liberal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=By2Ds-GG4-A&feature=related ahahahhaha
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Silphatos said: abi ben ingame bilmiyorum ama battlelogdaki değerlere göre 180-200 pingle oynuyorum 3g aama beni bile rahatsız etti yani, dezavantajlı olayım ama yine de serverside olsun, çok saçma clientside hitbox reg, böyle bir oyun daha önce görmedim ben zaten bilmiyorum var mı başka? Mantıgı saçma zaten, laglı olanın ekranına uymaz oyun, lagsıza uymalı. "haa bende lag var vuramadım o yüzden" diye aglayıp degismesini talep eden görmedim ben, sistem degissin, cover arkasında ölmekten baydım.
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 caspianlar gelmedi mi daha ya metro oynamak istemiyorum
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 9 bf3 de 4 tane de ek pakette diye biliyorum (limited alırsan)
mani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 liberal said: http://www.youtube.com/watch?v=By2Ds-GG4-A&feature=related ahahahhaha "VAT DA FAK" 5 hours later "VAT DA FAK DÜYD"
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bu sefer daha az kastı daha az kasınca daha güzel oynadım daha güzel oynayınca daha güzel dövdüm daha güzel dövünce daha cok begendim
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aXYspKL3fYc wall-e canını senin
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Araçların olduğu yerde ters dönüp zıpladığı video mükemmelmiş ahahahha Sonuncu da çok güzel bir video.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Bone o pinglerle oynamak her oyunda sorun oluyor ki, bunda en azindan attigimiz mermiler gidiyor diye sistemi begendigimi soyluyorm, yoksa deathlerin falan 0.5 sn kadar gec algilamasi estetik olarak hos diil ancak alisilamiycak bisi de degil, en azindan hem harekette ve attigimiz mermide lag yasicagimiza (40-60 mslik bir fark) sadece harekette yasayalim diye soyledim ben
Bright Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Eod'nin ustune c4'leri doseyip ammonun altina saklamasi supermis sdsfsf ps. eod acan gelsin yapalm sdsfsf edit. aslinda direk claymore koyacan temiz
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Bright said: Bone o pinglerle oynamak her oyunda sorun oluyor ki, bunda en azindan attigimiz mermiler gidiyor diye sistemi begendigimi soyluyorm, yoksa deathlerin falan 0.5 sn kadar gec algilamasi estetik olarak hos diil ancak alisilamiycak bisi de degil o pinglerle oynamak hangi oyunda sorun yahu? yapma be bright, o kadar da değil. 100-250 ping arası oynuyorum çoğu oyunu (250'den fazla ping varsa girmiyorum), 50'nin altında oynamak için kendi ülkendeki bir servera bağlanmak gerekiyor. böyle bir durumda tf2, l4d2, css, ut, quake, mw1 hangi oyunu oynarsan oyna kurşunlar gayet sorunsuz gidiyor, rahat bir şekilde oynuyorsun oyunu. "estetik" olarak yorumlaman gerçekten şaşırttı beni. videoyu izledin mi merak ettim. estetik kaygılarla alakası yok, adama adamdan önce ateş ediyorsun ve adam ölmüyor. duvarın arkasına kaçıyorsun ve damage almaya devam ediyorsun. damage aldığını farketmiyorsun ve öldükten sonra birisinin sana ateş ettiğini görüyorsun. bunları gerçekten "estetik" kaygılar olarak yorumlamak mümkün mü? hani 5/1 k/d ration varsa hava hoş tabii de, hatası olmadan ölenler için hiç de "estetik" bişi değil.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 her şeyi geçtim, böyle bir client-sided sistem cheat ve bug'a çoook açık bir sistem olur.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 iyi zaten kapalı olması, düşünsenize jeep'lerin farlarıyla yapılabilecek trollemeleri. oy oy oy.
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 mobile spawn olayında şöyle bişi yaptım defender iken dışarıya koydum.adamlar tünele girerken arkalarında spawn oldum hep.4 er 5 er aldım salakları bi taneside bu adam arkada spawn oluyor hayırdır demedi ahahah ha bide beta bitsin bir an önce yada caspian gelsin sıkılmaya başladım sdfs
screwy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 generic hata 1 alıp duruyorum huzunluyum okumaya useniyorum yardımcı olun bana tamam usenmedim okudum serverlar down heralde sdf
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 http://i.imgur.com/xjfI0.jpg
Öne çıkan mesajlar