Densiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 cs severlerin seveceği tarzda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 grafik grafik komik ya bf 3 çıkalı bir hafta oldu forumda o çok sevdiğiniz grafik yüzünden oyunda sorun çeken insanlardan oluşan 9 sayfa 128 postluk konu var. önemli olan iyi grafik değil iyi oyun, oyun yapmayı beceremeyenler bakın ne güzel grafiklerimiz var diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 millet haterlıktan ölecek bu topicte.. SOON. MW serisi ne zaman "ben cok iddialiyim" dedi ki grafiklerde zaten. Mighty'nin de dediği gibi gameplay önemli. Bf - MW gameplayler arasında dağ kadar fark var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mighty_THoR said: grafik grafik komik ya bf 3 çıkalı bir hafta oldu forumda o çok sevdiğiniz grafik yüzünden oyunda sorun çeken insanlardan oluşan 9 sayfa 128 postluk konu var. önemli olan iyi grafik değil iyi oyun, oyun yapmayı beceremeyenler bakın ne güzel grafiklerimiz var diyor. abi sen BF3'ü oynadin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Bu Codcuların kendileri bir numaralı graphic whore iken "Grafink herşey deyillll!!!!" viyaklamalarının da hastasıyım ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 lan oyun resmen Modern Warfare 2.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mighty_THoR said: grafik grafik komik ya bf 3 çıkalı bir hafta oldu forumda o çok sevdiğiniz grafik yüzünden oyunda sorun çeken insanlardan oluşan 9 sayfa 128 postluk konu var. önemli olan iyi grafik değil iyi oyun, oyun yapmayı beceremeyenler bakın ne güzel grafiklerimiz var diyor. haksız değilsin abi. ben aldım ve oynuyorum oyunu; ancak yani bilgisayarın gayet yeterli olmasına rağmen kaynağının ne olduğu belirli olmayan crashler, disconnectler, siyah ekranlar bıktırdı yani. yeni yeni sorunsuz oynamaya başlar gibi oldum:d tamam belki grafikleri muazzam hakkını verelim, ama olmaz yani. ea çalışanı crashler için oyunu silip baştan yükle demekten başka bir şey yapamıyacağım diye cevap verdi gecen gün bana:D adama sistem özellikleri mi ve istediği diğer bilgileri verdikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 LathspeLL said: lan oyun resmen Modern Warfare 2.1 Single'ı bitirdimde şu yanlış değil. Modern Warfare 2 den hiç bir farkı yok gibi ama yinede kötü değildi yani. Birde sanırım biraz daha uzundu MW2 den. MW2 de American bölümleri baymıştı baya beni de bu sefer sıkmadı hiç bir bölüm. Multi'de öyle bi split screen baktık azıcık ondada pek bi fark yoktu. Oyun cidden Steamdeki 70 doları hak etmiyor ama BF3'de bilgisayarımda çalışmayı reddediyor. BF3 düzelene kadar gider yine MW3 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 abi sonunda yanimdaki n00bish squadlar olmadan bisi yapabildigim guzel oyun cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 progamer said: LathspeLL said: lan oyun resmen Modern Warfare 2.1 Single'ı bitirdimde şu yanlış değil. Modern Warfare 2 den hiç bir farkı yok gibi ama yinede kötü değildi yani. Birde sanırım biraz daha uzundu MW2 den. MW2 de American bölümleri baymıştı baya beni de bu sefer sıkmadı hiç bir bölüm. Multi'de öyle bi split screen baktık azıcık ondada pek bi fark yoktu. Oyun cidden Steamdeki 70 doları hak etmiyor ama BF3'de bilgisayarımda çalışmayı reddediyor. BF3 düzelene kadar gider yine MW3 :) aynı şekilde sanırım ben de call of alıcam. bilgisayar oyun için yeterli olmasına rağmen. manasız crashler, anlamsız hatalar canımı sıktı artık. paramla rezil mi olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 progamer said: LathspeLL said: lan oyun resmen Modern Warfare 2.1 Single'ı bitirdimde şu yanlış değil. Modern Warfare 2 den hiç bir farkı yok gibi ama yinede kötü değildi yani. Birde sanırım biraz daha uzundu MW2 den. MW2 de American bölümleri baymıştı baya beni de bu sefer sıkmadı hiç bir bölüm. Multi'de öyle bi split screen baktık azıcık ondada pek bi fark yoktu. Oyun cidden Steamdeki 70 doları hak etmiyor ama BF3'de bilgisayarımda çalışmayı reddediyor. BF3 düzelene kadar gider yine MW3 :) nası single'ı bitirdin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 X Box için warez de çıkalı bir kaç gün oluyor oyun bende pc için çıkana kadar single bitireyim dediydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 oyun 50+50 elite üyelik=100 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 elite bedava extra özellikleri istersen para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ahahaha çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 bunun da rusçusu falan var mı, ucuza kapatsak? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 gg'ye falan bakıyom 3-4 gündür ama yok ya. ama steam 70 dolar, direct2drive'dan alırsan 64 dolara geliyor, steamworks zaten oyun. emeğe saygıdan almak istiyorum adamlar yaklaşık 10 senedir yılın fps'sini çıkarıyorlar hep ilaçlı oynuyoruz anasını satiim. ama benim de orjinal alasım gelen oyun 110 tl !!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 gamekeystore satar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 abi lütfen bu oyuna dil uzatanı Famas tanrısı yokeder ya.Adamlar yapmış haggaden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 fransızların yaptığı bi tüfeğin bu kadar yüceltildiği baska bir mecra yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 katliamci said: abi lütfen bu oyuna dil uzatanı Famas tanrısı yokeder ya.Adamlar yapmış haggaden. Modern Childfair: The Run&Gun v3.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 katliamci said: abi lütfen bu oyuna dil uzatanı Famas tanrısı yokeder ya.Adamlar yapmış haggaden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 nub-friendly silahin tanrisi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar