bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 abuse demeyelim açığa satış zaten çok kolay abuse edilebilecek bir şey. Yukarıdaki örnek muazzam. Burada asıl olay gerçekten işin profit'ten çıkması. Short squeeze yapan binlerce grup var, her banka, her aracı kurum da yapıyor bunu. WSB'deki olay ise bambaşka bir boyut. Adamlar devasa profite rağmen "trollemeye" devam ediyorlar. Evet, gerçekten inanılmaz ama marketi yıkma keyfi onlar için profitin önünde şu an. O yüzden de dağılmıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Eğer squeeze olursa, şu ana kadar gördüğümüz fiyatlar devede kulak, bir kısım insan o ihtimalle satmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 https://www.reddit.com/r/wallstreetbets/comments/l81i1w/i_want_everyone_to_know_that_gme_does_not_have_to/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 (düzenlendi) ahah yoketmiş videonun ikinci yarısında. cidden kaiji bölümü gibi olay lol. Ocak 30, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 hahhah colbert reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 eger ima ettigim short squeeze yasanirsa, hedge fundlar, brokerlar, market maker, market makerin bagli oldugu yatirim bankasi, hoppa GG Insolvency Event kriz bitcoin ve altin almak icin guzel vakit ama gamestop share issue ederse, yahut baska bir sekilde, bunun yasanmasinin onune gecilebilir, mi acaba, bence su GME olayinin filimini ilerde izleriz, ve en heycanli yeri bu hafta sonu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 share issue ederse butun reddit ve oradaki supporterlarini satmis olmuyor mu? zarar ugruna hisseye girdi insanlar, hedge fund'in GME'yi batirma girisiminin karsisinda durmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Hiç belli olmaz, duygusal düşünme. CEO'sunda baya bir share var, sanırım milyarder oldu. Board decision ile hisselerini satabiliyor mesela. Çat bir board decision, herkes ağzı açık izler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Ama satış olursa redditçiler daha çok yüklenir de bir yandan, valla kestirmesi çooook zor. Bekleyip göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Fonlar şirketi sattı, average joe direniyor güzel hikaye ama ben hisse sahipliğine bakınca çok daha başka bir tablo görüyorum. Hisseler büyük oranda fonların elinde, en büyük alıcı da onlar. https://money.cnn.com/quote/shareholders/shareholders.html?symb=GME&subView=institutional Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 (düzenlendi) 3 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Ama satış olursa redditçiler daha çok yüklenir de bir yandan, valla kestirmesi çooook zor. Bekleyip göreceğiz. GME isterse 50 milyon hisse satabiliyormus piyasaya, sirf reddit degil eldarin bahsettigi gibi fonlar, para babalari fln saldirsa dahi milyonlarcasini shortluyan firmalar da edinir, edinebilir. short pozisyonlarini daha manageble oranlara cekebilirler. Fiyat duser, ortam sakinlesir. Gme capital raise etmis olur, sirketin uzun vadeli iyiligine olur, en mantikli olanak bu gibi geliyor bana. direk shortlayan firmalar satma hakki var mi? o kriz ortamini direk defuse eder, ama bunun kanunlara uyup uymadigini bilmem imkansiz asdf, bildigin o hedgefunlari bail out etmis olurlar, karsilignda cilgin birseyler almalari lazim, ayrica o hedgefundlar GMEyi iflas ettirseler ustune GME yoneticileriyle tassak gecerlerdi, bail out etmeyi birak, adsf, how the turn tables ya bu olayin insani yani da var, GME yoneticileri aylardir bu shortcu heriflere kurulup kurulup duruyorlar, anabacilarina sovuyorlardi buyuk ihtimal, simdi onlara can simiidi atmak isterler mi? ama alternatifi de potansiyel ekonomik kriz, bunun vebalini de kimse istemez. cok komik durumlar ya. Ocak 30, 2021 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 On 1/29/2021 at 00:08, DoGMeaT dedi ki: yarin saticaz diye mail atti robin hood ya arada dun bloklanan hisselerden birisi SNDL, benim urunlerine olan guvenimden dolayi yatirim yaptigim bi weed firmasi acayip underperformerdu stocklari, findik fistik gibi topluyordum bende, ama sektorde rakipleriyle arasindaki farki ben size nasil tarif etsem, adamlar bildigin cuaranin apple i gibiler, cok kaliteli ve user friendly herseyleri, customer care fln iyi, fiyatlari uygun, cuaralar zehir, herkesin tercihi, hic yaniltmadilar beni bu gune kadar. burda bu markalari manyak gibi lab teste yollayan nerdler var, onlar da onayliyordu bu firmayi hep, o yuzden gozum kapali aliyordum ucuz stocklarini, dun blok yedi hic sasirmadim SNDL yatırımcının yüzünü güldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 (düzenlendi) genel yukseliyor canna stocklar, biden'den beri. senlik bir sey degil NJ'de gecti ztn legalization, NY hopefully (ztn dustu bunlar 2-3 senedir, recovers'si bu) Şubat 1, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 (düzenlendi) birkac durum var 1) bu kagit ucuz, salliyorum call fln alacaksan da ucuz, yatirim yapmasi kolay 2)evet cannastocklar yukseliste ama SNDL kadar fazla getirisi olan yok. SNDL bu gun +%48le bitirdi, gecen haftayi yine absurt bir yukselisle bitirdi, ve buna ragmen 12 ay oncesine gore henuz hala ucuz kagit. Buna benzer kagit varsa yatirim yaparim ama ben bulamadim. 