xunn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Planescape götüren şey setting'in efsaneliği, hikaye anlatım şeklinin oturmuşlugu, senaryo ve diyaloglar. DAT SCENARIO, DEM DIALOGUEZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 fantastik dünylara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 lan partide landan iwd oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 fenris tanklıycaksa oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Magic missiles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 üstünüze fireball atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Kaede said: fenris tanklıycaksa oynarım ben hep casterdım arkadaşım. tankı nasıl becerdiysen permanent öldürmüştün, ress leyememiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 üstünde plate kalkanla ne casterı bırak bu işleri Sparkcaster said: üstünüze fireball atayım ahah yanlız şunu ben yapıyordum fenris fire resist 100% üstündeydi fireballlardan heallanıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Argoel said: Neyse sizin dediğiniz gibi iwd hack n slash olsun. O zaman baldur's gate, planescape torment, neverwinter nights ta hack n slash kabul ediyorsunuz? çünkü aynı gameplay e sahip oyunlar. yıl 2000, baldur's gate ve planescape torment'in olduğu yıllar, iwd hack&slash kabul ediliyor. yıl 2011, mass effect 2 ve dragon's age 2'nin olduğu yıllar, iwd traditional rpg kabul ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Aluriel said: Kartan said: Icewind Dale atmosfer ve müzik olarak planescape torment ve baldur's gate'den daha üstün bence. ya torment oynamadın yada hatırlamıyorsun. bg2 için de aynı şey geçerli.Dediğimin arkasındayım. Kurgu ve hikaye konusunda kıyaslamadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Bunu hatırlayan var mı ya? http://emuroms-galereya.vdelo.ru/partners/emuroms-galereya/images/stories/spx/heart%20of%20darkness.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 jazz jack rabbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 iwd2 den güzel atmosferi ve müziği olan oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 2 baya kötü 1 e göre, anlamsız bulmacalar sıkıcı düşmanlar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 anlamsız bulmaca ve sıkıcı düşmanlarla uğraşırken müzik kesilip arkaplan siyaha boyanıyor dimi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 iwd 2 en iyi oyun demiyoruz ki abi müzik ve atmosferi en iyi diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 xunn said: Bunu hatırlayan var mı ya? http://emuroms-galereya.vdelo.ru/partners/emuroms-galereya/images/stories/spx/heart%20of%20darkness.jpgbilgisayarımda hala yüklü , bitirmek nasip olmadı ama çok iyi oyundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 fede said: arsenal diye çoooook eski bi strateji vardı. demosunu oynardım hepeheh aynen abi hep demosunu oynardım ben de , daha bir kaç hafta önce full indirmek aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Gene zamanının underrated ama efsane oyunlarından: Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 xunn said: Bunu hatırlayan var mı ya? http://emuroms-galereya.vdelo.ru/partners/emuroms-galereya/images/stories/spx/heart%20of%20darkness.jpg pcye kurduğum ilk orjinal oyundu bu ehueh bitirmek nasip olmadı da deli gibi oynamıştım, çıldırtıyordu insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Kartan said: Gene zamanının underrated ama efsane oyunlarından: Uploaded with ImageShack.us underrated derken ? 90% falan olması lazım aggrevated scoreunun kaldı ki zamanında internet kafelerde deli multisi dönerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Bone said: yıl 2000, baldur's gate ve planescape torment'in olduğu yıllar, iwd hack&slash kabul ediliyor. yıl 2011, mass effect 2 ve dragon's age 2'nin olduğu yıllar, iwd traditional rpg kabul ediliyor. oha hakkaten böyle bişey vardı. 2000de olmasa 2003-20034'de falan da böyle derdik. şimdi tehey tehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Artık 3 dialog çeşidi görürsek(hepsi aynı sonuca götürse bile) awesome diyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ulen yazdığınız oyunların çogunu oynadım ben nresı underrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar