Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 başlıgı ben açayım dedim biri gelip 6saray falan diye açmasın diye haha benim topiklerde yenilsekte hezimet olmuyor en kötü 1 farkla yeniliriz yani rahat olun :) bi ara hiç maglubiyetim yoktu skibbe dönemi falanda sora sıçtık neyse kadro yine eses kadrosu gibi olacakmış.fakt buyuk husran olabilir.bi kadro bi maç kazandı diye her maçı kazanabilcek diye birşey yok neill ortada antepe zorlanmıstı.hakan balta otoban olmustu o yuzden bence zapata yerine insua neil ile canada yer deiştirmeli diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 baros oynuyorsa yeneriz.yoksa zor maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 rahat geçicez gibi geliyor bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Red said: o yuzden bence zapata yerine insua neil ile canada yer deiştirmeli diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Bence denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 popov... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Wishmaster said: Red said: o yuzden bence zapata yerine insua neil ile canada yer deiştirmeli diye düşünüyorum yabancı sınırı açısından diyo oolm adam. hemen de boldluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 valla yorum yapmamıs sanırım katıldıgı için galiba :) o yuzden bende cevap vermedim gunah almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 3-1 kazanırız. Kewell ve Neil'in dönüşü takımı olumlu etkiler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 gecen hafta dondu ya abi onlar zaten :) ama orta sahada neill gibi bi oyuncuya ihtiyacımız var gercekten. onun gibi top dagıtabilen oyuncumuz yok cunku. ama defansa da neill gibi bi oyuncu lazım. cana defansta oynayacak adam degil, her ne kadar canını disine katsa da defans oyuncusu degil iste adam. kupa macında hata yaptı yedik golu. cok da umrumda degil aslında boyle degisiklikler artık. zaten gs icin sezon bittiginden boyle enteresan seyler gormek rahatsız etmiyor. ama golcu yok diye aldıgımız stancu'nun kanat oynamasının bir acıklaması olamaz. herif mis gibi forvet, yerinde oynasın iste. hakan balta'ya hala nasıl tahammul ediliyor bunu hicbir zaman anlayamayacagım. insua gibi bir adam varken balta'nın kadroda ne isi var? her mac bu adam yuzunden gol yiyoruz. herife buyu mu yaptılar ne olduysa oynamak istemiyor iste. ısrar etmenin anlamı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Onların etkisi devam eder demek istedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 insua hakan baltaya göre daha çok ileri çıkıyor. geri dönemediği zamanlarda göl yiyoruz. tek açıklaması bu. hakan daha bi defansif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 2-0 entep acimaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 hakan'ın bu sezon defansa ne katkısı olmus ki. herifte inanılmaz bir isteksizlik var. bursa macında hakem posizyonu durdurmamasına ragmen durup bekledi, eskisehir macında ilk yedigimiz gol vs. adam bitik yani, ne sıkıntısı var cozemedim ben. halbuki fıstık gibi sol bekti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 rahat beraberlik. veya antep kazanabilir. gs gecen haftanın gazıyla bi yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 nereye kadar abi 1 mac kazandık alt tarafı. ondan once yenilmistik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 İki maç üstüste kazandık mı ki bu sene zaten, bir galiba ilk 2 mağlubiyetten sonra 3 galibiyetimiz var o kadar işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 tamam da arenada olsa neyse maç, antep deplasmanı baya zor bu bir. ikincisi galatasaray zaten dünyanın en dengesiz takımı şu an. biraz zora geldi mi kırılabilir. orada gol yememesi imkansız zaten, yediğinden fazla atar mı onu bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 aksini söyleyen mi olmus yahu :) niye panikledin anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ne bilim gs kazanır dediler gibi geldi dsgbsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 gs hagi geldiğinden beri hemen hemen her maç ilk gole kadar güzel oynuyor, gol atma sıkıntısı dışında problemi olmuyor, ama ilk golü yediği anda dağılıyor. yie aynısı olacaktır, güzel başlar takım, bir şekilde golü atabilirsek iyidir, atamazsak hele bir de gol yersek toparlayabileceğimizi sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 anıl ilk 11 baslıcak deniyor bakalım ne kadar dogru tabi hani gençlerin oynamasından yanayım ama ne bilim eses maçında sarpı sokacagına onu sokaydın yada bekleyip arenada buca maçında oynatsaydın böyle önemli maçlarda büyük saçmalık.kazanırsa tamam ama kaybederse anılıda kendinide harcamıs olur yani ztn hagide cesaret olsa hakanı keser insuayı alır ama işte adamda zeka adına hiçbirşey yok ha birde stancu barosun kewellın oynayabildiği mevkiye genç koymak dahada saçmalık gibi geliyor.hani bamları oynatmak yerine onların mevkisine birilerini denese tamam.bide tutturmuslar aydın ve emre colakı oyuna sokup duruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 yalandır ya o. ilk 11 cıkamaz anıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Galatasaray Zapata, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Lucas Neill, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Lorik Cana, Culio, Kazım, Anıl Dilaver, Stancu Yedekler Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Mustafa Sarp, Insua, Emre Çolak, Yekta, Milan Baros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar