Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Gaziantepspor : Galatasaray / 12.02.2011 @ 19.00

Red

Öne çıkan mesajlar

başlıgı ben açayım dedim

biri gelip 6saray falan diye açmasın diye haha

benim topiklerde yenilsekte hezimet olmuyor en kötü 1 farkla yeniliriz yani rahat olun :)

bi ara hiç maglubiyetim yoktu skibbe dönemi falanda sora sıçtık

neyse kadro yine eses kadrosu gibi olacakmış.fakt buyuk husran olabilir.bi kadro bi maç kazandı diye her maçı kazanabilcek diye birşey yok

neill ortada antepe zorlanmıstı.hakan balta otoban olmustu

o yuzden bence zapata yerine insua

neil ile canada yer deiştirmeli diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

gecen hafta dondu ya abi onlar zaten :)
ama orta sahada neill gibi bi oyuncuya ihtiyacımız var gercekten. onun gibi top dagıtabilen oyuncumuz yok cunku. ama defansa da neill gibi bi oyuncu lazım. cana defansta oynayacak adam degil, her ne kadar canını disine katsa da defans oyuncusu degil iste adam. kupa macında hata yaptı yedik golu.

cok da umrumda degil aslında boyle degisiklikler artık. zaten gs icin sezon bittiginden boyle enteresan seyler gormek rahatsız etmiyor. ama golcu yok diye aldıgımız stancu'nun kanat oynamasının bir acıklaması olamaz. herif mis gibi forvet, yerinde oynasın iste.

hakan balta'ya hala nasıl tahammul ediliyor bunu hicbir zaman anlayamayacagım. insua gibi bir adam varken balta'nın kadroda ne isi var? her mac bu adam yuzunden gol yiyoruz. herife buyu mu yaptılar ne olduysa oynamak istemiyor iste. ısrar etmenin anlamı nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

gs hagi geldiğinden beri hemen hemen her maç ilk gole kadar güzel oynuyor, gol atma sıkıntısı dışında problemi olmuyor, ama ilk golü yediği anda dağılıyor. yie aynısı olacaktır, güzel başlar takım, bir şekilde golü atabilirsek iyidir, atamazsak hele bir de gol yersek toparlayabileceğimizi sanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

anıl ilk 11 baslıcak deniyor bakalım ne kadar dogru tabi

hani gençlerin oynamasından yanayım ama ne bilim eses maçında sarpı sokacagına onu sokaydın

yada bekleyip arenada buca maçında oynatsaydın

böyle önemli maçlarda büyük saçmalık.kazanırsa tamam ama kaybederse anılıda kendinide harcamıs olur

yani ztn hagide cesaret olsa hakanı keser insuayı alır ama işte adamda zeka adına hiçbirşey yok

ha birde stancu barosun kewellın oynayabildiği mevkiye genç koymak dahada saçmalık gibi geliyor.hani bamları oynatmak yerine onların mevkisine birilerini denese tamam.bide tutturmuslar aydın ve emre colakı oyuna sokup duruyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...