Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 hesabıma 37.5 dolar yatırıyosun ve oyunu kapıyosun ayrıntılar steamde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Steamden uzaksak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 o zaman burdan tabi eheh xunn sanırım 4.müz olucak ama almazsa senindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 paranıza yazık bekleyin 10 dolarken alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 zombilerin ağzına çat çat vurmak falan o olayı güzel yapmışlar. sabah akşam mapleri eklerlerse güzel olur gerilimli falan. ama yinede paramı harcamam ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 romero oyun sektörüne el atmış adeta. birbirinin aynısı bi 10 tanesi daha gelir bunun üstüne düzenli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ege ilk defa haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hXmZX8iz2SE us steam versiyonu patlak çıkmış, dev build koymuşlar yanlışlıkla, mış mış da mış mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ben oynuyorum şuan güzel oyun eğlendiriyor yeri geliyor geriyor, zombie ne kadar mal gözüksede hafife almamak lazım yoksa direkt yazıyorlar,grafik hataları var..patch şart bazı şeylere hmm map büyük,skiller eülenceli hmm multilik birşey diyemiyorum...karakterler ruhsuz geldi bana yoksa map ve tasarım güzel hmmmmmm şuan için bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 oha yalnız o 3rd person animations nedir? hiç mi koşan insan görmemiş onu yapanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 beli cikmis orangutan gibi kosuyor kari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=hXmZX8iz2SE us steam versiyonu patlak çıkmış, dev build koymuşlar yanlışlıkla, mış mış da mış mış. abi ahahhahaha çok güldüm buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 hasssssss ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 adeta garry's mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 AHAHAHAHAHAHA ABİ ÇOK KÖTÜ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 gerçek değildir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Abi almayalım böyleyse bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ahaha olur mu lan oyle sey, boyle oyun mu cikar bu devirde, vardir bi olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 oyunda böyle koşan adamlar görürsem ben gülmekten oynayamam ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yok zaten oyunda 3.person view yokmuş, dev build olduğu için açabilmişler. ondan öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 3rd personu geçtim de fps oynarken yanımdan geçen diğer playerlar bu şekilde yürürlerse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Abi okumuyormusunuz siz hiç. Oyunun çıkışında hata olmuş ABD'De, full sürüm yerine developer versiyonunu release etmişler, o yüzden böyle. Normal versiyon böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 hahah. yürüyüş <3 bu arada bu ne böyle ya. alınmaz abi bu oyun böyle. ne kadar dandikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 abi herkes fps bölümü yetkilisi değil ki. dev dev diyip durmuşsunuz ben ne bileyim dev ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 dev dev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar