Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 http://themoviezones.com/wp-content/uploads/2011/03/Limitless-Poster.jpg A writer discovers a top-secret drug which bestows him with super human abilities. Stars: Bradley Cooper, Anna Friel, Abbie Cornish and Robert De Niro Fragman: http://www.youtube.com/watch?v=THE_hhk1Gzc [hr] Çok yerde açık noktalar bırakıldığı için harika bir film diyemeyeceğim ancak kötü bir film de değil.
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Gayet güzel, pumped up holywood filmi. Gidin.
Overseer Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 üsttekinin aynısından limit 4 digit iq sahibi olup ilaçtan üretemedin mi ey kurban oldumunun dedik en başta geçti sonra
Gaussian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 hafif quantum kafasına bağlamışlar enteresan olmuş olsa da içsek hımrakee bradley abinin de filmleri izleniyo falla
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Eh. Uzun zamandan beri film izlemiyordum, arkadaşlar önerdi. Çok güzel, feci süper yapmışlar kesin izle diye. İzledim. Sonuç: Otobüs yolculukları sırasında izlenebilir bir film olmuş. Çekim teknikleridir, açılardır bunlarda sorun yok ama yazıktır o senaryo nedir. Olasılıksız okuyup gaza gelmiş senaristtin, başarısız senaryosundaki güzel oyuncuların filmi olmuş.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 oha sadece bu kadar mı konuşulmuş bu film? gayet iyi bir filmdi hani. özellikle sonu başarılıydı. herkese tavsiye edilir.
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 "Eh fena değil" sınıfını aşamayan filmdir 1 kerelik izlenebilir sakınca yoktur.
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 nerenizle izliyosunuz abi filmi. nası bu kadar underrated kalmış
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Koklayarak izledim ben.Neymiş filmi harika kılan?
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Cicegim Dinan'a tum agirligimla -ki 0.11 ton demek bu- katiliyorum. Adam sonunda supermen misali ucmadigindan tepki gosteriyorsunuz varsayip mazur goruyorum.
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ad3m said: "Eh fena değil" sınıfını aşamayan filmdir 1 kerelik izlenebilir sakınca yoktur. sonuna kadar haklı. başları baya keyifli de, sonlara doğru çok baymıştı beni.
cihant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 film gerçekten underrated da 'bugün ne seyrettiniz' kısmında bayaa muhabbeti dönmüştü zaten.hatta ben de oradan tavsiyelere uyup izlediydim
aente Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 küheylanın dediklerine katılmaya gelmiştim, katıldım gidiyorum kıps.
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Bana niye kimse katılmadı ki :/ Neden beğenmedim: (Film başı sonu hakkında bilgi içerir.) Yok yani beyni o kadar kullanma olayı falan efektlerle iyi süslenmiş ama senaristin beyni yetememiş bildiğin. Bir mühendis performansı ( ba dum this ) beklemiyorum zaten senaryodaki başroldeki adamdan ama tefeciye film boyunca çözüm bulunmaması, yaptığı 40 milyon $ lık anlaşmadan, 8 milyon $ 'a aldığı daire binasında, girişte bir adet güvenlik görevlisi bulunmaması, elektrikli testere ile kapının kesilmesi, bunların hepsini 4 haneli iq'a sahip adamın izlemesi (en kötü ihtimalle parlement sinema kuşağında "Conspiracy Theory" dek gelmiş olsa Mel Gibson misali 1 şişe 1 kibritle 1 boy ip 1 rulo aliminyum folyo ile adamları yok eder hani zor bir şey değil). Filmi başında tahmin ettiğim, bu adamı başkan yaparlar sonda tezinin direk çıkması. Gene 4 hane iq'lu arkadaşımızın haplarının bitebilceğini ancak filmin sonunda düşünebilmesi. Şimdi aklıma gelen gereksiz kavga sahneleri, beynin o hareketleri bilsede kaslarının gelişmemiş olduğundan falan filan işte... Edit: Senarist şu yazıları görse, üzülürüm bildiğin. Aşağılamışım 2 post içinde de :/
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=yAZpdTR1mTY dizisi geliyormuş
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Olur ya, Bradley Cooper da arada guest star olarak girer zaten prodüktörmüş.
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bu filme cok iyi diyenin zevkinden degil aklindan suphe ederim
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 karşınızdakine istediğinizi yaptırın tarzı best seller kitapların film hali gibi bi film bu.
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Dizinin trailer'i baya boktan gorunuyo da film guzeldi eglenceliydi. Begenmemis olabilirsiniz de kotu yaftasi yapistirmaya yeterli degil gibi.
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bir sabah uyanacağım ve dizisi yapılmamış bir şey kalmayacak
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Soris said: karşınızdakine istediğinizi yaptırın tarzı best seller kitapların film hali gibi bi film bu. ahahha aynen.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 ilk bölüm çıkmış bence güzeldi.
Öne çıkan mesajlar