Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

Mortis said:

arkadaşlar bu oyun güzel galiba ya

hypemaster burada işte. ts'de bağırış çağırış oynayarak iki ss koymaya bakar olay.

oyun güzel. özgürlük sunuyor ki istediğimiz o. biz istediğimiz gibi takılabilelim. mekan basalım, gemiye atlayıp düşman arayalım, dayak yiyelim, ev dikmeye uğraşalım, kaynak toplayalım, o gemiyi balona takan adam gibi abukluklar peşinde koşalım. oyun yapılacak çok şey koysun ortaya yeterli. arkadaşlarla bir araya geldikten sonra tadından yenmiyor zaten.

benim şahsen darkfall'da en sevdiğim ve bunda olmayan şey hedef almadan ok atmak. yetenek istiyordu, deneyim istiyordu. o olsa harika olurdu.

evet ya bunları yapalım toplanlıp resource toplayalım kapışalım, ev kuralım

çok güzel evet , oyun çıksın hype ı bingildak ve bana bırakınn. 1 haftada size 30-40 kişi toplarız
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Oski said:

darkfall niye biraktiniz madem o kaddar guzeldi

Gezi olaylarına denk geldi sonra bir daha toparlayamadık.

aynen bu doğru yalnız

bildiiğin gezi olayına denk geldi, insanlar osüreçte oyun oynamayı bıraktı haliyle , o olayda 2-3 hafta sürdü vs. derken oyundan soğuduk bi daha toplanamadık.
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

Çok ilginç dev bir glider gördüm . havalanmaya çalıştı ,baya bir çalıştı . Başaramadı sonra icindekinlerin cogu indi . Alet geri geri gitmeye çalıştı derken port açtı ve yok oldu .
Tam yokolurken çekmeyi başardım . screen capture nasıl yapıcam bulamadım .

aga bu mönitör nedir

evdeki bütün elektronik eşyalarımı satsam alamam ama gene de sorayım dedim

allah daha çok versin
Sosyal ağlarda paylaş

1170 tl ye aldım
Bu monitor 21:9 gercek filim formatı .filim seyretmek ve özellikle düşmanı önceden görmek icin oyunlarda cok büyük bir avantaj saglıyor.

Youtube da bu monitorle izlerken ozel bir menu acılıyor , 21:9 cekilmiş bir çok goruntuyu orijinal formatında youtubeda izleyebiliyorsunuz.
Burada incelenmiş
Bende bir kaç satır yazmıştım o incelemeye. Yazımda fotoraflarla youtube da özel acılan pencereyi de resimlemiştim . bakabilirsinizz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...