xunn Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Zaybird said: steamden anlamamanın gamer olmakla alakası yok bence.steam sadece aracı oluyor burda.önemli olan çok oyun oynamak ve oynadığın oyundan bişeyler çıkartmak.her neyse sustum ben.zaten ben kendime gamer demiyorum. Madem kendine gamer demeyecektin neden bu savunmayı yazdın o zaman? Aynı platformda istemdışı ilerleme sağlamıyor mu ikisi de? Devam edeyim mi sen kendin sessizce bu postu sindirip asla cevap verememeye devam mı edersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 yok aga ben insan dislayamiyorum kiyamiyorum yazik yani mesela niye yükleniyosunuz simdi cocukcagiza. birakin iste kendi halinde saf saf takilsin. ptt ile para yollayip steamden oyun alsin falan. daha fazla üstüne gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 risen'dan sonra denemistim, oynanacak gibi degildi. ciksin bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2022 Gothic serisine bir türlü ısınamadım, oynayasım da gelmemişti. remake bahane olur taze kafayla oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2022 bu serinin tus kombinasyonu mu ne sacmaydi ASDW yerine sacmasapan bir mapping vardi diye hatirliyorum. Tiksinerek firlatmistim kenara cocukken heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2022 Aksine, Gothic epey beğeniyle hatırladığım bir oyun benim. Merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2022 gothic oynanmaz mı ya, ilk çıktığında oynadım yılla önce 1-2'yi, sonra corona başlarında tekrar bitirdiydim. movement biraz farklı diğer oyunlara göre ama alışınca farketmiyosu bile, bence remakeden önce gerçeğini oynayın sonra remakele karşılaştırarak oynama zevkini yaşarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2022 Gothic'in lisansı gothic'i yapanlarda kalmamıştı sanki. yoksa efsane oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2022 piranha bytes evet 3den sonra gittiler, risen ve elex sonra yaptıkları oyunlar. gothic ve risen fanatiği olarka daha ilk elexi bile oynamadım merak ediyorum, bi araoynamama lazım https://en.wikipedia.org/wiki/Piranha_Bytes#Games_developed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2022 7 saat önce, GERGE dedi ki: Aksine, Gothic epey beğeniyle hatırladığım bir oyun benim. Merakla bekliyorum. Valla hayret ettim nasıl kaçırmışım bunu ben de takibe aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2022 ELEX epeydir aklımdaydı, %75 var şu anda oyunda, aldım şimdi. Akşam kurarım. Risen'a kadar tüm oyunlarını oynadım bu adamların, sonra koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar