Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Mighty_THoR said:

grafik grafik komik ya

bf 3 çıkalı bir hafta oldu forumda o çok sevdiğiniz grafik yüzünden oyunda sorun çeken insanlardan oluşan 9 sayfa 128 postluk konu var.

önemli olan iyi grafik değil iyi oyun, oyun yapmayı beceremeyenler bakın ne güzel grafiklerimiz var diyor.

abi sen BF3'ü oynadin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

grafik grafik komik ya

bf 3 çıkalı bir hafta oldu forumda o çok sevdiğiniz grafik yüzünden oyunda sorun çeken insanlardan oluşan 9 sayfa 128 postluk konu var.

önemli olan iyi grafik değil iyi oyun, oyun yapmayı beceremeyenler bakın ne güzel grafiklerimiz var diyor.

haksız değilsin abi. ben aldım ve oynuyorum oyunu; ancak yani bilgisayarın gayet yeterli olmasına rağmen kaynağının ne olduğu belirli olmayan crashler, disconnectler, siyah ekranlar bıktırdı yani. yeni yeni sorunsuz oynamaya başlar gibi oldum:d tamam belki grafikleri muazzam hakkını verelim, ama olmaz yani. ea çalışanı crashler için oyunu silip baştan yükle demekten başka bir şey yapamıyacağım diye cevap verdi gecen gün bana:D adama sistem özellikleri mi ve istediği diğer bilgileri verdikten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

lan oyun resmen Modern Warfare 2.1

Single'ı bitirdimde şu yanlış değil. Modern Warfare 2 den hiç bir farkı yok gibi ama yinede kötü değildi yani. Birde sanırım biraz daha uzundu MW2 den. MW2 de American bölümleri baymıştı baya beni de bu sefer sıkmadı hiç bir bölüm.

Multi'de öyle bi split screen baktık azıcık ondada pek bi fark yoktu.

Oyun cidden Steamdeki 70 doları hak etmiyor ama BF3'de bilgisayarımda çalışmayı reddediyor. BF3 düzelene kadar gider yine MW3 :)
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

LathspeLL said:

Single'ı bitirdimde şu yanlış değil. Modern Warfare 2 den hiç bir farkı yok gibi ama yinede kötü değildi yani. Birde sanırım biraz daha uzundu MW2 den. MW2 de American bölümleri baymıştı baya beni de bu sefer sıkmadı hiç bir bölüm.

Oyun cidden Steamdeki 70 doları hak etmiyor ama BF3'de bilgisayarımda çalışmayı reddediyor. BF3 düzelene kadar gider yine MW3 :)

aynı şekilde sanırım ben de call of alıcam. bilgisayar oyun için yeterli olmasına rağmen. manasız crashler, anlamsız hatalar canımı sıktı artık. paramla rezil mi olucam.
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

LathspeLL said:

nası single'ı bitirdin ya
Sosyal ağlarda paylaş

gg'ye falan bakıyom 3-4 gündür ama yok ya. ama steam 70 dolar, direct2drive'dan alırsan 64 dolara geliyor, steamworks zaten oyun.

emeğe saygıdan almak istiyorum adamlar yaklaşık 10 senedir yılın fps'sini çıkarıyorlar hep ilaçlı oynuyoruz anasını satiim. ama benim de orjinal alasım gelen oyun 110 tl !!! :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...