roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 summon penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Evet penth niye hiç bu konuya yazmadı acaba. Belki de report etmekle meşguldür asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Lol aldım 5 dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Neden herkesin aklına ilegal bi yöntem geliyor onu anlamıyorum. Bana şimdi fiyat çok makul hede hodo demeyin. Technetde oağandan ucuz satıyor. Adam belki bi şirkete 100lerce windows kurdu ordan bi yöntemle updateleri kesti felan? Dervişin fikri neyse zikri odur hesabı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 yahu hakkaten çok ilginç. activate ettikten sonra tekrar activate et diye sıkıntı yaşayan var mı? hayır tekrar sorunsuz activate ediyor sonra tekrar tekrar ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bir kere yaptı öyle, sağ tıkla bilgisayarıma girdim o ara düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 O olayı bazen yapıyor ya. Ben bu keyden almadım mesela, benim okuldan aldığım cd var win7. Onu okulda aktive ediyorsun hatta. Herneyse arada durup dururken tekrar aktive et diyor. Okula götürmek gerekiyor. Ama tabi yılda 1 yapıyor neredeyse, sık değil. Ama olabiliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 MrLevie said: yahu hakkaten çok ilginç. activate ettikten sonra tekrar activate et diye sıkıntı yaşayan var mı? hayır tekrar sorunsuz activate ediyor sonra tekrar tekrar ohoooo Loader yüklemişsin sen, ondan. Dert onu kaldırmak. Format en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Loader i tekrar çalıştırıp kaldır demeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 windows repaire gitsem işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Hmfs, denemeye değer sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 GERGE said: MrLevie said: yahu hakkaten çok ilginç. activate ettikten sonra tekrar activate et diye sıkıntı yaşayan var mı? hayır tekrar sorunsuz activate ediyor sonra tekrar tekrar ohoooo Loader yüklemişsin sen, ondan. Dert onu kaldırmak. Format en iyisi. yok artık formatlık bişi yok. programdan yapınca oluyor. hatta kasayı yan yatırsın istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 yok yok ilk olarak o aklıma geldi zaten. restore ettim banamısın demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 restore ile olmaz zaten. windows cdsini tak, repair de. konsolda şunları yaz: bootsect.exe /nt60 all bootrec /fixmbr bootrec /fixboot bootrec /rebuildbcd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 yok loaderdaki restore dan bahsediyordum yanlış oldu=))) ama bilgi için sağol=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siyonist Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 millet activate etmiş, ulan bi bende mi patladı bu keyler yenisini istedim bakalım çinli kardeşimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Bende aldim bakalim 3tane calisirmi bilinmez tabe once win 7 cdsi bulmam lazim denemek icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Aldım ben de. :D Çalışıyor. Bakalım ne kadar sürecek çalışma süresi... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kredi kartı haricinde paybala para yatırılıyor mu? oyle bişey varsa bende alayım asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 asdf aldım ben de, 20 dk sonra keyi gönderdi eleman. şimdilik çalışıyor. patlarsa da koymaz, 3 lira yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Ya ben bu key'i girecek bir ekran bulamıyorum, ne yapsam benim windows genuine diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 boşver kurcalama ozmn asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Windows validate now ekranında software'ini indirdim, test yaptı hala orjinal. Ama benim ki Laptop ve Dell brand'li. OEM olarak direk es geçiyor olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ben tanıyorum bu adamı, 10$'a paypal hesabı satıyor ahagdsdgsd neyse ben de aldım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 benim alışveriş pending confirmation'da kaldı neden acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar