DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Dün Hakan arkadaşım arşivinde bulunan, 5 senelik bir videoyu youtube a ekledi. Invadoria Ragnaros first kill videosu. Videodaki tüm arkadaşlara buradan selamlar. :) http://www.youtube.com/watch?v=vmAkD9I0S70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 harika müzik seçimleri atmosfer ve raid ile çok güzel bir uyum yakalamış, çok farklı bir renk katmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Müzik seçimleri gerçekten çok güzel, evet. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Şuraya ilk girişimi hatırlıyorum da... UBRS'den Orc Priest'i MC yapıp Fire Resistance buffı almak... Sonra Ragnaros'a koşmak... Vay be harbiden geçmiş zaman olur ki oldu... Müzikler ayrı güzel, Ragnaros ayrı güzel, Majordomo'daki aksiyon kargaşa ayrı güzel :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 geleneksel yeni yılda eski günleri yad etme şenlikleri 2011 hoşgeldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ah o muallayı sandala atıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 berbat ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Igivehsandsummon die warlock vardı yea o zamanlar bitek o işe yarıyorlardı afhagsd o deilde izleyemedim hepsini çok rezil lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 oturup hepsini izlemen hata ibrahim tatlısesi duyunca kapatman lazım hiç ağlama şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 adeta bir başyapıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 pala çok rahad ve geniş. combatın yarısı alt+z ile ragnarosu izledi adam dsadsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahahha müzikler süper ötesi uhadas ps: beyler İ.T - Kavur Balıkları elinde olan varmı ? msnden bi şeetsenize ben bulamadım eheh. ciddi diom bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Abi daha kötüsü olamaz aslında var benim çekmeye çalıştığım pvp filmi ama onu buraya koyarsam bölümden yörünge dışına yollanırım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 geçmiş zaman oldumu hiç affetmem yapıştırırım videomu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Deniz konuya neden mezarlıkla girdin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Kirmizi kafali ziplayan mage benim... o frostboltlardan benim arkadan gelen ahaha Yalniz paladin gercekten cok relaxmis daha yeni fark ediyorum :) Sonra mageler arkada bandaj abanisinlar ahhahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 şu oynayanların yüzde doksanını hatırlıyorum. Rinen ben. ortamın en güzel olduğu zamanlarda bırakmıştım oyunu :( Remus senide hatırlıyorum. ironforge da görürsem eğer peşine takılıp manyak gibi gülüyodum. çok komik bi charın vardı yada bana öyle geliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Hakan'ın o raidde görevi video çekmek idi. Üzerine gitmeyin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Video notuna yazdığım gibi kalite ve uzunluk problemi var. Bu işlerde çok yetenekli olmadığım için anca bu çıkmış. Videonun 5-6 sene önce, guild içi ve daha ziyade geyik maksatlı çekildiğini göz önüne alın. Ayrıca müziklere laf yok. Milletin kasıntı müziklerle video hazırladığı bir dönemde anadolunun bağrından kopmuş müzikleri derledim. Farklı bir tat oldu. Ayrıca evet rahad ve genişim :D O raidde başka bir işe yaramadığım için Devrim bari video çek demişti :P Ve eski günler güzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 tbc den itibaren bu tat kalmadı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Benimde hazırladığım böyle bir video vardı. Nefa first kill videosunda ankaaralı namıktan bir eser koymuştum ama onu yüklememişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 2007de falandı herhalde Vita Nova diye yarı yabancı yarı Türk guildimizdeki bi priest hazırlamıştı Molten Core temizlerken guild üyelerini gösteren bi video. Editin çok başarılı değil ama arada izleyip vay be 40 kişi iyimiş dediğim bi videodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 [video]http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=14474?feature=oembed" width="459"> :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Son mage videosu pvp nin nereden nereye geldiğini gösteriyor eskiden daha yavaşmış şimdi daha hızlı seri hal aldı oyunun pvp si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ulan immortalu gorunce bende su sevgilisinin ocunu alan undead moviesi zanmistim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar