Laurelin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 marionunda cizgi filmi vardi tutmadi, zeldada tutmadi pokemon tuttu ve ne yazikki nintendodan uzak yurdum gencligi igrenc cizgifilm ile tanisti seri ile heueh en son black/white cikti bakmadim, soul silver oyniyorum vakit buldukca, 60 saatmi ne playtime im var hala yapmak istedigim cogu seyi yapamadim, bitmedi oyun adamlar cidden en ince detaya kadar emek vermis, ozellikle batidan cikan 5-6 saate inen hap oyunlar ile kiyasliyinca verdigi paranin hakkini en iyi veren oyun olduguna inaniyor insan ki bitirsem bile online mesgul ediyor baya, 2. jenerasyonla gelen breeding sagolsun min/max in bokunu cikarmamak icin neden yok ehueheu, ah bide hala online a legendary ile gelen hanzolar olmasa cok daha iyi olcak gecen aylarda 4-5 underused turnuvasina rastladim 4chanda, tahmin ettigimden bile eglenceli cikti, bi ara underused bi roster kasmam lazim eeheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ps3 satislarini nasil etkilemis ondan haber versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 yanliz o tetris satislarinda net 999 in 1 denen el konsollari yok benim sirf 5 6 tane wardi onlardan belki daha cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bir cocukluk kabusu, elde gameboy kim gorse -aaaa ne o? tetrismi??? amma buyukmus ya bendeki bundan cok daha ince! bide tabiki sega gamegear fiyaskosu var -ya gameboy bitti artik, gamegirl cikmis renkliymis kuzenimin arkadasinda varmis, gameboyu dover direk cok ii diolar! -babaaaa bende gamegirl istiyoruuuum -ne yapcan gamegirli, kizmisin sen gameboy var iste o kizlar icin -ama... ama... renkliymis! -e iste kizlar sever ole seyleri, birak sen mario oyna -yoshilisini al o zaman, televizyonda oyniyandan -ya annen yeni orumcekadam almadimi sana? -bitti o yaaa, yoshili mario istiom yaa gamegirl de olmaz diyon -tamam tamam sus! tahtakaleye bakarim bu hafta -oleeeeeeeeeeeeeeeeeeey sonra o hafta eve geldigimde bole takoz gibi bi kartusla karsilamisti beni, yaaab u mario yoshi diil uhuhuhu derken bana gameboyda mario yoshi olmadigini filan izah etmisti eheh getirdigi kartusta sanirim gelmis gecmis en imba gameboy oyun koleksiyonu barindiriyor olabilir super mario land 2 dark wing duck duck tales flintstones robocop darkman blues brothers bubble bobble Jr ve en onemlisi BATTLETOADS! sonraki senede yalvar yakar wario land aldirmistim, yaz tatillerim kampta yasitlarim denize girerken ben kamptaki general lojmanalrindan sonra o zaman klimali tek mekan olan televizyon salonunda yayilip wario filan oynardim, oglene dogru salon dolugundan koltukalra yatmama izin vermezler, kacar aksam yemegine kadar sahildeki salincaklara uzanir orda oynardim, hemen arka taraftada kantin vardi pil bitince ordan stoklardim direk ne olduysa 98 yazinda oldu, aldigim oyun dergisinde final fantasy 7, starcraft, might and magic 6 tanitimlari vardi, ayni dergiyi eve gidene kadar 9-10 kez filan okumusumdur hani, ole bi gaz birikmiski tatilden donerken direk eve bile girmeden bilgisayarcida inmis TARKAN AGBEEE BU OYUNLAR VARMI PLOX PLOX diye yalvarmistim final fantasy yi omrunde ilk defa duyuyordu might and magic 6 verdi, cokup cokup duruyordu hevesim gursagimda kaldi stracrafti yukledim, yaz tatilim yalan oldu sonra eheuheu, bi sc bide heroes 3 yemsitir zaten omrumden iki yaz tatilini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 GameGear bile duruyor hala benim. Briefcase var, içinde Gameboy'lar, gamegear falan. Arada çantayı açıp, içine bakıp gülümseyip kapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 gamegear da buzağının süt içtiği gibi pil tüketirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 pff benim gameboy'u bir arkadaşa