Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

Fizik motoru sayesinde ipe baglı mızrakları atarak gemileri karadan yürütmeye çalışıyorlar .
Bunda bayada bir başarılılar .
Herkes burada yeni neler yapılabilir onu deniyor.
Bir çok proje var insanların kafasında . kayıklara ufak top koymaktan atlı araba yapmaya kadar.

Oyun şu ana kadar gördügüm oyunlar icinde en çok second life a benziyor sanki oyunda olmıyan bir çok şey yapılanabilinecek gibi bir potansiyel var . crafting crafting olmaktan çıkmış . sanki elnizde bir sihirli degnek var.
Eve online ile kıyasladıgımda bu daha iyi duruyor.
ZAten eve onlinedan gelen baya bir kesim var oyunda şu an.
Oyun içinde , oyun cıktıgında patron statusunun ingame altınla alınabilinecegi söyleniyor. Bu gerçekse çok hoş . Herkes ev sahibi olabilecek .

Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda bildiğim 2 Türk var biri ben .
Ama korsanlar arasında olması çok olası . Bir kere denize açıldım anında zaten korsan gemileri tarafından çevrildim . Beni önlerine katarak acıkda ıssız bir adaya kadar sürüklediler . Bu arada gemilerinden devamlı bana curse türü büyüler atarak güldüler.
O sıra Türkçe seslenmek aklıma gelmedi . Kayıgımdan atlıyarak son nefesime kadar derin sulara daldım . Hayatta kalmak için ugraşıyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Kanuni said:

archeage rusya serverinde ingilizce patch ile oynuyorum.

http://www.reddit.com/r/archeage/comments/2435ca/before_you_set_yourself_back_150_try_ru_with_guide/

Gozden kactiysa

Abi şurdakini harfiyen yaptım da en son basıyosun çalışıyo bir iki rusça ibareden sonra en son "OK" butonu olan bişe geliyo kalıyo öylece :(

Olmadı yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...