3)su son bloklanan, alinamayan hisseler furyasinda SNDL de vardi, hayirdir? 4)amerikada based olan cannabis firmalarinin hicbiri production degil, yan sanayiler, yok isikci yok vendor, yok saksici, ama hicbiri mevzuyu yetistirmiyor. keza henuz hala federal illiegal, kanada firmalari oyle degil, bu SNDL ABD ile de bagi olan, ve kendi growu olan bir firma. Ben kendi growu olan firmalarin, olmayanlara gore cok daha onde oldugunu dusunuyorum, yarin obur gun legalizizasyon gelse, adamlar piyasaya 4 ay onceden mal vermeye basliyacak, diger growlar bunlardan tohum alacak, klon alacak, ve SNDL marka degeri en yuksek cuaralari yetistiren firma benim gozlemledigim kadariyla, kalite olarak ne kadar farkli olduklarini uzun uzun yazmistim. kisacasi evet canna stocklar yukseliste, ama bundan daha iyi performing bir canna stock varsa soyle ona da yatirim yapalim. SNDL gecen hafta +%88 gecen ay +%123 3 ayda +%680 12 ayda -%11 anlatabiliyor muyum Şubat 1, 2021 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 (düzenlendi) anlıyorum da dediğim gibi, 2-3 senelik düşüş sonrası recover ediyor şu an bu bahsettiğin stock'lar. (SNDL'nin diğerlerinden artması çok artması normal, dediğin gibi diğerleri canada şirketi...) dikkatli olmakta fayda var. uzun süre 1$ altında kalırsa delist olur borsadan. reddit'çiler gelmiş buna da: $SNDL is the NEW GME & AMC • Debt Free • Must maintain $1 for 10days to retain Nasdaq listing, complete day #1 • 71 Mill Shares shorted and if retail keep it above $1 major short squeeze * Offering close tmrw 1 · Reply Şubat 2, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 (düzenlendi) bi kagidin 2 yil boyunca dusuyor olmasi, simdi icin kotu bir durum mu? bunu 2 kere soyledin, 2 yildir dusuyor o yuzden bu kagit alinmaz? ama kagitin gecmisi icin almiyoruzki, gelecegi icin aliyoruz. ibm de alinmaz misal ayni mantikla, eskiden daha pahaliydi. Şubat 2, 2021 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 (düzenlendi) ha öyle değil; (IBM çok kötü örnek ama Blackberry desen daha yakın örnek olur) demek istediğim uzun vadeli trend hala aşağı ve bu aşağı yukarı çıkış aşağı giden trend'in correction'ı gibi şu an için. 50% recovery'yi aşmadan da hala correction. görsel anlatım: Spoiler 21.10$ üstü buy stop tarzı yatırım yapıyorum ben; breakout ve retracement daha çok... (bir de işte haber yakalarsam) Şubat 2, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Teknik analiz mi oluyor bu? Ben cidden grafik okumayı fln beceremiyorum, neye bakmam neyi görmem gerektiğini anlamıyorum 2 yildir düşen kağıt, recovery yolunda, kaybettiği değerin %90 ini recoup olmuş, daha da potansiyeli var keza legalizasyon, ve short attack a uğradığını biliyoruz. Ben bunları alt alta koyunca uzun vade konusunda grafik beye katılmıyorum, SNDL 3 aya 2 dolar olsa hiç şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 sundial geçen hafta stock offering yapti bide, $100 milyon dolarlık, ona rağmen bu fiyat tırmanışı, stock offering olmasa belki şimdi olmuştu 2 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 (düzenlendi) 1$ altında kalırsa da ben şaşırmam, delist olur borsadan kimsenin 1$ civarında hisse almamasının bir sebebi var yani... Şubat 2, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 (düzenlendi) yillardir borsaya yatirim yapiyorum 1$ olayini yeni duydum, genelde penny stock degil established ve 20 yil sonra ayakta olacagini dusundugum firmalara yatirim yapiyorum onlardan da bu aralikta olan yok karsilastigim. turkiye'de de var mi bu olay? 1 TL gibi? Şubat 2, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 kimse almiyor dedigin kagit average volume 420,162,264 birileri aliyor demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 (düzenlendi) 17 dakika önce, Goering dedi ki: 1$ altında kalırsa da ben şaşırmam, delist olur borsadan kimsenin 1$ civarında hisse almamasının bir sebebi var yani... SNDL yazmadım, genel hacı trigger olma, 1$ civarı hisse görememenin bir sebebi var tabii ki. 1$ olduğu için de o kdr vol var. ha bu SNDL baya kumarmış, market cap 100$m avg volume 550$m ben market cap 1,5$B altı bakmıyorum bile, port. dışı direkt. bir de: finansalları rezil. kafama silah fln dayaman lazim. 100$m market cap, -42.77$m gross profit Şubat 2, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 (düzenlendi) Tam DOGMEAT'în yatırım mantığına uygun mükemmel bir fırsat şirket. ASJKLFASKJFASDFKASD Şubat 2, 2021 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar