Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 evet remake geliyor. tutar mı tutmaz mı bilemedim.. mary elizabeth winstead(aka ramona), eric christian olsen ve losttan bildiğimiz adewale akinnuoye-agbaje mr. eko var. http://images.hitfix.com/photos/518196/thething_adewale_joel_gallery_primary.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 oyunu da güzeldi baya, oyuna da remake yapsınlar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 meh.. çok ön yargılıyım. bebeğim ramona'ya tabi ki bir şans vereceğim ama yine de the thing'in remake'ine gerek yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 remake değil de prequel'i yapsalardı ya, kurt russell zaten mührü basmıştı buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ulan remake, reboot..holywood ne çirkin dönemden geçiyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 remake değil be bu norveçli ekibin başına gelenler konulu olması lazım bu filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 norveçli olunca remake olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 mr eko ne ulan adebisi o Snake said: norveçli olunca remake olmuyo mu? sen filmi izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 the thing'de olanlardan öncesini anlatıcak işte, norveçlilerin neler yaptığını. yani norveçli olunca prequel oluyor df http://www.imdb.com/title/tt0905372/plotsummary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 evt prequel galiba, ma misteyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ben bunun konusunu açmıştı mya, tartışmıştık hatta lakin hem buranın aramasında, hemde google aramasında bulamadım. O yüzden devam go go go, birgün çıkarsa ne yaparız bilemiyorum. Çok korkuyorum ve üşüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Silphatos said: sen filmi izle filmi çok önce izlemiştim. demek istediğim ister prequel olsun ister sequel ister remake, 30 yıl sonra bişeyi tekrardan çekmek antipatik geliyo bana. eski filmin bütün ruhunu zedeliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 MrLevie said: oyunu da güzeldi baya, oyuna da remake yapsınlar=) Kesinlikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ha pardon o zaman ama prequel veya sequel güzel olabiliyor ya, remake için katılıyorum ama tamamen saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 güzel olacak bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 carpenter'in kendisi gelse ilk film kadar iyisini cekemez su saatten sonra. remake yapacak kadar da gerzek degil studyo. zaten prequel. umarim abuk subuk yaratik korku filmi yerine psikolojik gerilim yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 adebisi hatrına izlerim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 MrLevie said: oyunu da güzeldi baya, oyuna da remake yapsınlar=) oyunu kötüydü. sıkıcı bir oynanış, aptalca buglar, kendini tekrar eden görevler felan. gamespot'ta bile 7.7 almış düşün, tüm puanlar aynı, o kadar sıkıcı. http://i52.tinypic.com/30mmr7l.jpg güzel bir oyun yaparlarsa neden olmasın tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 allah allaaaaaah ben sevmiştim kardeşim. onu geçtim, kötü falan da değilmiş oyun genel ortalama 7.7 almış işte. 7.7/10 ne zamandan beri kötü oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 filmi ilk çıktıgında video da seyretmiştim. 2 ay uyuyamamıştım. yenisini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Bone said: MrLevie said: oyunu da güzeldi baya, oyuna da remake yapsınlar=) oyunu kötüydü. sıkıcı bir oynanış, aptalca buglar, kendini tekrar eden görevler felan. gamespot'ta bile 7.7 almış düşün, tüm puanlar aynı, o kadar sıkıcı. http://i52.tinypic.com/30mmr7l.jpg güzel bir oyun yaparlarsa neden olmasın tabii. oyunun tek salaklığı /look around modu hariç/ aşağı yukarı belli bi dereceden çok hareket ettiremiyor oluşumuzdu ekranı. Ama gerke hikaye, gerek gerilim olarak falan çok sağlam bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 her turlu izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 keske sequel yapip adini da the other thing koysalarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 MrLevie said: allah allaaaaaah ben sevmiştim kardeşim. onu geçtim, kötü falan da değilmiş oyun genel ortalama 7.7 almış işte. 7.7/10 ne zamandan beri kötü oluyor? iyi oyunlar 9, ortalama oyunlar 8, kötü oyunlar 7 olduğundan beri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar