Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WORLD WAR Z Film oluyor

sostizm

Öne çıkan mesajlar

Abi millet zorla fragmanını izletti bana ne kadar zombie mombie sevmiyorum desem de.

> Amerikan alpha male aile babası
> Ex-cia, ex-marine, ex-special forces whatever
> Dünyanın ordusunun, tankının, uçak gemisinin yetemediği şeye yetebilecek bir tane adam var.
> Ve bu adam tabi ki nazlanıyor. Şu anti-kahraman yaratıcaz diye main heroyu nazlı afralı tafralı birşeyler yapıyorlar ya, 2100lü yıllarda sinema-sanat okuyan öğrencilere 21. yüzyıl sinemasının en başlıca klişesi diye anlatıcaklar ilerde.

Şu filmi izleyeceğinize gidin last of us oynayın hakkaten. 10 kat daha kaliteli materyal.

Filmi izlemedim ama :p Önyargı böyle birşey olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

> Amerikan alpha male aile babası
> Ex-cia, ex-marine, ex-special forces whatever
> Dünyanın ordusunun, tankının, uçak gemisinin yetemediği şeye yetebilecek bir tane adam var.
> Ve bu adam tabi ki nazlanıyor. Şu anti-kahraman yaratıcaz diye main heroyu nazlı afralı tafralı birşeyler yapıyorlar ya, 2100lü yıllarda sinema-sanat okuyan öğrencilere 21. yüzyıl sinemasının en başlıca klişesi diye anlatıcaklar ilerde.

1 ve 4 doğru, 2 ve 3 yanlış. Adam tek kişilik ordu gibi bir şey değil, fakat dünyanın bütün salgın hastalık uzmanlarından daha becerikli, üstelik kendisi konunun uzmanı da değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Israil, Jerusalem kelimeleri neden ısrarla "Ortadoğu" diye dilimize çevirilmiş anlamadım.

Jerusalem duvarlarla çeviriliyken içeride bir adet uçak pisti ve dönüp duran helikopterler olmasına rağmen zombilerin duvarın arkasındaki arapların çıkardığı seslere azıp duvarı aşması nasıl ince bir aşağılama şeklidir. kimse çıkıp "ama uçak pisti çok uzakta, ama helikopterin sesini duymamış olabilirler, ama helikopter havada ki" demesin. yüce israil, duvarı inşa etmiş, araplar beş dakikada her şeyin içine etmiş gibi bir tablo çizmişler.

Brad Pitt şu filmde oynamasaymış film kendisinden hiçbir şey kaybetmezmiş. Adamın filme kattığı hiçbir şey yok oyunculuk namına. Prodüktörüymüş, kendisini cast etmiş belli ki.

Filmin ilk yarısı herhangi bir zombi filmi gibi. Dehşetle yüzleşme, ne yapacağını bilememe, bir anda ortaya çıkan toplumsal kaos, bir kaçış yolu aramaya çalışmak falan. Her şey çok güzel ilerliyor. Safe haven buluyorlar kendilerine ve bir rahat nefes alıyorlar.

Bunun tam tersine ikinci yarıdaki sivil yolcu uçağındaki (belarus) sahneler dışında pek eğlendiğimi söyleyemem. Genel olarak vasattı.

Ha sinemada izlenir mi? İzlenir. Ama 2dsi varsa onu izleyin. 3d'ye gerek yok.

cgilı zombi filmi yapmışlar.

Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

Jerusalem duvarlarla çeviriliyken içeride bir adet uçak pisti ve dönüp duran helikopterler olmasına rağmen zombilerin duvarın arkasındaki arapların çıkardığı seslere azıp duvarı aşması nasıl ince bir aşağılama şeklidir. kimse çıkıp "ama uçak pisti çok uzakta, ama helikopterin sesini duymamış olabilirler, ama helikopter havada ki" demesin. yüce israil, duvarı inşa etmiş, araplar beş dakikada her şeyin içine etmiş gibi bir tablo çizmişler.

O sahnede gürültü eden sadece Araplar değildi. Yahudiler de dua edip şarkı söylüyordu.

Benim o sahnede asıl kafama takılan şey, duvarı inşa ederken üstüne askerlerin durabileceği bir yer yapmayı düşünmemiş olmaları.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...