kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 LathspeLL said: EDIT: Ha bu arada hayatımda 3 kere Quake deathmach falan yapmışlığım vardır. 1 tanesi arkadaşları ziyarete gittiğim turnuvada boş masada oturup 2. olmuşluğum var. Of ego aktı bu mesajda akşam akşam. QW'ye de bekleriz lol Skill oyunu dedigin tek oyun vardir, o da QW. Promod dedigin qw cakmasi sacma sapan ayarlar FPS oynayan kesim icinde kimsenin dil uzatamadigi tek oyun. multisinde 20 kisi custom skin oynatiyodu sene 1994 gumba/raks serverlari, mouse'u konsilda active yapamayan KLAVYEDEN oynardi => Cod serisi cod2'den sonra da bitmistir, mw dedigin eglence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 said: FPS oynayan kesim icinde kimsenin dil uzatamadigi tek oyun.Çünkü kimse oynamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kimse de oynamamis alayi velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kertenkel said: QW'ye de bekleriz lol Skill oyunu dedigin tek oyun vardir, o da QW. 150 ping assasını bulamıyorum ben yüklümü sizde hala qw? promod 70-80 almanya iyi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1xjCdN_rWCE&feature=colike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 3 hafta var oyunun çıkmasına ama launch trailer LOL. Activision Trolling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 en antipatik olduğu için böyle olması lazımmış sdfdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 amerikada steamden 59 dolara almistim turkiyeye geldim 69 oldu :) bitane daha alicaz ama bu kadarda verilmez yok mu bunun baska yolu ruscu falan iyorlar pek bilmiyorum o olaylari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 sdfsdf mw3'mü en çok beklenen oyunmuş lol 3 hafta varmış çıkmasına haberim bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 sıtf hikayeyi merak ettiğimden oynayacağım sanırım, bakalım Makarov, Soap ve Cpt. Price neler yapacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 amerika kazanır nasılsa. rus işleri nasıl? bi rusçu grubu da buna oluştursak. 20 dolardan fazla verilmez çünkü koticke artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 goldbären said: amerika kazanır nasılsa. rus işleri nasıl? bi rusçu grubu da buna oluştursak. 20 dolardan fazla verilmez çünkü koticke artık adamlar ruscuya alıştı asdhhbgfasdx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 quake'e laf atma cesaretinde bulunan konsol masterlarla mw3/bf3 oynayacağıma gider my little pony in da club oynarım ^^ Abi düşünsenize o kişi ile aynı takım/ekiptesiniz adhasudhau direk 3-0 yenik başlarsınız. Arkanızı koruyamaz, yerinizi belli eder, adam vuramaz, taktiksel hareket edemez, oyun okuyamaz, feeder olur karşı takıma moral verir vb... Sırf şu kitle yüzünden cod/bf oynamak istemiyorum . Bölüm dışı Ekleme: Quake Wars orjinal aldığımda acayip bir heyecanım vardı klandan 2 kişi almıştık sonra yalan oldu gitti. 5-6 kişi toplanırsak oynarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ben quake world dedigini düşünerek öyle demiştim. quake wars baya kötüydü ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 oha mw3 ile bf3'ü yanyana koymuşsun ya bu kadar nubluk görülmedi. quake 2 ile daikatana'yı aynı cümlede eş tutmak gibi bişi bu seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 I'm Professional n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 qkuheyke laf eden karşısında beni bulur!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 mw3 / bf3 oynayan herkes aptal, hala 15 senedir aynı oyunu nostaljinin ötesinde oynayan adam akıllı? sizin oynamadığınız oyuna aptal diyen adamları bir tarif edelim: başka adam gibi hobisi yoktur, bu yaşına kadar 20000 saat naptın deseler açar klan tagını gösterir. anca kendi gibi adamlarla "ne günlerdi bee, kantıra az saç eskitmedik" der geçerler. aldıkları alyansware'e laf edilince de mahkemeye vericem diye sinirlenirler. ara sokakta bir varoş net kafesine uğramamıştır mesela, adekste bilindik turnuvaları görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 sakin ol ve elindeki klavyeyi yere bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ne klavyesi consolfagiz olm biz analog var sadece, ondan fazla tuşa kafam yetmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 unsuccessful fanboy is unsuccessful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 abi kim fanboy allaşkına quake cs- hldm hepimiz oynadık ancak bunları oynayaman bilmeyen aptaldır demek falza ileri gitmek yani. not: konsolum da yok ayrıca *kıps* *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 OsManiaC said: quake'e laf atma cesaretinde bulunan konsol masterlarla mw3/bf3 oynayacağıma gider my little pony in da club oynarım ^^ Abi düşünsenize o kişi ile aynı takım/ekiptesiniz adhasudhau direk 3-0 yenik başlarsınız. Arkanızı koruyamaz, yerinizi belli eder, adam vuramaz, taktiksel hareket edemez, oyun okuyamaz, feeder olur karşı takıma moral verir vb... Sırf şu kitle yüzünden cod/bf oynamak istemiyorum . Bölüm dışı Ekleme: Quake Wars orjinal aldığımda acayip bir heyecanım vardı klandan 2 kişi almıştık sonra yalan oldu gitti. 5-6 kişi toplanırsak oynarım ben. aha ben bunu diyorum işte.böyle adamlar var gerçekten sfds bu yuzden quakeci kafasına laf ediyorum fırsat buldukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Bi ruscu grubu hazırlamak lazım buna. Benim laptop kaldırmıyor BF3'ü o yüzden MW3 alacağım sanırım. MW3 yapımcılarından bir kaç röportaj dinlemiştim MW3 MW2'ye oranla cok daha iyi olacak. Başta dedicated server geliyor artık şu lobby bulma ızdırabından kurtuluyoruz. İkinci şeyse artık sadece adam vurmak puan getirmeyecek. MW2'de benim gibi sürekli ground war, domination, search and destroy gibi oyunları oynayanlar artık sadece puan yerine kill strike da alacak. Yani kill strike'lar sadece adam vurunca gelmeyecek. Bu gerçekten cok başarılı bi hamle olmuş çünkü domination gibi bir oyunda dahi adamlar frag kasıyordu biz point capture yapmaya çalışırken. Ayrıca 3 farklı class gelmiş. Support aklımda kalan, ve diğer 2 tane daha. Kısaca güzel olacak gibime geliyor MW3'ün multisi. Bir liste cıkaralım ruscu için. Almayı düşünenler bu başlığın altına yazsın bir görelim ortamı. Bi 15'i geçersek tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Red said: 2011 yılında oturup quake oynayanlar,eğer turnuva murnuva ödül vs yoksa, salaktır bence AYNAA AYNAA AYNAA ÇELİK AYNAAA asfaf konsolcular için aynı yaşa ineyim dedim ama kötü durdu ya en iyisi aç mario kapışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar