telnedim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Dün bi Stream izledim. Durum pek iç açıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 streami izleyen herkes çoooooooook kötü diyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Oyunun çıkmasına bu kadar az süre varken review'larda hala embargo varsa puanlar pek iç açıcı olmayacak demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 lan bu oyun FPS mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 hayir ww2 ucak simi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Belediye temizlik görevlisini oynuyoruz 3rd person kameradan. Maaş yetmediği için hafta sonları ek iş olarak farming kasıyor aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Maas yetmedigi icin hirsizlik yapiyo evde 5 cocuk var hangisini doyursun tek maasla deseydin keske :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ahah dishonered dio insanlar abi bildiğiniz tomb raider bu XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 somali edition çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 said: A city full of closed doors and dead ends, boxed in and lined with nothing but rough edges: That's Thief. It's hard to know quite where to begin with a shambling mediocrity such as this. It's a game that could have been great and is instead a lumpy, frumpy disappointment, outclassed on all sides by its contemporaries and struggling mightily for a foothold in a world that's moved on to better things. http://kotaku.com/thief-the-kotaku-review-1529393950 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Polygon – 6/10 GameSpot – 6/10 IGN – 6.8/10 OXM – 7/10 OPM – 7/10 Rock, Paper, Shotgun – No Score CVG – 8/10 Joystiq – 4/5 GameTrailers – 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Seru said: Polygon – 6/10 GameSpot – 6/10 IGN – 6.8/10 OXM – 7/10 OPM – 7/10 Rock, Paper, Shotgun – No Score CVG – 8/10 Joystiq – 4/5 GameTrailers – 7.5/10 http://2game.com/usa/thief-pc-download şurda indirim koduyla $19.11'a bulunca almayı düşünüyordum ama puanlar kötüymüş. us vpn açık bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 steam summer sale'den 5 dolara alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Bisküvi ballandıra ballandıra anlatmış. Herhalde iyi oldu diye foruma geldim alsak mı diye. İgn bile 6 küsür puan mı vermiş? Nolmuş öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ayıp ayıp onca insanın emeği var bu oyunda millet yemiyo içmiyo siz eğlenin diye oyun yapıyo siz burun kıvırıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=xJS1yCSKlhs Bisküvi beğenmiş gibi oyunu, daha ortasındayım. Review'lara bakınca vazgeçmiştim ama bisküvi'nin bakış açısı bana daha uygun gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 biskuvi kaç para almış bu review için acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 AMD Mantle patchi gelince alirim guzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Gamespota güvenirim ben. Gamespottan düşük skor alan ne titlelar vardı oturup lets playini izle aynı hesap dediğim. Oyunun "oyun" olmasına, repetitiveliğe playtime'a yeniden oynanabilirliğe falan odaklılar hep, tam benim beğendiğim kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 "gamespota güvenirim" dedikten sonra okumayı bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Haha kötü reviewlar yağınca bisküvi "benim incelemem azınlık hardcore oyuncular için değil seriye yeni giren çoğunluk için" falan diye bir video daha çıkarmış xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=HpmeOB0Zyu0 Doğru şeyler söylüyor yine adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 PrudenT said: "gamespota güvenirim" dedikten sonra okumayı bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 oyun bug manyağı, beta falan çıkardılar kesin lol, 1 sene sonra bakarız bi 3-5 (yada 59) patchten sonra tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar