Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bright said:

Bu 870MCS shotgun'i baya bi upgradelemis bi adam vardi bugun, farkli slug falan takmis anladigim, cok agir bezdirdi, 15-20m'den tek atiyordu shotgunla

welcome to battlefield.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Bu 870MCS shotgun'i baya bi upgradelemis bi adam vardi bugun, farkli slug falan takmis anladigim, cok agir bezdirdi, 15-20m'den tek atiyordu shotgunla

2 gündür denk geliyorum, ömrümden ömür götürdü herif.
Mesaj tarihi:
ortalık şimdiden aimbotlarla dolmaya başladı. PB aktif olduğunda engelleyemezlerse iyice bayar. oyunun kendi bugları, glitchleri fıtık etmeye başladı zaten. daha diğer maplerin sorunlarını bile görmedik.
Mesaj tarihi:
ya problem şatgan olsun aman

şuan oyun baya ağlanıcak halde.hayır sistemi iyi olanlar değilde benim gibi ortalama olanlar için hiç umut vermedi

sürekli crash ve grafik sorunları var.bi alt tab yapıosun fps 10 oluyor vs

oyun cıktıgı zaman oyunu alsam resmen kör atış olacak cunku tam verim alcak mıyım belli değil dfs
Mesaj tarihi:
iğrenç laglar, ateş etmeyin roketatarlar, önümde seke seke ilerleyen ve arkadan vurulmayan, ateş sesini duyunca dönüp tek atan rakipler, çalışmayan mikrofonum.

fps zevkimin içine etmeye başladı oyun, bırakıcam ben heralde beta'yı falan. oyun gelince düzelmiş olursa oynarım. hayatımda görmediğim frag'leri görüyorum sağolsun.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

singledan

harbi güzel görünüyor..

bu arada beta oynamayın olm. Çıkmaya yakın 3-5 gün önceden alın da soğumayın. Sonra ezecek adam kalmayacak bana.
Mesaj tarihi:
Okulun netinden çekiyorum lan şimdi betayı, hızlı da indiriyor. Me gusta direk şu anki halim sdf

Acaba kaldıracak mı laptop, direk pre order yapıcam.
Mesaj tarihi:
Red said:

ammo bırak ya

sdfs

3 hafta sonra görğüşürüz olm.

Kaçacak delik, girecek tünel, pusacak ot, yaslanacak duvar arayacaksınız.

ayrıca ak47 level kaçta açılıyor ya da M4A1?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...