Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 28 işte sdfs 24 ne alakaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ölmüş herkes 4 günün hesabını yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Esh said: Bu posterde kedi de vardi la. Simdi bulamadim. fotoşap tı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Gercek olsa imaxte 40 liraya izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Abi millet zorla fragmanını izletti bana ne kadar zombie mombie sevmiyorum desem de. > Amerikan alpha male aile babası > Ex-cia, ex-marine, ex-special forces whatever > Dünyanın ordusunun, tankının, uçak gemisinin yetemediği şeye yetebilecek bir tane adam var. > Ve bu adam tabi ki nazlanıyor. Şu anti-kahraman yaratıcaz diye main heroyu nazlı afralı tafralı birşeyler yapıyorlar ya, 2100lü yıllarda sinema-sanat okuyan öğrencilere 21. yüzyıl sinemasının en başlıca klişesi diye anlatıcaklar ilerde. Şu filmi izleyeceğinize gidin last of us oynayın hakkaten. 10 kat daha kaliteli materyal. Filmi izlemedim ama :p Önyargı böyle birşey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 haklisin ama entertainment iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 film bok gibi abi. aman deyim sinemada falan izlemeye kalkmayın, gerçekten çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 eminmisin yoksa götünle mi izledin ? güvenebilirmiyiz sana.. ona göre bak.. ekmegiyle oynama milletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Tori said: > Amerikan alpha male aile babası > Ex-cia, ex-marine, ex-special forces whatever > Dünyanın ordusunun, tankının, uçak gemisinin yetemediği şeye yetebilecek bir tane adam var. > Ve bu adam tabi ki nazlanıyor. Şu anti-kahraman yaratıcaz diye main heroyu nazlı afralı tafralı birşeyler yapıyorlar ya, 2100lü yıllarda sinema-sanat okuyan öğrencilere 21. yüzyıl sinemasının en başlıca klişesi diye anlatıcaklar ilerde. 1 ve 4 doğru, 2 ve 3 yanlış. Adam tek kişilik ordu gibi bir şey değil, fakat dünyanın bütün salgın hastalık uzmanlarından daha becerikli, üstelik kendisi konunun uzmanı da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Baslıyor film. iyidir inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 başlamadan çık iade et bileti hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Ilk yari guzeldi nefessiz gecti nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 imax olmadığına göre, 3d'siz izleyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 beğendim ben. aksiyon olarak fragmandan öteye gitmese de farklı açılardan yaklaşım vardı konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 df said: beğendim ben. aksiyon olarak fragmandan öteye gitmese de farklı açılardan yaklaşım vardı konuya. 28 days later a kıyasla nası kalıyo? azcık bile yaklaşabildiyse kalitesine acımıcam paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 izlemedim onu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 fena değildi. 3 boyutun bi olayı yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 3d genel olarak yalan bir şey zaten. gözlükleri de bilerek acıtan cinsten yapmışlar ki 3d olduğunu unutma filmin diye. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 3 boyut dünyadaki en gereksiz şeylerden biri zaten.neyse merak ettim gidem izleyem yarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 bi hayırsever mod şu konunun adını değiştirsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 film baya kotuydu bugun izledim. komedi niyetine cerezlik. 3d lanet birsey zaten o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Israil, Jerusalem kelimeleri neden ısrarla "Ortadoğu" diye dilimize çevirilmiş anlamadım. Jerusalem duvarlarla çeviriliyken içeride bir adet uçak pisti ve dönüp duran helikopterler olmasına rağmen zombilerin duvarın arkasındaki arapların çıkardığı seslere azıp duvarı aşması nasıl ince bir aşağılama şeklidir. kimse çıkıp "ama uçak pisti çok uzakta, ama helikopterin sesini duymamış olabilirler, ama helikopter havada ki" demesin. yüce israil, duvarı inşa etmiş, araplar beş dakikada her şeyin içine etmiş gibi bir tablo çizmişler. Brad Pitt şu filmde oynamasaymış film kendisinden hiçbir şey kaybetmezmiş. Adamın filme kattığı hiçbir şey yok oyunculuk namına. Prodüktörüymüş, kendisini cast etmiş belli ki. Filmin ilk yarısı herhangi bir zombi filmi gibi. Dehşetle yüzleşme, ne yapacağını bilememe, bir anda ortaya çıkan toplumsal kaos, bir kaçış yolu aramaya çalışmak falan. Her şey çok güzel ilerliyor. Safe haven buluyorlar kendilerine ve bir rahat nefes alıyorlar. Bunun tam tersine ikinci yarıdaki sivil yolcu uçağındaki (belarus) sahneler dışında pek eğlendiğimi söyleyemem. Genel olarak vasattı. Ha sinemada izlenir mi? İzlenir. Ama 2dsi varsa onu izleyin. 3d'ye gerek yok. cgilı zombi filmi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Mc_Lovin said: Jerusalem duvarlarla çeviriliyken içeride bir adet uçak pisti ve dönüp duran helikopterler olmasına rağmen zombilerin duvarın arkasındaki arapların çıkardığı seslere azıp duvarı aşması nasıl ince bir aşağılama şeklidir. kimse çıkıp "ama uçak pisti çok uzakta, ama helikopterin sesini duymamış olabilirler, ama helikopter havada ki" demesin. yüce israil, duvarı inşa etmiş, araplar beş dakikada her şeyin içine etmiş gibi bir tablo çizmişler. O sahnede gürültü eden sadece Araplar değildi. Yahudiler de dua edip şarkı söylüyordu. Benim o sahnede asıl kafama takılan şey, duvarı inşa ederken üstüne askerlerin durabileceği bir yer yapmayı düşünmemiş olmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Bana pek öyle gelmedi ama ben daha dikkatli seyrettim diyorsan eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 dun gece izledim ben begendim. sacma gondermeler falan olsda guzel aksiyon filmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar