Loex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 amerika her açıdan rezil oluyor dünyaya son bir kaç aydır. Bir tane fon zarar etti diye neredeyse ülkede yas ilan edecek yavşaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 siyasi mevzulardan hali vakti yerinde adamlar teroriste donustu meclisi basti, parasina dokunulunca amerikali bence delirir, bombali saldiri fln duzenlerler, kendilerini patlatirlar, abd de allahin adi PARA. kutsalina dil uzatildi amerikalinin su an. cok meraktayim yarin ne olcak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 bişey olmaz bence ya gece ayarlamışlardır ne yapacaklarsa. Artık tv de borsacı artistler küçük yatırımcıya laf sokamayacak. Küçük yatırımcı wall street in içinden geçti çünkü hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 9 saat sonra belli olacak mevzular, su an ne konussak bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 http://isthesqueezesquoze.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 (düzenlendi) Robinhood ve IBKR bu hisselerin alım margin'ini 100%e çekti ve comply olmazsan stocklarını satarım dedi. Kullananlar bu açıklamayı hem IBKR'de hem Robinhood'da görmüştür. Dün gün içinde buna uymayan kişilere uyarı vermeden GME'lerini market price'dan satıverdi(tabiki en düşük noktalardan birinde trigger edildi 130~) Ocak 29, 2021 Robert_Poche tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 (düzenlendi) https://imgur.com/gallery/7nZGizq Reditten, 3-5 kişinin böyle absürt orderlari satmış, Ya bizimle.kafa.buluyorlar, yahut bı ara cidden short pozisyonlari reload etmek isteyip hisse arayıp bulamayıp öyle saçma fiyatlara almak zorunda kaldılar. Eğer bu dediğim gerçekten olduysa yarın ekonomik kriz olabilir altın fln alın. Devlet araya girebilir, gamestock shortcularla anlaşabilir, yine alım yasaklanır, ama bunların hiç biri olmazsa GME nin potansiyel fiyatı yarın Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, altın almak mantıklı ama, ortam çok karışık, ama o da ytd Ocak 29, 2021 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Discordda alın aq alınnnnn diye şov yapan adam burada aklı başında siz bilirsiniz fln diyor euheuheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 bir sürü boş beleş hiç mesaj atılmayan başlık varken neden gelişebilecek yeni bölümler açılmıyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 çünkü burası oyun forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Dogecoin dun 30 dakikada 1000$ yaptim gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Oyun dışında her şey konuşuluyor abi. Pati anayasasında falan bir madde mi var oyun harici başlık açılamaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Pre-market 350.95 +157.35 (81.28%) adfsdfasfas dfahahhahahaha sddfasdfasfasd dun gobeklerini yirrttilar short ladderla fiyati dusurmek icin ama market kapandigi an fiyat kendini gostermisti 350 dolar diye simdi pre market giderek yukseliyor, acayip bir gun, yahu isi arayip hastayim gelemiyecem diyesim var asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Yükseliyor evet de dün 100 dolarlara çakıldığında fonlar en zararda olan pozisyonlarını kapadılar, squeeze 10 olacaksa bundan sonra 3 olur. Bakalım, platformlar tekrar müdahale etmezse umut vaat ediyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 dun %20sini kapamislar pozisyonlarin, bir kisim kontratin tarihini de otelemislerdir. sonucta 50 degilde 30 milyon hisse almak zorundalar. cok acayip bir cumaya uyaniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 `Tesla misses earnings, but the electric vehicle mania is still alive` zaten sirketin 550 yillik karina yatirim yapan "yatirimcilar" icin onemli degil, elOn abi 1000 yil da bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 bugunden sonra garanti gorulen hisselere bi akin olacaktir, kacis tuneli gibi , o yuzden teslalar applelar fln orta vadede cok saglikli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Elon da iyice trollüğe vurmaya basladi işi "Bugün neye hype yaptirsak acaba" diye pc basinda kankalariyla viski esliginde istisare yapiyolardir. Arastirsalar yakin cevresinden kimlere tip veriyodur bu coinleri hisseleri hypelamadan önce. Stock manipulation dan yillarca atarlar iceri de. Adam american hero oldu nah atarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 (düzenlendi) Gamestop da donen 20milyar dolara yakin para vardi bu paranin bir kısmı dun dogecoindeydi güzel bir hype la cryptolara girerse bu ara bitcoin falan Ucar gider. Ki su an bitcoin 38k ya dayandi Elon bir twit atarsa 45k ya kadar gider. Ocak 29, 2021 Valvyn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 (düzenlendi) zaten attı diye yükseliyor diye biliyorum ben. https://markets.businessinsider.com/currencies/news/bitcoin-price-billionaire-elon-musk-changes-twitter-bio-to-bitcoin-2021-1-1030019268 Ocak 29, 2021 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 aynen koymuş ben görmemiştim onu en son dun gece dogecoinle ilgili bisi attıydı o zaman alıp satmistim. O zaman Bitcoin gidebilir 40 ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 45 dakika önce, sardalya dedi ki: `Tesla misses earnings, but the electric vehicle mania is still alive` zaten sirketin 550 yillik karina yatirim yapan "yatirimcilar" icin onemli degil, elOn abi 1000 yil da bekleriz. Tesla şu an dünyada satılan elektrikli arabaların %20'sini filan üretiyor. İlerleyen yıllarda iyice çeşitlenecektir pazar. Ama hisseye baksan herkes Tesla'dan araba alacak gibi bir fiyatlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 abi şu gamestop olayını anneye anlatır gibi anlatabilecek biri var mı? sıfır borsa bilgimle okuyorum okuyorum hiç bişey anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 şunu izledim, bi de açığa satmak neymiş onu okudum anladım. açığa satmayı abuse etmişler. @ShadowFury maymun demiyeydin iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar