Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

LathspeLL said:

EDIT: Ha bu arada hayatımda 3 kere Quake deathmach falan yapmışlığım vardır. 1 tanesi arkadaşları ziyarete gittiğim turnuvada boş masada oturup 2. olmuşluğum var.

Of ego aktı bu mesajda akşam akşam.

QW'ye de bekleriz lol
Skill oyunu dedigin tek oyun vardir, o da QW.

Promod dedigin qw cakmasi sacma sapan ayarlar

FPS oynayan kesim icinde kimsenin dil uzatamadigi tek oyun.
multisinde 20 kisi custom skin oynatiyodu sene 1994 gumba/raks serverlari, mouse'u konsilda active yapamayan KLAVYEDEN oynardi =>

Cod serisi cod2'den sonra da bitmistir, mw dedigin eglence
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
quake'e laf atma cesaretinde bulunan konsol masterlarla mw3/bf3 oynayacağıma gider my little pony in da club oynarım ^^

Abi düşünsenize o kişi ile aynı takım/ekiptesiniz adhasudhau direk 3-0 yenik başlarsınız. Arkanızı koruyamaz, yerinizi belli eder, adam vuramaz, taktiksel hareket edemez, oyun okuyamaz, feeder olur karşı takıma moral verir vb...

Sırf şu kitle yüzünden cod/bf oynamak istemiyorum .

Bölüm dışı Ekleme: Quake Wars orjinal aldığımda acayip bir heyecanım vardı klandan 2 kişi almıştık sonra yalan oldu gitti. 5-6 kişi toplanırsak oynarım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

mw3 / bf3 oynayan herkes aptal, hala 15 senedir aynı oyunu nostaljinin ötesinde oynayan adam akıllı?

sizin oynamadığınız oyuna aptal diyen adamları bir tarif edelim: başka adam gibi hobisi yoktur, bu yaşına kadar 20000 saat naptın deseler açar klan tagını gösterir. anca kendi gibi adamlarla "ne günlerdi bee, kantıra az saç eskitmedik" der geçerler. aldıkları alyansware'e laf edilince de mahkemeye vericem diye sinirlenirler.
ara sokakta bir varoş net kafesine uğramamıştır mesela, adekste bilindik turnuvaları görmüştür.
Sosyal ağlarda paylaş

OsManiaC said:

quake'e laf atma cesaretinde bulunan konsol masterlarla mw3/bf3 oynayacağıma gider my little pony in da club oynarım ^^

Abi düşünsenize o kişi ile aynı takım/ekiptesiniz adhasudhau direk 3-0 yenik başlarsınız. Arkanızı koruyamaz, yerinizi belli eder, adam vuramaz, taktiksel hareket edemez, oyun okuyamaz, feeder olur karşı takıma moral verir vb...

Sırf şu kitle yüzünden cod/bf oynamak istemiyorum .

Bölüm dışı Ekleme: Quake Wars orjinal aldığımda acayip bir heyecanım vardı klandan 2 kişi almıştık sonra yalan oldu gitti. 5-6 kişi toplanırsak oynarım ben.

aha ben bunu diyorum işte.böyle adamlar var gerçekten sfds

bu yuzden quakeci kafasına laf ediyorum fırsat buldukça
Sosyal ağlarda paylaş

Bi ruscu grubu hazırlamak lazım buna. Benim laptop kaldırmıyor BF3'ü o yüzden MW3 alacağım sanırım.

MW3 yapımcılarından bir kaç röportaj dinlemiştim MW3 MW2'ye oranla cok daha iyi olacak. Başta dedicated server geliyor artık şu lobby bulma ızdırabından kurtuluyoruz.

İkinci şeyse artık sadece adam vurmak puan getirmeyecek. MW2'de benim gibi sürekli ground war, domination, search and destroy gibi oyunları oynayanlar artık sadece puan yerine kill strike da alacak. Yani kill strike'lar sadece adam vurunca gelmeyecek. Bu gerçekten cok başarılı bi hamle olmuş çünkü domination gibi bir oyunda dahi adamlar frag kasıyordu biz point capture yapmaya çalışırken.

Ayrıca 3 farklı class gelmiş. Support aklımda kalan, ve diğer 2 tane daha. Kısaca güzel olacak gibime geliyor MW3'ün multisi. Bir liste cıkaralım ruscu için. Almayı düşünenler bu başlığın altına yazsın bir görelim ortamı. Bi 15'i geçersek tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...