escape Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Yusuf Ziya Kılıçdaroğlu'nun evinde bulunan Ali Hıdır Özdağ, bulunduğu odanın kapısını kilitleyerek balkona çıktı. Balkondan kendini boşluğa bırakan Özdağ Olay yerine genel Ambulansla Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ali Hıdır Özdağ yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. FERİT DEMİR / TUNCELİ,(DHA) (Doğan Haber Ajansı) http://www.sondakika.com/haber-kilicdaroglu-nun-kayinpederi-intihar-etti-2613793/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 tayyip başkan ne dicek çok merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Rüyasında seçimleri mi görmüş ne yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 allah rahmet eylesin, çok üzücü bir şey intihar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 niye acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Rynza said: Rüyasında seçimleri mi görmüş ne yapmış abi tamam saat geç de kafanız mı güzel yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 yakınlarına bassaglıgı diliyorum umarım siyasete malzeme olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 amarikanın oyunu hep bor var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 saçmalamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 allah rahmet eylesin.. tanısanız da tanımasanız da ölen birinin arkasından bu şekilde konuşmak hoş değil .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Huzur içinde yatsın. Ya adam gibi yorum yazın ya da hiç yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 allah rahmet eylesin usta da, ben üzülüyorum böyle sırf birinin tanıdığı diye "öldü" haberi yapılan adamları. şahsen istemem böyle bişi ya, kızımın kocası milletvekili oldu diye rahat rahat intihar edemicek miyim arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 roketin dediği ne eksik ne fazla aynen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 A.R.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 intihar en büyük günah, dinsiz işte bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Red said: tayyip başkan ne dicek çok merak ediyorum :) akpliler hemen kullanır bunu, "kayınpederi intihar eden kişiyi mi başbakan seçeceksiniz" felan gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 secime bu kadar az kalmisken hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 cok ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 swat yapmış olabilir, swat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 swat bin arabasina tur at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 rest in peace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 vivavale said: yakınlarına bassaglıgı diliyorum umarım siyasete malzeme olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Şu konuyu siyasete getirmek ne garip lan. Böyle böyle kafalar yüzünden siyaset konusunda eşeğin kuyruğu gibi ne uzayıp ne kısalıyoruz zaten. Allah rahmet eylesin, ne derdi vardı acaba intihar psikolojisine girecek kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 yakınlarına sabır.intihar ekstra üzücü hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar