Bright Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Bu 870MCS shotgun'i baya bi upgradelemis bi adam vardi bugun, farkli slug falan takmis anladigim, cok agir bezdirdi, 15-20m'den tek atiyordu shotgunla
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 shotgunlarda slug atmaca varya, badam diye sıkıyo
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Bright said: Bu 870MCS shotgun'i baya bi upgradelemis bi adam vardi bugun, farkli slug falan takmis anladigim, cok agir bezdirdi, 15-20m'den tek atiyordu shotgunla welcome to battlefield.
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Bright said: Bu 870MCS shotgun'i baya bi upgradelemis bi adam vardi bugun, farkli slug falan takmis anladigim, cok agir bezdirdi, 15-20m'den tek atiyordu shotgunla 2 gündür denk geliyorum, ömrümden ömür götürdü herif.
mani Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ortalık şimdiden aimbotlarla dolmaya başladı. PB aktif olduğunda engelleyemezlerse iyice bayar. oyunun kendi bugları, glitchleri fıtık etmeye başladı zaten. daha diğer maplerin sorunlarını bile görmedik.
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ya problem şatgan olsun aman şuan oyun baya ağlanıcak halde.hayır sistemi iyi olanlar değilde benim gibi ortalama olanlar için hiç umut vermedi sürekli crash ve grafik sorunları var.bi alt tab yapıosun fps 10 oluyor vs oyun cıktıgı zaman oyunu alsam resmen kör atış olacak cunku tam verim alcak mıyım belli değil dfs
mani Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=m-0yJKy1U-Y&feature=player_embedded
Bright Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 crash iyi sistem kotu sistem farketmiyor ya fixlerler onu
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bu ne abi rasmon xxxx in kill streakine son verdi. [90]
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 iğrenç laglar, ateş etmeyin roketatarlar, önümde seke seke ilerleyen ve arkadan vurulmayan, ateş sesini duyunca dönüp tek atan rakipler, çalışmayan mikrofonum. fps zevkimin içine etmeye başladı oyun, bırakıcam ben heralde beta'yı falan. oyun gelince düzelmiş olursa oynarım. hayatımda görmediğim frag'leri görüyorum sağolsun.
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Single videosu inanılmazmış, harika bir çagda yaşıyorum ciddi ciddi. 70'lerde BF yok.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 qlrblrq said: 1 ay önce yayınlanmadı mı bu zaten? 1 ay önce uzun versiyonu yayınlandı asdf bu teaser birde
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 abi yeni gördüm, paylaştım ne var bunda? wtf is wrong with you?
liberal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 MrLevie said: singledan harbi güzel görünüyor.. bu arada beta oynamayın olm. Çıkmaya yakın 3-5 gün önceden alın da soğumayın. Sonra ezecek adam kalmayacak bana.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Woah roketler bombeli gidiyormus, boyle bi uctan obur uca falan cok isabetli atilabiliyor
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Okulun netinden çekiyorum lan şimdi betayı, hızlı da indiriyor. Me gusta direk şu anki halim sdf Acaba kaldıracak mı laptop, direk pre order yapıcam.
liberal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Red said: ammo bırak ya sdfs 3 hafta sonra görğüşürüz olm. Kaçacak delik, girecek tünel, pusacak ot, yaslanacak duvar arayacaksınız. ayrıca ak47 level kaçta açılıyor ya da M4A1?
Öne çıkan mesajlar