BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Bi yolu var üye olmanın ama sonuçta 2 gün oynatmıyor banladılar mı ne anlamadım rusça bişeler diyip sokmuyor artık beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ben uğraşmıyorum ya işte çıkınca bakarım f2p olacak zaten. ama oynanır gibime geliyor. zaten hypceı mortis de dediğine göre oynanacak bu oyun sdkşlfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Rus serverına kolayca giriş yapabilirsiniz ama kimisi 5 saatte banlanıyor kimi 10 saatte ben 4 gün oldu banlanmadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 imamizer said: Mortis said: arkadaşlar bu oyun güzel galiba ya hypemaster burada işte. ts'de bağırış çağırış oynayarak iki ss koymaya bakar olay. oyun güzel. özgürlük sunuyor ki istediğimiz o. biz istediğimiz gibi takılabilelim. mekan basalım, gemiye atlayıp düşman arayalım, dayak yiyelim, ev dikmeye uğraşalım, kaynak toplayalım, o gemiyi balona takan adam gibi abukluklar peşinde koşalım. oyun yapılacak çok şey koysun ortaya yeterli. arkadaşlarla bir araya geldikten sonra tadından yenmiyor zaten. benim şahsen darkfall'da en sevdiğim ve bunda olmayan şey hedef almadan ok atmak. yetenek istiyordu, deneyim istiyordu. o olsa harika olurdu. evet ya bunları yapalım toplanlıp resource toplayalım kapışalım, ev kuralım çok güzel evet , oyun çıksın hype ı bingildak ve bana bırakınn. 1 haftada size 30-40 kişi toplarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Lan yine heyecandan kakam geliyor sizin yüzünüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 darkfall niye biraktiniz madem o kaddar guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 threshold 1 gün normalde, fazla bile oynandı darkfall sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Oski said: darkfall niye biraktiniz madem o kaddar guzeldi Gezi olaylarına denk geldi sonra bir daha toparlayamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 tayyip yorumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 şimdi bu trion'un sunucularında cash shop itemla craft yapılmayacak, oyun subslı gibi mi oynanacakmış? birisi özet geçebilir mi pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 şu oyun p2w olmazsa oynarım baya gibi ya hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 totemic said: sallanan inek memesi görmek isteyen mandıraya gitsin.. https://www.youtube.com/watch?v=akPhBNktf5I#t=39 inek memesi görmek isteyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Xaenin said: Oski said: darkfall niye biraktiniz madem o kaddar guzeldi Gezi olaylarına denk geldi sonra bir daha toparlayamadık. aynen bu doğru yalnız bildiiğin gezi olayına denk geldi, insanlar osüreçte oyun oynamayı bıraktı haliyle , o olayda 2-3 hafta sürdü vs. derken oyundan soğuduk bi daha toplanamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 akirafes said: Çok ilginç dev bir glider gördüm . havalanmaya çalıştı ,baya bir çalıştı . Başaramadı sonra icindekinlerin cogu indi . Alet geri geri gitmeye çalıştı derken port açtı ve yok oldu . Tam yokolurken çekmeyi başardım . screen capture nasıl yapıcam bulamadım . aga bu mönitör nedir evdeki bütün elektronik eşyalarımı satsam alamam ama gene de sorayım dedim allah daha çok versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 boyle monitor mu olur feyk bu enlemesine uzun dengesiz dalga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 1170 tl ye aldım Bu monitor 21:9 gercek filim formatı .filim seyretmek ve özellikle düşmanı önceden görmek icin oyunlarda cok büyük bir avantaj saglıyor. Youtube da bu monitorle izlerken ozel bir menu acılıyor , 21:9 cekilmiş bir çok goruntuyu orijinal formatında youtubeda izleyebiliyorsunuz. Burada incelenmiş Bende bir kaç satır yazmıştım o incelemeye. Yazımda fotoraflarla youtube da özel acılan pencereyi de resimlemiştim . bakabilirsinizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Nereden aldığını öğrenebilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 bilmiyorum reklama girermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Oyunlarda düşmanı görmek içinden sonrasını okumadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 akirafes said: bilmiyorum reklama girermi sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Xenus said: totemic said: sallanan inek memesi görmek isteyen mandıraya gitsin.. https://www.youtube.com/watch?v=akPhBNktf5I#t=39 inek memesi görmek isteyenlere Çok başarılı bence bu? Bi bakmak lazım buna da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 oyun nerden indiriliyor bir kurayım belki iyi kalpli bir pati, oyunla 1 gecelik bir ilişki yaşamam için bana şifresini verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 ulan bi gaza geldim alıyordum 150likten oyunu bir baktım 176$ olmus. 26 dolar neyin vergisi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 çok net pişman olursun demedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 almıcam zaten ya. 150yi bir yere kadar tolere edebilirim ama 176 nedir abi f2p cıkacak bir oyun için. en mantıklısı beta tarihini bekleyip 50$lıktan almak.. o ana kadar idareten f2p bulayım bari. diaplo da sıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar