Miraul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 http://www.2shared.com/file/s2H-7bPE/bf3.html
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 abi haritalar hakkaten kısa sürüyor. Ama ticket sayısı azlığı falan değil bunun sebebi. Bunun asıl sebebi haritaların küçük olmaları bence. haritalara 64 kişi kesinlikle çok fazla geliyor ve action da bol olduğundan ticketlar su gibi akıyor... her şey haritalarda çok ortada bir de. yani birilerine yakalanmadan kenardan köşeden istediğiniz bir yere gitmek imkansız gibi. Eski oyunlarda bu durum böyle değildi... bayrakların da birbirinden daha uzak olması gerek. bc3 olduğu yorumuna katıldım fazlasıyla.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Deacon said: Online olanlardan biri origingames/battlefield3 klasorundeki bf3.exe dosyasini arsivleyip bana gonderebilir mi? beles bir yere upload edip linki atarsaniz cok mutlu olurum. dun repair ettim de bf3.exe dosyasini silmis salak sey. nette arastirdim bf3.exe'yi elle manuel koyunca duzeliyormus. repair işe yaramıyor mu?
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sLVxROrApZg Kliplerin yerini karıştırmışım gerçide baştan yapmaya üşendim Bıçaklamaya çalışıp öldüğüm yer aslında en sonda olucaktı :p
enema Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 G36 ne oyle ya hic sekmiyo, bantla mouseu yardır
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 O mesafelerde normal, uzak mesafedelerde isler degisiyor
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Uzak mesafeye girdimi saldırmıyorum bile genelde :(
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 harir sen gelsen de bizi vursan arkamızdan, "abi düşman zannettim" desen. FF kapalı olduğu için sadece gülsek, ölmesek :P
Harir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 l4d'e benzemez bu.Çok pis ezerim.Ayrıca betadaki mapler çok kötüydü ya ondan sevmemişim ben.Bunlar güzel gözüküyor.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 D@rkwish said: Playclaw kullanıyorum bu program çok güzelmiş. fraps'ı l4d2 ile denemiştim, 300 fps'i 20'ye felan indiriyordu kafayı kaldırmak bile mümkün olmuyordu. fraps çok kastırıyor. playclaw'ı bf3'te kabaca bir denedim ama hiç bir frame atlaması olmuyor. no compression ile kaydedince 15 saniyelik vs kayıt 2gb harcatmıştı. o videoyu izleyememiştim (bilgisayar kaldırmıyor herhalde), low compression felan da öyle. ama high compression yapıp bi de low quality yapınca hem çok hızlı çalıştı, hem de 100mb mı ne öyle bir alan kapladı. 4 core'ı birden kullanıyor olmasından dolayı sanırım bi yandan kayıt yapıyor bir yandan compress ediyor ama frame konusunda hiç sıkıntı çekmedim. bf3'ü high'da çalıştırdım bi de. playclaw kabaca denediğim kadarıyla mis gibi programmış. onun için teşekkür ettim. bi de şeyi merak ettim, yapabiliyorsan bf3 zemininin no compress, low compress, high compress - high quality, high compress - low quality videolarını çekip, o videoların screenshotlarını koyma imkanın var mı? ya da onun yerine yapılabiliniyorsa karşılaştırmalı video felan da olabilir youtube'a yüklemek kolay olur felan. bi de video birleştirmek için microsoft movie maker felan mı kullanıyorsun?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/?filtered=1&expand=1&gameexpansions=&q=®ions=&gamepresets=&ranked=&punkbuster=&mapRotation=&modeRotation=&password=&gameSize=&slots=1&gamemodes=conquest&maps=|MP_Subway&settings=#!/bf3/leaderboard/Shewky/show/Mp_WLR_Win_Loss_Ratio/1/team/soldier/1/1/ zaa bitek win lose ratioda birinciyim
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bugün ilk kez bir Alman serverında başladım, 3-4 saat falan oynadım. Haliyle herkesin ekipmanı benden iyi olduğu için bolca öldüm ama ezilmedim!!1! Yine de eğlenceliydi, sokak çatışmalı haritalarda assault, açık alan haritalarında engineer oluyorum. Tek kişinin hem sürüp hem ateş edebildiği minigunlı bir araç var, şu an favorim o. Silahlarım çatapat olduğu için hep sprintle yakın çatışmaya girmeye çalışıyorum. Araçla giderken birden atlayıp giden tiplere gıcığım, bok gibi kalıyoz çatışmanın ortasında.
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Off bu ne. Amazon.de 4000 yorumla 5 üzerinden nerdeyse 1 alan başka ürün görmedim sanırım. Millet EULA'daki maddelerden dolayı protesto etmiş: http://www.amazon.de/EA-Battlefield-3-Limited-Edition/dp/B004M17DVM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1320600517&sr=8-2 Ama ilginç bir şey. Bu yorumlar olması benim de haberim olmayacaktı. Aramadım ama burda konuşulmuştur herhalde. O yüzden detaya girmiyorum. İlgilenen battlefield 3 eula diye aratsın. :)
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 mapler bi el alamein değil tabi ama bence ticketlar çoğalınca süre biraz daha uzar
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bone said: D@rkwish said: Playclaw kullanıyorum bu program çok güzelmiş. fraps'ı l4d2 ile denemiştim, 300 fps'i 20'ye felan indiriyordu kafayı kaldırmak bile mümkün olmuyordu. fraps çok kastırıyor. playclaw'ı bf3'te kabaca bir denedim ama hiç bir frame atlaması olmuyor. no compression ile kaydedince 15 saniyelik vs kayıt 2gb harcatmıştı. o videoyu izleyememiştim (bilgisayar kaldırmıyor herhalde), low compression felan da öyle. ama high compression yapıp bi de low quality yapınca hem çok hızlı çalıştı, hem de 100mb mı ne öyle bir alan kapladı. 4 core'ı birden kullanıyor olmasından dolayı sanırım bi yandan kayıt yapıyor bir yandan compress ediyor ama frame konusunda hiç sıkıntı çekmedim. bf3'ü high'da çalıştırdım bi de. playclaw kabaca denediğim kadarıyla mis gibi programmış. onun için teşekkür ettim. bi de şeyi merak ettim, yapabiliyorsan bf3 zemininin no compress, low compress, high compress - high quality, high compress - low quality videolarını çekip, o videoların screenshotlarını koyma imkanın var mı? ya da onun yerine yapılabiliniyorsa karşılaştırmalı video felan da olabilir youtube'a yüklemek kolay olur felan. bi de video birleştirmek için microsoft movie maker felan mı kullanıyorsun? high compression daha fazla kastırmasına neden olur çünki hem kaydediyo hem compress kasıyo makina. Ben low compression kaydediyorum daha sonra çıkan dosya izlenebiliyo ama biraz yavaş olabiliyo. O dosyayı virtual dub adlı program ile kesip biçiyorum(adam peşinden koştuğum yerleri felan çıkarıyorum) ve filtersdan resize a gelip 1920 x 1080 ekleyip save as avi diyorum. Çıkan dosya hayvani bi boyutta oluyor ama(girenden büyük neden bilmiyorum) o çıkan dosyayıda windows movie maker a sokup 1920 x1080 1080p kalite seçerek .wmv ye çeviriyorum.Son videomun boyutu 580mb dı sanırım diğerleri daha küçüktü. Müzik ekliyceksem movie makerda ekliyorum gene. Edit: Eğer x64 ventrilo kullanıyorsan overlayi çalışmıyor playclaw ile bu arada aklında olsun. Yeni sürüm çıkınca destek gelebilir bilmiyorum.
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bana şu oyunun multisinin bc2den farklarını sayacak arkadaşlar arıyorum.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Yavaşça bırak ama. Ani bir hareket yapma.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Silahla adam öldürüyosun, hiç bi fps den farkı yok bence. Bc2 de oynama :P
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 neyse bir sonraki oyunlarda artık herhalde call of the battlefielda doğru gideceğiz. Birbirlerini kopyalayan oyunlar yapmaya devam ediyor adamlar. Yakında bu iki firma birleşir tek bir oyun yaparlar. Nasıl olsa yeniliğe, gelişmeye doğru bir talep yok. Apple gibi oldu bu seriler. Çok iyi çözmüşler ne satsa gidecek adamlar. Saygı duyuyorum.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 maxigenous said: bana şu oyunun multisinin bc2den farklarını sayacak arkadaşlar arıyorum. uçak var sdsfsdf
Öne çıkan mesajlar