığını 1 nisan hedeleri var mı? henüz türkiye'de 1 nisan'a girmedik, ama GMT +9, +10, +11, +12 bölgeleri 1 nisan'a girmiş. kore, avusturalya, japonya vs civarı. blizzard'ın olayları ilk asya bölgesi sitelerinde yayınlanıyordu sanırım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 x-fire her sene yapıyodu bişiler kendi sitesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 LoL de açtım yeni champ nasılmış bakayım diye... sonra gözlüğü kontrol ettim fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 lee sin süper haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Başlığı gördüğüm anda bonec'in açıtıgını hissetmem de bambaşkaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 xunn said: Başlığı gördüğüm anda bonec'in açıtıgını hissetmem de bambaşkaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 daha 1 nisan olmadı sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 2 günlük üye bile topic adından bonec tespiti yapabilir abi büyük olay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bende aççaktım ki bu topağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Silphatos said: 2 günlük üye bile topic adından bonec tespiti yapabilir abi büyük olay değil haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 LethE said: LoL de açtım yeni champ nasılmış bakayım diye... sonra gözlüğü kontrol ettim fln :D :D "... because i am lee sin the blind monk." Sparkcaster said: daha 1 nisan olmadı sakin hangi 1 nisanda açalım abi? gmt -8 uygun mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bl,zz ne yaptı ben onu bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 korede çıkmış da ingilizcesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Diablo III şakadır heralde dimi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 senko said: xunn said: Başlığı gördüğüm anda bonec'in açıtıgını hissetmem de bambaşkaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Dayman said: senko said: xunn said: Başlığı gördüğüm anda bonec'in açıtıgını hissetmem de bambaşkaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ben Valve'den birşeyler bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 adam ilkokullulardan sonra 1nisanı en çok seven kişi olabilir.. 1nisan geldiğinde şöle heyecanlanıyor olabilir hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Asdgdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Valve den HL 3 şakası beklerdim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 http://us.blizzard.com/diablo3/media/horadrapp/ ehah komik seyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 zaidral said: http://us.blizzard.com/diablo3/media/horadrapp/ ehah komik seyler var. Jade Ring yaptım :) Wirt's Leg + Town Portal = Secret Cow Lvl :) Abi ne kadar hoş ve boş herifler bunlar. Adamlar 10 senede bir oyun yapıyor, 2 senesi zaten şu 1 nisan şakalarının dizaynı için gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 lol impville yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 secret cow level impville ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 vayy amazonda başlamışlar diablo 3 satmaya :P şaka sanıcaz inanmayacak sonra gerçek olduğunu öğrenince yine bizi kandırmış olacaklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar