Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Deno- said:

squad sart da ayni squad'a girmek kolay olmuyor. keske kendimiz istedigimiz adamlardan kurabilsek. 6 kisilik olsa, ismini kendimiz belirlesek vs.

Ya battle log'dan join friend yapinca direk ayni squad'a atiyo galiba. 6 kisiye kadar squad gordum ben bu sekilde.
Mesaj tarihi:
Ya bu ps3 controllerı PC'ye tanıtmak ne kadar zormuş arkadaş...MotioningJoy diye bi program var ama controllerı PC'ye bağlamama rağmen görmüyor. Bi türlü tanıtamadım, var mı becerebilen bu işi ? Tanıtsam yargılicam direk uçak,heli falan... :P
Mesaj tarihi:
Origin'den alanlara bi sorum var. ben ayın 22 eylülde pre-order etmiştim bunu. sanki ettiğim an parası çekildi gibi gelmişti. Neyse geçtiğimiz ptesi mi salı günü mü ne proxy ile erkenden oyuna girmiştim. şimdi baktım resmi çıkış tarihi olan 28 ekim cuma günü parası çekilmiş kredi kartından. eski kart detaylarına baktım gözükmüyor pre-order zamanı herhangi bi para çekimi. belki kredi kartı kontrolü için 1$ çekmişlerdir o zaman onu hatırlıyorumdur ama garip geldi.

Ortada büyük bi mallık var ama. parasını ödemediğim oyunu 3 gün önce aktive edip oynadım parasını bu mal EA 3 gün sonra çekti.
Mesaj tarihi:
Helikopter çogzel. Heatseeking iyimiş, fakat yer araçlarına lock olmaması kötü.

Bir de,

IR Flare olayında doğru zaman nedir?

sinyalin kesikli değilde sürekli öttüğü anda mı atmamız lazım? siz nasıl yapıyorsunuz?
Mesaj tarihi:
1-2 saat oynadıktan sonra,özellikle solo takılırken rush haritalarının daha zevk verdiğini gördüm..sebep basit..mecburen rush yaparkan takım beraber oluyor ve daha güzel şeyler ortaya çıkıyo..grand bazar rush deneyimim paha biçilmezdi mesela.Cok keyif aldım..
Mesaj tarihi:
jette 300 point toplamaya yetemedim ki?

taramalıyla kimi indireyim? yerdeki araçları 2 sn cursor altında tutuyorum. Flag alayım desem jetle yerden gitmem gerekiyor asdasda

uçaklar zaten direk füzeyle indiriyor direk,
Mesaj tarihi:
main gunı çok yeterli jetlerin. ama alışamadınız daha dogfight ve helicopterleri öldürmeye. hız verme hız kesme öğrendiğiniz zaman ve manevraları kavradığınız zaman bi kere arkasına geçtiniz mi jetlerin rahat rahat vurursunuz.
Mesaj tarihi:
originden dl ettiğimiz bf3 ü baska pc ye nasıl aktarırız
tekrar dl etmek istemiyorum
bi hdd e atsak dosyaları olur mu acaba bilen var mı?
Mesaj tarihi:
Bu arada tişört tam bedenimde gelmiş ve beklediğimden çok daha güzel, naylon parçası değil en azından sdgf.

Dışarıda giymeyecek olsam da evde giyecek bir tişörtüm daha oldu. Lan party'de giyerim bi de.
Mesaj tarihi:
Loxias said:

abi jetlerde ne silah değiştirebiliyorum ne flares ateşleyebiliyorum. anlam veremedim

bileğinin gücüyle alcan onları

cheat açamayınca zorlandın tabi sdfs
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...