sardius Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 yanlzı betada karsı tarafın konustugunu görebiliyoruz? release de olmicak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 biz denedik göremedik belkide warfrontta oldugumuzdandır bilmiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 warfrontu bilmiyorum ama quest kasarken bi assassin kesmişti beni adam konustu bende rahat gördüm yani. yine bi kesilme sonucu 2 defiant arasında konusurken gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Betada 5 deydi galiba. Pve serverda guardian olarak bi defiantla karsilasmistim. Acik bu riftin etrafinda bekliyoruz ikimizde. Adamin defiant oldugunu anlamamistim tabi. Bi fark yoktu. Bi el at Su rifti halledelim falan diyorum ben. Adam ben sana yardım edemem diyo. Bayağı görüyordum yani adamın yazdıklarını. Allah belanı vere diye içimden geçirirken ben defiantim party yapamayız dedi. Orda benim jeton düştü tabi. Ne kadar guardianlara benzesede tipinde bi koyuluk, bi kayiklik vardı zaten. :p 30 lvl deyken 10 lvl guardian tarafindaydi. Nasıl gelmişse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 haha mumi tipi bozuktu diyosun. işte kötüler diyorum inanmıyo kimse:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 serverlar farkli gene ya, bende whitefall cloudbourne filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 usa secmis olmayasin regionu ilk launcheri acinca settingsden kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bi ara bakarim, simdi kafa kesiyorum. oldu oyle, iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ulan whitefall da biri almış tinu , hangi manyak alır ya tinu yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 avatar uzaylisi gibi olan irktan yaptim, ranger. Aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yalniz, web sitesindeki cg video da, defiant ve guardian baya bi muhabbet ediyorlar.. bence oyunda iki tarafta birbiriyle iletisebilcek. cok anlamsiz olur obur turlu video. ahanda link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Küfürler havada uçuşacak o zaman desene yandık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 İletişim olursa muhbirlik olur,tuzaklar türer.İçimizdeki irlandalılar hesabı..Bence olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 O işin hainlik, entrika kısmı bir şekilde kabul edilir ama oyundaki seviye düşmemesi için bence de olmamalı yoksa her öldürdüğün sana küfür eder, tell atıp saydırırsa 2 gün sonra o oyunu bırakır millet. Bildiğin free ucuz, uzakdogu anim mmo lara döner oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yalniz ben tell atabilceklerini sanmiyorum. hani ortada donen muhabbete tanik olabilirler de.. ozellikle tell atmak.. sanmiyorum ki olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 jonq said: Küfürler havada uçuşacak o zaman desene yandık :) pvp serverda oynayan adam da bunu göze almıştır yahu. yani kesilmeyi falan. ama ben bi şekilde söwerim. benden 10 lvl yukarıda bi adam gelir keserse. o tiplere gıcık oluyorum git kendi seviyende bölgelerde takıl degil mi?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladestin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 oyladım defiryanı . . nick : hürrem -henüz karar vermedim cos en son patates çuvalı gibi ortada bırakılmıştım- şimcik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Gel kuralim alaturqua yi gene dicem kanuni hurrem ne halt yiyorsunuz orada diyecekler diye tirsiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bi şeye karar verildimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Kayınbirader cleric açıyor releasede, bende tank.. Uydum imama diyecek arkadaşları bekleriz.Defi oynayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 isim : Calevey irk : Defiant ne oynicama karar veremedim anasini. icimdeki ses buyucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 defiant oynayacağım bende ismi söylemeyeyim de çalmayın heuaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 patiyle oynamayı düşünüyorum ben de, ama Guardian'ı (karakter tipleri açısından) kat kat tercih ediyorum. Bi de swg'de imperial olduk, wow'da horde olduk, artık böyle "muzip küçük velet" gibi hep "kaka adam"ı seçmek bayık geliyor yaw, iyice klişe adamlar olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ya burda defiant kötü taraf değil ama. bence defiant iyi hatta. guardians mal abi, dünyayı kurtarmak istiyon allaha vermiş kendini, başka bişey yok. teknoloji diye bişey var, "yok bize allah yeter" diyor adamlar. dar kafalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 defiantta az hibne değil ama. iki taraf da kötü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar