Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Limitless (2011)

Nessaftw

Öne çıkan mesajlar

http://themoviezones.com/wp-content/uploads/2011/03/Limitless-Poster.jpg

A writer discovers a top-secret drug which bestows him with super human abilities.

Stars:
Bradley Cooper, Anna Friel, Abbie Cornish and Robert De Niro

Fragman: http://www.youtube.com/watch?v=THE_hhk1Gzc

[hr]

Çok yerde açık noktalar bırakıldığı için harika bir film diyemeyeceğim ancak kötü bir film de değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Eh.

Uzun zamandan beri film izlemiyordum, arkadaşlar önerdi. Çok güzel, feci süper yapmışlar kesin izle diye. İzledim.

Sonuç: Otobüs yolculukları sırasında izlenebilir bir film olmuş. Çekim teknikleridir, açılardır bunlarda sorun yok ama yazıktır o senaryo nedir. Olasılıksız okuyup gaza gelmiş senaristtin, başarısız senaryosundaki güzel oyuncuların filmi olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana niye kimse katılmadı ki :/

Neden beğenmedim: (Film başı sonu hakkında bilgi içerir.)

Yok yani beyni o kadar kullanma olayı falan efektlerle iyi süslenmiş ama senaristin beyni yetememiş bildiğin.

Bir mühendis performansı ( ba dum this ) beklemiyorum zaten senaryodaki başroldeki adamdan ama tefeciye film boyunca çözüm bulunmaması, yaptığı 40 milyon $ lık anlaşmadan, 8 milyon $ 'a aldığı daire binasında, girişte bir adet güvenlik görevlisi bulunmaması, elektrikli testere ile kapının kesilmesi, bunların hepsini 4 haneli iq'a sahip adamın izlemesi (en kötü ihtimalle parlement sinema kuşağında "Conspiracy Theory" dek gelmiş olsa Mel Gibson misali 1 şişe 1 kibritle 1 boy ip 1 rulo aliminyum folyo ile adamları yok eder hani zor bir şey değil).

Filmi başında tahmin ettiğim, bu adamı başkan yaparlar sonda tezinin direk çıkması. Gene 4 hane iq'lu arkadaşımızın haplarının bitebilceğini ancak filmin sonunda düşünebilmesi.

Şimdi aklıma gelen gereksiz kavga sahneleri, beynin o hareketleri bilsede kaslarının gelişmemiş olduğundan falan filan işte...

Edit: Senarist şu yazıları görse, üzülürüm bildiğin. Aşağılamışım 2 post içinde de :/
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...