Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 soldier yaratmadan platoona nasıl giriyoruz ki ya ben denicektim ama askerin yok dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 oyuna girince soldier oluyor otomatik. yarın girersiniz artık hIĞIHIĞHIHĞIHĞIHĞH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Yeni şifre "Appletini" olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 wrong password Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Ben de giriyor avrupa serverlarına Amsterdam dışında. Appletini, a'sı büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 sdfgs tek boş server o olduğu için onu denedim huhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Yalniz steamden sonra Origin cok cocuk isi yaw... Niye steamworks yapmamislarki bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Seve seve alacaklar oyunu nasılsa arada originide yükletmiş oluruz demişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 digital distribution'da feci kar var. normalde case'li oyunu 60 dolara satıyorsun. digita oyunu da 60 dolara satıyorsun. aradaki kargo parası, dağıtım basarı, basım pasarı, mağaza parası vs güme gidiyor. EA aradan steam'i de atıp tüm bu parayı kendine yontmak istemiş, ondan çıkarmış origin'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 adi sercan. gelmiş bir de facebook'tan kafana takılan bir şey varsa sor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Flash suppresser #winning Su heavy barrel'i aciklayabilcek biri var mi algilayamiyorum. ps. eet brightmist benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Yarınki beta için pre-load ne zaman açılıyor abi 24 saat önceden açmaları lazım onu, bu ne terbiyesizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bilen bir arkadaş oyunda BC2'deki sistem kullanılacak mı söylebilirmi ? Kurşunların yerçekiminden etkilenmesi vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Var o tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 fazlası bile var. nerdeyse her kurşun yerçekiminden etkileniyor artık. piyadelerin makinalı tüfeklerinden çok emin değilim ama tankların, jiplerin vs. makinalı tüfekleri yerçekiminden etkileniyor. zaten attığın kurşunu görebiliyosun bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 her mermimi tracer yoksa sarjçrün son 3 mermisimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Oh iyi. Sağolun cevaplar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bu arada oyunu dolby 7.1 surround ses sistemi veya kulaklıkla deneyen oldu mu? sesler nasıl? hep grafik konuştuk seste grafik kadar önemli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 NE ZAMAN PRELOAD YAHU BEN YARIN ÖĞLEN OYNAMAK İSTİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Anelor said: bu arada oyunu dolby 7.1 surround ses sistemi veya kulaklıkla deneyen oldu mu? sesler nasıl? hep grafik konuştuk seste grafik kadar önemli bence. Abi ses olayında ben bu heriflerin üstüne bilmiyorum. Kesin yapmışlardır bir hayvanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Xaenin said: NE ZAMAN PRELOAD YAHU BEN YARIN ÖĞLEN OYNAMAK İSTİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yok preload falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 preloaddan kastın tam olarak nedir bilmiyorum ama ben şuan torrentten çekiyorum oyunu yarın için. bunu diyorsan bi kaç sayfa geride torrent linkinin olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Torenk kullanmıyorum da rapidshare bakayım iyi dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar