Kaede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 kesinlikle freespace 2 91 çok düşük mc notu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Black&White I-II Aslında çok büyük beklenti içinde olup rezil olan oyun kategorisine daha çok uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 daikatana'yi tek gecerim o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 golden horde, pek tatlı güzel fikirleri olan bi rts idi adı duyulmadan yok oldu gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hakkettiği ilgiyi görmeyen, underrated diyorsunuz da, myth, little big adventure, riddick, no one lives forever, döneminin baya popüler oyunlarıydı, baya yüksek puanlar almıştı. yazılanlardan sacrifice, gunman chronicles, alice, rise of legends'a katılıyorum. yalnız topicte game of the year ödülleri almış oyunları "underrated" olarak yazmasak, şöyle pathologic, zeno clash gibi az bilinen, umursanmayan oyunları yazsak daha şekil olcak aslında. fede said: asıl bu değil de hakkettiğinden fazla ilgi gören oyunları yazsak sağlam kavga çıkmaz mı popüler olan tüm oyunlar yazılıyor onda, insanlar hakikaden overrated olan oyunları değil de, anti-popülerlikle marjinal kaygılar yüzünden her oyunu sıralıyor. adama sorsan quake 1 de çok overrated, çünkü zamanında çok popüler bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 spiderman shattered dimensions iyi oyundu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bone'un hakkı var, o açıdan bakınca 7.62 diyorum. gördüğüm en underrated oyun olabilir. hatta rated bile değildi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 o oyunda da oynanabilirlik yerlerdeydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 vengeance diye bir oyun vardı ufak arabalar ile oynanan onun devamı gelmedi daha sonra çok iyi oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Warlords diye bi rts vardı, sevmiştim ben ama sanırım underrated olmuştu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 NolaxThensbane said: Black&White I-II Aslında çok büyük beklenti içinde olup rezil olan oyun kategorisine daha çok uyar. valla ikisini de zevkle oynayıp bitirdim şahsen rezil gelmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 sudden strike!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Sam said: Lyvanna_Dolores said: Masquerade said: myth serisi diyorum +11111 sen gene myst ile karışrtırdın galiba, sohbetini yapmıştık lobide. :/ adventure olan oyunu mu diyorsun yoksa rts olanı mı? ve evet kesinlikle myth serisi. aslında eleştirmenler olsun oyuncular olsun çok rağbet etmiştir ve hakkını teslim etti ama daha da çoğunu hakediyor. rts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 cossacks2 victoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 senko said: daikatana'yi tek gecerim o konuda. yörü git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 darksiders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 doom3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Roqq said: Warlords diye bi rts vardı, sevmiştim ben ama sanırım underrated olmuştu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 omikron bayaaa iyiydi ya. hakkını yediler bitirdiler müslüman oldu diye garibimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 PrudenT said: NolaxThensbane said: Black&White I-II Aslında çok büyük beklenti içinde olup rezil olan oyun kategorisine daha çok uyar. valla ikisini de zevkle oynayıp bitirdim şahsen rezil gelmemişti Benim beklentilerim çok yüksekti altında ezildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 c&c renegade. singleı matah değildi kabul, ama multisine çok yazık edildi bu oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Overseer said: omikron bayaaa iyiydi ya. hakkını yediler bitirdiler müslüman oldu diye garibimi. fecii guzel oyundu omikron the nomad souls bide bence rainbox six vegas2'nin hakki yendi, mis gibi oyun lan multi co-op oynayinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Nightlong: Union City Conspiracy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Quel-Thul said: ha bide RUNE Off rune'un multisi çok eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 No one lives forever serisi kesinlikle.İnanılmaz bir oyundu yükleyip yeniden oynuciiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar