aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 iki tarafta rizkinin pesinde, bi taraf islam fuck yeah, digeri where's your god now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 pati genel olarak where is your god now olduğuna göre defiant, konu kapanmıştır gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Rewendor said: patiyle oynamayı düşünüyorum ben de, ama Guardian'ı (karakter tipleri açısından) kat kat tercih ediyorum. Bi de swg'de imperial olduk, wow'da horde olduk, artık böyle "muzip küçük velet" gibi hep "kaka adam"ı seçmek bayık geliyor yaw, iyice klişe adamlar olduk gerçi kötü adam değil hiçbiri aslında. belki imperial için diyebiliriz ama o da ideoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Xenocide said: pati genel olarak where is your god now olduğuna göre defiant, konu kapanmıştır gg. ankette guardian önde ama onu napacaz? Göz göre göre uydurmayın bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 o anketi troller bastı, ben eminim ondan. pati gardiyan seçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Dei tarafında Icewalker(dı snaırım) dayım. Ekleşmek isteyenler nick yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 e seçmiş işte. hem niye seçmesin, hadi bikaçını böyle def diye tutturanını anlarım da tüm pati mi gay? taş gibi elflerin insanların yanında olmak varken arap kılıklı insanlarla 300 kilo trollerle takılmayı seçsin? :) hele bi mod. gelsin topluca karar verilsin öyle seçilir bir taraf. boşa despotluk taslamanın ego basmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sakin. despotluk falan tasladığım yok, ben en başta dedim defiant tercihimdir ama genele uyarım diye. yukarıda sadece espriyle karışık, tercihimi tekrar dile getirdim bu kadar ciddiye alıp "ego basmak" falan gibi tabirler kullanmana gerek yoktu. ayrıca tekrar tekrar fotomu koyarım. taş gibi elfler benim biricik eth'imin yanında sönük balon kalır; http://img87.imageshack.us/img87/5533/2011251912.jpg sonuç: defiantlar gay değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 factionlarin hicbi olayi yok ki, neyi secersen sec. daha sonra balans sorunlari cikar anca, dengesizlik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Xenocide said: sakin. despotluk falan tasladığım yok, ben en başta dedim defiant tercihimdir ama genele uyarım diye. yukarıda sadece espriyle karışık, tercihimi tekrar dile getirdim bu kadar ciddiye alıp "ego basmak" falan gibi tabirler kullanmana gerek yoktu. ayrıca tekrar tekrar fotomu koyarım. taş gibi elfler benim biricik eth'imin yanında sönük balon kalır; http://img87.imageshack.us/img87/5533/2011251912.jpg sonuç: defiantlar gay değildir. ego basma olayını şeye dedim "pati bunu dedi bitti." cümlesi, geyikse kusra bakma smiley falan olmayınca ciddiye aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 onceki mesajlari okumadin mi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Guild nereden/nasıl kuruluyor? Bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Def, ana şehir, kale içi, npc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Rewendor said: e seçmiş işte. hem niye seçmesin, hadi bikaçını böyle def diye tutturanını anlarım da tüm pati mi gay? taş gibi elflerin insanların yanında olmak varken arap kılıklı insanlarla 300 kilo trollerle takılmayı seçsin? :) hele bi mod. gelsin topluca karar verilsin öyle seçilir bir taraf. boşa despotluk taslamanın ego basmanın alemi yok. Misal minubuse binmissin. Onune 2 tane orc kilikli iri amele oturdu. Gay misiniz? Nie beraber gezionuz der misin? Gozunun kenariyla sana baksalar 2 durak once inersin. Misal onune elf kilikli saci boyali 2 eleman oturdu. Sana baksalar... ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 örnek yanlış oldu, 300 kilo pazardan dönmüş teyzelerle dolu minibüse binmektense victorias secret mankenleriyle dolu olana binmeyi tercih ederim desek daha doğru olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Geç oldu ama yazıyım :) Nick: Reyna Class: Cleric Souls: Warden/Sentinel/Purifier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Merhaba ben Sannin bende Zerg-Hostile dinliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Shard: Shivermere Faction: Guardians Nick: Milamber Class: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Sannin said: Merhaba ben Sannin bende Zerg-Hostile dinliyorum.. anca venti dinliyoruz bu ara doğru asfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Arkadaşlar Zerg Hostile Imperium serverına geçmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mudjekewis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Faction: Guardians Nick: Hassansabbah Class: rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Defiant olucam classa servera fln DL bittikten sonra karar veririm sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 dinci gardiyanlar teknoloji düşmanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osmanvesazi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 İyi eğlenceler ... Guardian tarafındaki guild-server isimlerini öğrenmek istiyorum.Link de verebilirsiniz. Herhangi bir konuda ciddi olan bir guild arayisinda değilim.Amacım tanışmak ,sohbet etmek.Pvp ile ilgiliyim.Dilerseniz çetemizi kurup aklımıza eseni de yapabiliriz... TEŞEKKÜRLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar