Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 abi 102 kilo bi insanım. oburum da yani. 10 lu halley falan bitirebilirim bi oturuşta o derece. ama 2 menü birden gitmez yahu. gerçi denemedim ama hiç sanmıyorum yani bitirebileceğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 throine said: pizza hut sınırsız bildiğin amelelik lan. canım çekti bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 son zamanlarda fastfood namına sadece burger'daki çiftli menülerden yiyoruz galiba biz mc'de kalktı hatta o çift menüler o yüzden gitmeyi bıraktık mc'ye fakiriz lan galiba ama içimden gelmiyo menü başına 6-7lira verecekken 12 lira vermek. bi ara 230 gram et diye reklamı olan 3 köfteli bişi vardı mc'nin galba. Ne çikindi ya ekmekten fışkırıyodu etler böyle resmen. Double quarter pounder bi kere yedim fena değildi ama hepsi bi yana bence steak house en iyisi kfc ve pizza hut kültürüm ise yok pek geçtiğim yelrerde bulunmamalarından ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dfasd biz iki menü olayını, "bir kişi iki menü" tarzında yaptığımızdan çok hoşumuza gidiyor. Öyle yapmazsak Steakhouse alıyorum zaten bir tane o kadr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 steakhouse burger dururken bigking ne lan? bisküvi kadar zaten boyutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 o bu diye uraşmıcan olm Combo yapıcan steakhouse+big king+triple woper çiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 aylar sonra mcdonaldsa gittim bugun, midem zor kabul etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Aluriel said: abi 102 kilo bi insanım. oburum da yani. 10 lu halley falan bitirebilirim bi oturuşta o derece. ama 2 menü birden gitmez yahu. gerçi denemedim ama hiç sanmıyorum yani bitirebileceğimi. aç olduğun zaman yeniyor ya. orta halli bi durumda gidersem bi best of veya yanına 3li hotwing ekleniyor en fazla:D para olayı da ticket sağolsun:D yoksa 1 menüyü geçmem. gerçi ben kahvaltı yapan bir insan değilim onunda etkisi vardır. saat 2 gibi fln ilk yemeğim o oluyor. =) psikolojik olarak yiyemem gibi geliyor normalde ama etrafındakiler aç olunca biraz sen de uyuyorsun onlara ve bakıyosun ki yeniyormuş:D 1 kova bitircem diye iddaaya girenler var etrafımda o derece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 SeaGle said: keyefsi gerçi her seferinde gastritimi azdırıyor ama yine de götürüyorum ekstrim menü, büyük seçim. geçmiş olsun lan genç yaşta asılma mideye fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bi keresinde big king XXL siparişime yanlışlıkla üç köfte koymuşlardı. bvence üç köfteli sandviç yiyen görgüsüzdür. et/ekmek oranı bozuluyor, hele alttaki ekmek köftelerin ağırlığından ve yağından incecik ıslak bir zara dönüşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 HD iskender.;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ekmegin ezilmesi tostlarken yapilan bi hatadan kaynakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 sınırsız pizza fakir işi ve kalitesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Steakhouse menu veya whooper ki listede yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sağlıklı olan yani onlar değil de ekmek arası domates+peynir falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Bu topigi vücut gelistirme topigiyle birlestirsenize. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ValhallAwaitsMe said: Fastfood yemek zorunda kalırsam mcdonalds tavuklu burger aliyorum 3 tane ekmeklerini yemiyorum. Gerçi onun yerine GNC den shake alıp içsem daha iyi bak şimdi aklıma geldi lol Şöyle poser olacağınıza hiç yazı yazmasanız keşke ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bu: http://images.yemeksepetim.com//ProductImages/TR_IZMIR/Sultanahmet_Koftecisi/Sultanahmet_Koftecisi_Kofteli_Sandwich_Menu_big.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 http://1.bp.blogspot.com/_SJIv5crM2ck/S7pBi5gF-zI/AAAAAAAAAN4/3P7TAvftpl8/s1600/Image148.jpg aspaavaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 United Kitchen ve uzakdoğu. Servis elemanları da çok kibar. Hızlı geliyor ve ÇOK LEZZETLİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 B.King. Adı üstünde king. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ValhallAwaitsMe said: Fastfood yemek zorunda kalırsam mcdonalds tavuklu burger aliyorum 3 tane ekmeklerini yemiyorum. Gerçi onun yerine GNC den shake alıp içsem daha iyi bak şimdi aklıma geldi lol google'da poser diye arayınca bu mesaj çıkıyor direk o derece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mc Donald's yiceksem Big Mac veya çizburger yiyomph. Burger King yiceksem Whopper yiyomph. Domino's yiceksem Extravaganza yiyomph. Ama bu aralar hiç birini yememeyi tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Quel-Thul said: http://1.bp.blogspot.com/_SJIv5crM2ck/S7pBi5gF-zI/AAAAAAAAAN4/3P7TAvftpl8/s1600/Image148.jpg aspaavaa le sad : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar