Deacon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 -Deno- said: squad sart da ayni squad'a girmek kolay olmuyor. keske kendimiz istedigimiz adamlardan kurabilsek. 6 kisilik olsa, ismini kendimiz belirlesek vs. Ya battle log'dan join friend yapinca direk ayni squad'a atiyo galiba. 6 kisiye kadar squad gordum ben bu sekilde.
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Ya bu ps3 controllerı PC'ye tanıtmak ne kadar zormuş arkadaş...MotioningJoy diye bi program var ama controllerı PC'ye bağlamama rağmen görmüyor. Bi türlü tanıtamadım, var mı becerebilen bu işi ? Tanıtsam yargılicam direk uçak,heli falan... :P
knox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 kol'u tanıtmak problem değil her oyunu desteklemiyor o program
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 BF3 destekliomuş, şimdi tanıtabildim denicem bakalım.
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 http://www.amazon.com/Logitech-Extreme-Joystick-Silver-Black/dp/B00009OY9U/ sundan alsammi yahu
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Loxias said: ts bilgileri neydi? sticky bf3 komünü topic'inde ilk mesajda war
mani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Origin'den alanlara bi sorum var. ben ayın 22 eylülde pre-order etmiştim bunu. sanki ettiğim an parası çekildi gibi gelmişti. Neyse geçtiğimiz ptesi mi salı günü mü ne proxy ile erkenden oyuna girmiştim. şimdi baktım resmi çıkış tarihi olan 28 ekim cuma günü parası çekilmiş kredi kartından. eski kart detaylarına baktım gözükmüyor pre-order zamanı herhangi bi para çekimi. belki kredi kartı kontrolü için 1$ çekmişlerdir o zaman onu hatırlıyorumdur ama garip geldi. Ortada büyük bi mallık var ama. parasını ödemediğim oyunu 3 gün önce aktive edip oynadım parasını bu mal EA 3 gün sonra çekti.
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Extrede bende gördüm bi 72$ originden bugün ama incelemedim, bende senin gibi hatırlıyorum sanki ilk siparişte çekilmişti diye. İncelicem bi ara.
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 sizde de oyunda aniden kitlenip düşme sorunu oluyor mu? oyunun bir hatası mı ekran kartı yetersizliği mi acaba bu?
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Helikopter çogzel. Heatseeking iyimiş, fakat yer araçlarına lock olmaması kötü. Bir de, IR Flare olayında doğru zaman nedir? sinyalin kesikli değilde sürekli öttüğü anda mı atmamız lazım? siz nasıl yapıyorsunuz?
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ben uçak kullanırken sabitlediği zaman salıyorum flareleri normalde.
spankyah Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 1-2 saat oynadıktan sonra,özellikle solo takılırken rush haritalarının daha zevk verdiğini gördüm..sebep basit..mecburen rush yaparkan takım beraber oluyor ve daha güzel şeyler ortaya çıkıyo..grand bazar rush deneyimim paha biçilmezdi mesela.Cok keyif aldım..
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 jette 300 point toplamaya yetemedim ki? taramalıyla kimi indireyim? yerdeki araçları 2 sn cursor altında tutuyorum. Flag alayım desem jetle yerden gitmem gerekiyor asdasda uçaklar zaten direk füzeyle indiriyor direk,
mani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 main gunı çok yeterli jetlerin. ama alışamadınız daha dogfight ve helicopterleri öldürmeye. hız verme hız kesme öğrendiğiniz zaman ve manevraları kavradığınız zaman bi kere arkasına geçtiniz mi jetlerin rahat rahat vurursunuz.
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ya jetlerden değilde mobile aa çok can sıkıyor sdfs
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 almaya niyetlendim ama oyunçokpahalıaq.com :(
HoeZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 originden dl ettiğimiz bf3 ü baska pc ye nasıl aktarırız tekrar dl etmek istemiyorum bi hdd e atsak dosyaları olur mu acaba bilen var mı?
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 abi jetlerde ne silah değiştirebiliyorum ne flares ateşleyebiliyorum. anlam veremedim
mani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 en saçma sapan araç şu anda oyunda mobile aa zaten.
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Loxias said: abi jetlerde ne silah değiştirebiliyorum ne flares ateşleyebiliyorum. anlam veremedim jetle puan topladıkca açılcak onlar
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Bu arada tişört tam bedenimde gelmiş ve beklediğimden çok daha güzel, naylon parçası değil en azından sdgf. Dışarıda giymeyecek olsam da evde giyecek bir tişörtüm daha oldu. Lan party'de giyerim bi de.
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Loxias said: abi jetlerde ne silah değiştirebiliyorum ne flares ateşleyebiliyorum. anlam veremedim bileğinin gücüyle alcan onları cheat açamayınca zorlandın tabi sdfs
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 crash olmaz olmaz, çatur çutur upgrade unlock edip, süper k/d ratio yaptığın zamanlarda olur. bir de üstüne saymaz hiçbir şeyi. bsg ya.
Öne çıkan mesajlar