-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ne mutlu sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 İlk kervanım B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Oyun güzel gözüküyor da F2P olması tereddüte sokuyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Yeni mmo caginin gerekliligi f2p, eskisi gibi dusunmemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ESO beni sarmadı, yeni hype bu mu? sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 bu daha alpha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Bu yili doldurduk boylece Eso > wildstar sonra bu.. Guud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Fizik motoru sayesinde ipe baglı mızrakları atarak gemileri karadan yürütmeye çalışıyorlar . Bunda bayada bir başarılılar . Herkes burada yeni neler yapılabilir onu deniyor. Bir çok proje var insanların kafasında . kayıklara ufak top koymaktan atlı araba yapmaya kadar. Oyun şu ana kadar gördügüm oyunlar icinde en çok second life a benziyor sanki oyunda olmıyan bir çok şey yapılanabilinecek gibi bir potansiyel var . crafting crafting olmaktan çıkmış . sanki elnizde bir sihirli degnek var. Eve online ile kıyasladıgımda bu daha iyi duruyor. ZAten eve onlinedan gelen baya bir kesim var oyunda şu an. Oyun içinde , oyun cıktıgında patron statusunun ingame altınla alınabilinecegi söyleniyor. Bu gerçekse çok hoş . Herkes ev sahibi olabilecek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Türk mü o ekip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Oyunda bildiğim 2 Türk var biri ben . Ama korsanlar arasında olması çok olası . Bir kere denize açıldım anında zaten korsan gemileri tarafından çevrildim . Beni önlerine katarak acıkda ıssız bir adaya kadar sürüklediler . Bu arada gemilerinden devamlı bana curse türü büyüler atarak güldüler. O sıra Türkçe seslenmek aklıma gelmedi . Kayıgımdan atlıyarak son nefesime kadar derin sulara daldım . Hayatta kalmak için ugraşıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 lazdır onlar keşke seslenseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Ağzım sulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 PK olunca biri seni keserse item düşüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 akirafes said: Paragraflara ayırın şu yazılarınızı lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 @akirafes okudum hepsini süpersin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 selam betaya nasil girilir ne kadara alinir wildstar cikincaya kadar oynamak icin almaya deger mi saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Wildstar çıktıktan sonra zaten betaya geçecek (Haziran ayı içinde). Şu an alpha da. Alpha 149$ Beta 49$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Kanuni said: Kanuni said: archeage rusya serverinde ingilizce patch ile oynuyorum. http://www.reddit.com/r/archeage/comments/2435ca/before_you_set_yourself_back_150_try_ru_with_guide/ Gozden kactiysa Abi şurdakini harfiyen yaptım da en son basıyosun çalışıyo bir iki rusça ibareden sonra en son "OK" butonu olan bişe geliyo kalıyo öylece :( Olmadı yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Aynisini yapti bana resetledim pcyi sonra proxifier ve diger programi calistirdim archage e girmistim... Dun patch geldi giremiyorum simdi.. Pek giresimde yok zati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Sanırım packetspoof mu ne bi dosya gösteriyosun ya kendi dosyası yerine, onun güncelini bulmam gerekiyo du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Var o linkte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Şöyle bişe var bi de, belki bundandır bilmiyorum da proxifier açıkken herhangi bi sayfayı açamıyorum browserda :) Başka da herhangi bir firewall, proxy, vpn falan yok bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Abi no diyeceksin default olayimmi dediginde videoda var sadece archeage dosyasi icin caliscak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Evet o sanırım, videoyu downloader ile indirip izledim orda haliyle o uyarı yok :p Sonra yutuptan girdim izledim şimdi yapıyorum tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 abi bu alphanın belirli bir süresi yok mu? mesela 1-15 mayıs arası aplha vb. yoksa millet oyundayken hop cbt'ya mı geçtik dicekler? karakterler sıfırlancak biliyorum ama serverler kapanmıcak mı hiç? sürekli açık kalacaksa oyun 149luk paketi almak fena gibi durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar