Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geçmiş zaman olur ki...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün Hakan arkadaşım arşivinde bulunan, 5 senelik bir videoyu youtube a ekledi.

Invadoria Ragnaros first kill videosu. Videodaki tüm arkadaşlara buradan selamlar. :)

http://www.youtube.com/watch?v=vmAkD9I0S70
Mesaj tarihi:
Şuraya ilk girişimi hatırlıyorum da... UBRS'den Orc Priest'i MC yapıp Fire Resistance buffı almak... Sonra Ragnaros'a koşmak... Vay be harbiden geçmiş zaman olur ki oldu... Müzikler ayrı güzel, Ragnaros ayrı güzel, Majordomo'daki aksiyon kargaşa ayrı güzel :D.
Mesaj tarihi:
Kirmizi kafali ziplayan mage benim... o frostboltlardan benim arkadan gelen ahaha

Yalniz paladin gercekten cok relaxmis daha yeni fark ediyorum :) Sonra mageler arkada bandaj abanisinlar ahhahh
Mesaj tarihi:
şu oynayanların yüzde doksanını hatırlıyorum. Rinen ben. ortamın en güzel olduğu zamanlarda bırakmıştım oyunu :(

Remus senide hatırlıyorum. ironforge da görürsem eğer peşine takılıp manyak gibi gülüyodum. çok komik bi charın vardı yada bana öyle geliyodu.
Mesaj tarihi:
Video notuna yazdığım gibi kalite ve uzunluk problemi var. Bu işlerde çok yetenekli olmadığım için anca bu çıkmış. Videonun 5-6 sene önce, guild içi ve daha ziyade geyik maksatlı çekildiğini göz önüne alın.

Ayrıca müziklere laf yok. Milletin kasıntı müziklerle video hazırladığı bir dönemde anadolunun bağrından kopmuş müzikleri derledim. Farklı bir tat oldu.

Ayrıca evet rahad ve genişim :D O raidde başka bir işe yaramadığım için Devrim bari video çek demişti :P

Ve eski günler güzeldi...
Mesaj tarihi:

2007de falandı herhalde Vita Nova diye yarı yabancı yarı Türk guildimizdeki bi priest hazırlamıştı Molten Core temizlerken guild üyelerini gösteren bi video. Editin çok başarılı değil ama arada izleyip vay be 40 kişi iyimiş dediğim bi videodur.

• Yeni Oluştur...