Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 abi bu kadar oynayacaksınız 2 kere progressiniz silinecek. release'e kadar hevesi alıp bayacaksınız valla. trion, çok çakallık yaptı fahiş fiyatla alpha paketi satmakla. alpha satmak nedir lan, alpha'ya şansla girersin sevinirsin. sanki oyun çıkmış gibi boşu boşuna hype'a giriyoruz, release'e belki aylar var. ayrıca alpha'ya full contenti koymak nedir lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Shadowplay, battlerage, sorcery aldım tree olarak. Biri dagger/bow ağırlıklı, diğeri melee patkütleri, diğeri de bildiğimiz sorcerer. Tree combine etme olayını güzel yapmışlar. Shadowplay'de drop back diye bir skill var mesela, geriye doğru zıplıyor. Zıpladıktan sonra sorcerer treesindeki bir tane 1 saniye castli spelli instant yapıyor, çok tatlı combolar çıkarabiliyorsun böyle. Biraz fazla damage ağırlıklı gittim allah sonumu hayretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Xenus said: abi bu kadar oynayacaksınız 2 kere progressiniz silinecek. release'e kadar hevesi alıp bayacaksınız valla. trion, çok çakallık yaptı fahiş fiyatla alpha paketi satmakla. alpha satmak nedir lan, alpha'ya şansla girersin sevinirsin. sanki oyun çıkmış gibi boşu boşuna hype'a giriyoruz, release'e belki aylar var. ayrıca alpha'ya full contenti koymak nedir lol. Abi oyun full şu anda, sadece çevirisi bitmemiş. Cutscene'ler ve bazı buttonlar korece. Bazen Accept yerine ADSUHDFHU yazıyor yani bu kadar. Onun dışında full oyun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 onu diyorum zaten ama full contenti koymak yanlış bence. zaten görülmemiş birşey hani benim bildiğim level sınırı falan koyarlar betalara falan. 6 ay baymadan oynayacağım diyorsanız alın, alpha paketinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Şu ana kadarki pvp izlenimimi yazayım. İstediginiz builtte imba chrınız olsun. Oyunda bir anda acılan portallar sayesinde kimnin guildi sayıca cok ve daha fazla online sa üstünlük bariz . Hic şansınız yok. Guiltler arası alienceler oluşmaya başladı. pirate adasına bir cok korsan giremiyor bile. Adayı belli bir güc şimdiden işgal etmiş durumda. Oyun Alience ler yönden baya bir eve onlinea benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 oyunun adı alpha bence. gayet şu anda release edilse olur. trion parayı nasıl kazanabilirim diye düşünmüş olacak ki. ben ve benim gibi sabırsız tiplerden 150şer doları cukkalayıp biraz olsun para kazanmak istemiştir. eğer satışlar denilen gibi iyiyse beta temmuzu, oyunun çıkışı da eylül - ekimi çok rahat bulur. o zamana kadar ben oynadığımla zaten parasını çıkarmış olurum. kaldı ki beta için 1-2 gün yapılacak diyorlar. o zaman bile alpha satmaya devam ederler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 herifler f2p oyunun betası için 50 dolarlık paket satıyorlar ve sen 2 gün beta yapacaklarına mı inandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 bence öyle olur. alpha serveri her türlü devam eder ama beta 1-2 gun olmasa bile 5-10 gunluk periyotlar halinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 çok garip kafalar yaşıyorsunuz ya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Öyle şey mi olur saçmalamayın. İnsanlar can sıkıntısından mı gidip 50 dolar bayılıyorlar. Uzun bir beta dönemide olur. Beta access diye oyunu pazarlayıp 2 gün beta koyacaklar he oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 inşallah sizin dediniz gibi olur. haftaya geçerlermiş betaya ne gülerim kendime. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 ne zamandır oyun alpha ve bu paketleri satıolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 haziran başı alpha bitiyor 1 hafta sonra beta başlıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Hype'ı fena yedim, elim gitti buy'a sora geri geldi, 176 x 2,07 = 364,32 TL. az daha koy samsung evo ssd 250 gb + r270 2 gb 256 bit ekran kartı, sora dedim bu işte bi terslik var. Acaba o darkfall dönemi deneyimini yaşayabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 WaNTeD said: haziran başı alpha bitiyor 1 hafta sonra beta başlıyormuş kaynak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 denalir said: Hype'ı fena yedim, elim gitti buy'a sora geri geldi, 176 x 2,07 = 364,32 TL. az daha koy samsung evo ssd 250 gb + r270 2 gb 256 bit ekran kartı, sora dedim bu işte bi terslik var. Acaba o darkfall dönemi deneyimini yaşayabilir miyiz? ucuz atlatmışsın sık dişini 1 ay sonra takılırsın 100kaat verip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 olm tamam oynıycaz da alphada hype nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Abi 50 dolar verip haftasonları betada oynarsınız işte. Ben çileklerimi ektim, sabah işe gitmeden harvestlayıp yenilerini de ekerim, oh mis. Çilek suyu yapıp vericem bana treasure map vericek ekmekle gidip onu bulucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 ulan 300 verip senin tarlanin ortasina sicacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Bu hafta biraz craft öğrenirim diyorum, sonra Goonsquad ile korsan gemilerinde zergfest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 fakirler haftasonu oynasin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 gtx 660m le rahat oynar miyim diye sormustum. 40+ fps cakarim hemen kac euroysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 denalir said: Hype'ı fena yedim, elim gitti buy'a sora geri geldi, 176 x 2,07 = 364,32 TL. az daha koy samsung evo ssd 250 gb + r270 2 gb 256 bit ekran kartı, sora dedim bu işte bi terslik var. Acaba o darkfall dönemi deneyimini yaşayabilir miyiz? darkfalldaki kadar eglenirmiyiz orası şüpheli çünkü pvpsi pek hoşuma gitmedi. Ama gemisiydi, uçmasıydı cart curt baya güleriz. Mortis darkfall da karşı dağa mount summonluyodu bu sefer kendini atar falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Oyun GTX 660ti baz alınarak yapıldı 2 yıl önce ancak şu an alphadan dolayı nvidia kartlar DX11 ayarları açıkken ağlıyorlar. AMD ler de zorlanıyorlar NVIDIA kadar olmasa da yani oyunun clienti sorunlu. Memory leak var bol bol. Release'de düzelir sanırım o zaman akarsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Ben 780 ile en kök settingsde akıyorum ama arada kasılmalar oluyor, özellikle sprint falan açınca 1 saniyeliğine 3 fps'ye falan iniyor. Millet chatte şikayet ediyordu ama memory leak sıkıntısından, sürekli aynı zaman geçtikten sonra çökme oluyormuş millette falan. Araştırın bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar