Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Fizik motoru sayesinde ipe baglı mızrakları atarak gemileri karadan yürütmeye çalışıyorlar .
Bunda bayada bir başarılılar .
Herkes burada yeni neler yapılabilir onu deniyor.
Bir çok proje var insanların kafasında . kayıklara ufak top koymaktan atlı araba yapmaya kadar.

Oyun şu ana kadar gördügüm oyunlar icinde en çok second life a benziyor sanki oyunda olmıyan bir çok şey yapılanabilinecek gibi bir potansiyel var . crafting crafting olmaktan çıkmış . sanki elnizde bir sihirli degnek var.
Eve online ile kıyasladıgımda bu daha iyi duruyor.
ZAten eve onlinedan gelen baya bir kesim var oyunda şu an.
Oyun içinde , oyun cıktıgında patron statusunun ingame altınla alınabilinecegi söyleniyor. Bu gerçekse çok hoş . Herkes ev sahibi olabilecek .

Mesaj tarihi:
Oyunda bildiğim 2 Türk var biri ben .
Ama korsanlar arasında olması çok olası . Bir kere denize açıldım anında zaten korsan gemileri tarafından çevrildim . Beni önlerine katarak acıkda ıssız bir adaya kadar sürüklediler . Bu arada gemilerinden devamlı bana curse türü büyüler atarak güldüler.
O sıra Türkçe seslenmek aklıma gelmedi . Kayıgımdan atlıyarak son nefesime kadar derin sulara daldım . Hayatta kalmak için ugraşıyordum.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

Kanuni said:

archeage rusya serverinde ingilizce patch ile oynuyorum.

http://www.reddit.com/r/archeage/comments/2435ca/before_you_set_yourself_back_150_try_ru_with_guide/

Gozden kactiysa

Abi şurdakini harfiyen yaptım da en son basıyosun çalışıyo bir iki rusça ibareden sonra en son "OK" butonu olan bişe geliyo kalıyo öylece :(

Olmadı yani...
Mesaj tarihi:
Aynisini yapti bana resetledim pcyi sonra proxifier ve diger programi calistirdim archage e girmistim...

Dun patch geldi giremiyorum simdi..

Pek giresimde yok zati :)
Mesaj tarihi:
Şöyle bişe var bi de, belki bundandır bilmiyorum da proxifier açıkken herhangi bi sayfayı açamıyorum browserda :)

Başka da herhangi bir firewall, proxy, vpn falan yok bu arada...
Mesaj tarihi:
abi bu alphanın belirli bir süresi yok mu? mesela 1-15 mayıs arası aplha vb. yoksa millet oyundayken hop cbt'ya mı geçtik dicekler? karakterler sıfırlancak biliyorum ama serverler kapanmıcak mı hiç?

sürekli açık kalacaksa oyun 149luk paketi almak fena gibi durmuyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...