vermiştim, sonra taşındılar :( Şimdi oyunlarla birlikte bir Gameboy Color alayım diyorum da temiz bulamıyorum. Sıfır kutulu bulanlar varmış sağda solda halen ama çok nadir, pff pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 advance vardı bende, bırak gece oynamayı güneşin altında bile ekran görünmüyodu. gameboy maceram bu kadar. sonra çıktığı gibi ds almıştım 150 liraya, oyunlarına 90 lira bayılmak koyduğu için onu da satmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 advance felaketti ya resmen. İlk gameboy olamazlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 DarKRideR said: pff benim gameboy'u bir arkadaşa vermiştim, sonra taşındılar :( Şimdi oyunlarla birlikte bir Gameboy Color alayım diyorum da temiz bulamıyorum. Sıfır kutulu bulanlar varmış sağda solda halen ama çok nadir, pff pff bende var, sıfır kutulu değil ama tirtemiz yani ehueh 500 liraya satiyim fdsjhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Üfff. Japonya da ki deprem den dolayı hapishane kaçkınları falan oldu sandım ve başlığın da onu ima ettiğini düşündüm. Hadin iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ds lite cok rullaz, DSi ile geri adim atip korsanla mcuadele ayagina canim aleti katlettiler, 3ds de asiri gereksiz su anda yeni bi GBA sendromu direk GBA il kciktiginda siparis ustune almistim bide, senelerce SNES arayip bulamamanin getirdigi gazla, toy'srus dada oyunalri vardi bole uygundu fiyatlar, bimeksdede vardi sorna alinca ogrendin oyunalrin korsan oldugunu lol, nortec toplatana kadar sattilar bozuk bataryali oyunlari, ilk aldigim dragon questi 3 hafta oyandiktan sonra save in ucmasi, sonra aynisinin pokemon rubyde basima gelmesinden sonra aletten sogumustum SP cikana kadarda el surmedim yeni jenerasyon bilmezde bi ara carrefourda bile korsan oyun satiliyordu lan, bole jelatinli janjanli kutulari vardi, kaliteydi direk ambalaj ehueheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bimeksde deli dolu korsan satiliyodu carrefour erenkoy bimeksde eahuheau bu arada ilk kendime ait konsolum sega master system 16 dir hic hand held konsolum olmadi pc gencligiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Akhlaur said: Üfff. Japonya da ki deprem den dolayı hapishane kaçkınları falan oldu sandım ve başlığın da onu ima ettiğini düşündüm. Hadin iyi geceler. http://www.youtube.com/watch?v=eG-2tom7mFo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 BonePART said: bimeksde deli dolu korsan satiliyodu carrefour erenkoy bimeksde eahuheau bu arada ilk kendime ait konsolum sega master system 16 dir hic hand held konsolum olmadi pc gencligiyim nasıl lan kara kutun olmadı mı hiç dedenler falan hacdan dönerken getirmedilermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ahahhahaha yok abi 999 in 1 nintendolari bile es dostta oynadim ben hand held tetrislerim wardi bi suru iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 arkası hesap makinesi olan tetrisim vardı beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 seffaf gameboy var bende, bide limited ed. gba var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bende hödük versiyon var game boy advance. eski, kalın olandan. ışık falan da vermiyo. canın çıkıyo görüntü açısını yakalamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 konu game & watch'lara ne zaman bağlanacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 birde game & watch furyası vardı neydi onlar öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bazı rakamlar çok abuk, ona bağlasınlar satışları. demon's souls alayım dedim, 114 lira yuh. amazon'dan aldıracaklar illa 35 liraya. ff13 35 lira olunca almıştım buradan hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar