Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 http://themoviezones.com/wp-content/uploads/2011/03/Limitless-Poster.jpg A writer discovers a top-secret drug which bestows him with super human abilities. Stars: Bradley Cooper, Anna Friel, Abbie Cornish and Robert De Niro Fragman: http://www.youtube.com/watch?v=THE_hhk1Gzc [hr] Çok yerde açık noktalar bırakıldığı için harika bir film diyemeyeceğim ancak kötü bir film de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Gayet güzel, pumped up holywood filmi. Gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 üsttekinin aynısından limit 4 digit iq sahibi olup ilaçtan üretemedin mi ey kurban oldumunun dedik en başta geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaussian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 hafif quantum kafasına bağlamışlar enteresan olmuş olsa da içsek hımrakee bradley abinin de filmleri izleniyo falla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Güzel ya izlenir, 7-7.5 da alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Eh. Uzun zamandan beri film izlemiyordum, arkadaşlar önerdi. Çok güzel, feci süper yapmışlar kesin izle diye. İzledim. Sonuç: Otobüs yolculukları sırasında izlenebilir bir film olmuş. Çekim teknikleridir, açılardır bunlarda sorun yok ama yazıktır o senaryo nedir. Olasılıksız okuyup gaza gelmiş senaristtin, başarısız senaryosundaki güzel oyuncuların filmi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 oha sadece bu kadar mı konuşulmuş bu film? gayet iyi bir filmdi hani. özellikle sonu başarılıydı. herkese tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 "Eh fena değil" sınıfını aşamayan filmdir 1 kerelik izlenebilir sakınca yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 nerenizle izliyosunuz abi filmi. nası bu kadar underrated kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Koklayarak izledim ben.Neymiş filmi harika kılan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Cicegim Dinan'a tum agirligimla -ki 0.11 ton demek bu- katiliyorum. Adam sonunda supermen misali ucmadigindan tepki gosteriyorsunuz varsayip mazur goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ad3m said: "Eh fena değil" sınıfını aşamayan filmdir 1 kerelik izlenebilir sakınca yoktur. sonuna kadar haklı. başları baya keyifli de, sonlara doğru çok baymıştı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 film gerçekten underrated da 'bugün ne seyrettiniz' kısmında bayaa muhabbeti dönmüştü zaten.hatta ben de oradan tavsiyelere uyup izlediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 küheylanın dediklerine katılmaya gelmiştim, katıldım gidiyorum kıps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Bana niye kimse katılmadı ki :/ Neden beğenmedim: (Film başı sonu hakkında bilgi içerir.) Yok yani beyni o kadar kullanma olayı falan efektlerle iyi süslenmiş ama senaristin beyni yetememiş bildiğin. Bir mühendis performansı ( ba dum this ) beklemiyorum zaten senaryodaki başroldeki adamdan ama tefeciye film boyunca çözüm bulunmaması, yaptığı 40 milyon $ lık anlaşmadan, 8 milyon $ 'a aldığı daire binasında, girişte bir adet güvenlik görevlisi bulunmaması, elektrikli testere ile kapının kesilmesi, bunların hepsini 4 haneli iq'a sahip adamın izlemesi (en kötü ihtimalle parlement sinema kuşağında "Conspiracy Theory" dek gelmiş olsa Mel Gibson misali 1 şişe 1 kibritle 1 boy ip 1 rulo aliminyum folyo ile adamları yok eder hani zor bir şey değil). Filmi başında tahmin ettiğim, bu adamı başkan yaparlar sonda tezinin direk çıkması. Gene 4 hane iq'lu arkadaşımızın haplarının bitebilceğini ancak filmin sonunda düşünebilmesi. Şimdi aklıma gelen gereksiz kavga sahneleri, beynin o hareketleri bilsede kaslarının gelişmemiş olduğundan falan filan işte... Edit: Senarist şu yazıları görse, üzülürüm bildiğin. Aşağılamışım 2 post içinde de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Ben de beğenmedim. Overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ne gereksiz bir film çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=yAZpdTR1mTY dizisi geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Olur ya, Bradley Cooper da arada guest star olarak girer zaten prodüktörmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bu filme cok iyi diyenin zevkinden degil aklindan suphe ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 karşınızdakine istediğinizi yaptırın tarzı best seller kitapların film hali gibi bi film bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Dizinin trailer'i baya boktan gorunuyo da film guzeldi eglenceliydi. Begenmemis olabilirsiniz de kotu yaftasi yapistirmaya yeterli degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bir sabah uyanacağım ve dizisi yapılmamış bir şey kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Soris said: karşınızdakine istediğinizi yaptırın tarzı best seller kitapların film hali gibi bi film bu. ahahha aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 ilk bölüm çıkmış bence güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar