DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Kar realize etmemek çok pişman edebiliyor Masada para birakcam diye korkmamak lazım, aç gozlu olmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Ev portfoyunde nikola var mıydı? O benide üzmüştü bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2021 https://www.forbes.com/sites/georgecalhoun/2021/03/05/gamestopgamestonk-has-nothing-to-do-with-the-madness-of-crowds/?sh=7d157eb725d0 Alıntı The strategy is hyper-rational because the degree of certainty is very high. Betting on the share price movements based on the ordinary ebb and flow of information in the market is much less certain than betting that buyers who are forced to buy will in fact buy. And if the gamma squeezing trader can position so that the forced buyers have to buy from him… well that is money in the bank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 GME yine şov yapmaya devam ediyor. Bu gidişle ilk rallide sattığıma çok pişman olacağım. Bir de karla aldıklarım -10% yaptı bu geri çekilmede. Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 alakasız bir soru sıkıştırayım alakalı konuya. hangi al-sat platformunu kullanıyorsunuz? cep telefonunda uygulaması olsun, kullanımı rahat olsun. var mı öneri verecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 biz IBKR'da para kaybediyoruz, seni de bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Komisyonlar ne seviyede IBKR'de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Webull da güzel, arayüzü falan cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 GME masaya vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 https://twitter.com/CeyhunElgin/status/1369733423703728137?s=20 bu dagitilan para senin benim cebimizden cikiyor. amerika para basip her bir vatandasina 10 bin dolar verse ps fiyatlari tavan yapar. bu dolara karsi nasi bi aktivizm yapabiliris bitcoin disinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 dolar yakıp, cola dökebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 (düzenlendi) Hindistan yasaklamaya hazırlanıyormuş coin üretimini ve ticaretini. İlk fişeği Modi mi atacak yoksa? Mart 15, 2021 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 onlar da 3 seneye bir yasaklıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Ibkrd de 10 dolar aylık fee var galiba.hesapta para yoksa ne oluyor hesap blokemi oluyor işlem mi yapamıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 hic islem yapmadiysan 10$ cekmeye baslamiyor. yaptiysan islem komisyonlarini 10$'dan dusuyor ayni sonu da: 10$ - toplam komisyon 100$ bir nakit lazim, kesin market datasi da satin alin live. bazi sartlarda bedava ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 (düzenlendi) 4 saat önce, Frostbite dedi ki: Ibkrd de 10 dolar aylık fee var galiba.hesapta para yoksa ne oluyor hesap blokemi oluyor işlem mi yapamıyoruz? para atmayacaksa hesap acmaz zaten, bence sordugu para attik o parayla hisse aldik ama dolar kalmadi, sonra noluyor? acik pozisyonun varsa onlari kapatir zararina. hic para ve acik pozisyon yoksa dondurur herhalde. ben artik uzmani oldugum alanlara yatirim yapma karari aldim, eskiden random yapiyordum datadog diye bi tool var suanda ~600x earning'den overvalued aldim ama birebir kullaniyorum mukemmel otesi tool, eminim kazanclari katlanarak artacak. alir almaz daha bugun +5.76% yapmis.. bu fikir de aklima surdan geldi, bi firma icin snapchat entegrasyonu yapiyordum, MUKEMMEL dokumentasyon hazirlamislar, bu docs ile kesin developerlar tutar ve ekosistem olusur etrafinda dedim hissesini almaya girdim 1 yilda zaten 7'ye katlamis Mart 15, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 (düzenlendi) 500$'i varsa da 30-40$ biraksin yani, 10$ cekiyor ztn =/ // yani mongoDB fln da iyi cloudflare vs. tech buyuyor ztn pandemi ile birlikte, bence iyi dusumussun Mart 15, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 1 aydır otosanda pusuda bekliyordum. Ali Koç konuşunca 2 gündür tavan yapiyor. tşkrlr alkç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Abi peki hisse almadan önce bu haberleri nereden ediniyorsunuz? Yani Ford'un böyle bir projesi olduğunu nereden öğrenip de alıyor insanlar? Ya da amerikan tahvillerinin tarihini nereden takip ediyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 haberleri takip ediyorlar, yönetim kurulu toplantılarını okuyorlar, insider bilgi geliyor. Bundan birkaç ay önce Tayyip yatırımı dillendirmişti zaten biraz prim yapmıştı. 2 gündür de güzel gitti. tahvil tarihleri için ise finansal takvim var. Tradingview, investing.com da var detaylar fed toplantıları, ppk vs hepsini gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Ben borsa piri falan değilim ama bu fabrika açılışı sonrası hissenin çıkması falan hiç normal değil. Fiyatlamanın çoktan yapılmış olması gerekir, fakat şu anda bir furya var millet hype'la menkul alıp satıyor, her alanda. O yüzden bak şöyle açılış olacak bu gazla hisse artar gibi bir mantık olabilir, bu furya patlayana kadar da böyle gider. Normalde halka açık şirketler yatırımlarını zaten açıklıyor, bunlar yıllarca önceden plananlanan işler. Takip etmek zor değil ama televizyonda göründükten sonra %30 artmasının takip etmekle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Abd 10y bondları %1.67 kusurdu yarım saat kadar önce. Daha da yukarı çıkacak gibi duruyor özellikle Powell reisin açıklamalarından sonra. Bu akşam ne diyecek çok önemli. Dolarda bi anda 10-12 kuruş arttı 1 saat kadar önce. Gelişemeyen boş ülkeleri sert vurabilir reis açıklamalarıyla. 10 yıllık tahvil faizleri %2 yi görürse abd piyasalarında düzeltme bekleyen kurumlar da var mesela. Ben bu sene içinde ciddi düzeltmeler bekliyorum ki zaten yaşıyoruz aslında. Buradan artık x2 x3 yapan fazla yatırım aracı olamaz kripto hariç. Çok dikkatli olmak ve takip etmek lazım Fedin her hareketini. Artık teknik analiz değil daha makro ve temel analiz düzeyinde bakmak lazım işleyişlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Cok bir şey demiyor bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 piyasalarda duzeltme dedigin borsa dususu mu? perspektifler o kadar kaydi ki nerenin duz oldugunu kimse bilmiyor, her sirket 10x yapti son ayda azcik dustu diye duzeltmeyi yukari konumlandiran olabilir. mesela teslanin duzeltmesi 50 dolara inmesidir bence 800'e cikmasi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Düzeltme dediğim, borsa düşüşü. Bi ilaç aldım saat 9 olmadan bayılmışım. Ne dedi Powell reis acaba takip eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar