Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nice Mutlu YIllara Samwisea!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bu adam 1 Eylül'de doğmamış mı?

Bence mumi ICQ'nün gazına geldi, 2 days more olmasına rağmen o sesli uyarı mesajı yüzünden topic açtı hemen patiye..

sazan durumuna mı düştü şimdi herkes?
(euheue ben düşmedim :-P )
Mesaj tarihi:
sam nerde bu arada?[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Mesaj tarihi:
Sam doom günün kutlu olsun =)
*!topici görmediği için sazanlanmaktan yırtmıştır*[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
Halfmumi, 01 Eylül 2004 00:45 tarihinde demiş ki:
Al Bonec :)

adamın içinde kalmış
2 gün sırf bu anı beklemiş.. vaay be[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım...
Mesaj tarihi:
lol aklıma geldi "icq 3 gün önceden pörtletir de ona kanıp başlık açılır" diye ama baktım da göremedim. 15 dk'lik ünüm ikinci üçüncü sayfalara düşmüş demek sabahtan akşama.. :-p

o foto draven'ın eseri onu belirteyim bu arada.. ;)

hepinize çok teşekkürler arkadaşlar, insanın onu düşünen birileri olduğunu bilmesi gerçekten çok güzel bir his.. sağolun, varolun.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
Sam doğum günün kutlu olsun. Radyo yayınların olmasa ne yapardık bilmem. Gece gece yazıyı falan bırakıp laf yetiştirmeye girişmeme sebep olan adamsın :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Mesaj tarihi:
aa dur ben kutlamadım di mi ;)
ben de kutlayayım o zaman doğum gününü:
doğum günün kutlu olsun samcik... :-P

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Eylül 2004 01:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Doğum günün kutlu olsun sam saminay showun sahibi. :P[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
hepinize ayrı ayrı teşekkürler.. :) (tek tek yazmaya üşendiğimden değil valla ama sizin okumanızı düşünerek :-p )

aaa sahi, bu akşam sam saminay show vakti, kırk yılda bir böyle denk gelir, özel birşeyler düşüneyim.. belki bütün programı karaoke yaparım filan.. :horace:

yok bu fazla şeytanca bir düşünce oldu ehe[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Mesaj tarihi:
her çarşamba 22-24 arası, beklerim efem.. 8-)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Mesaj tarihi:
kutlu olsun doum günün kardeş geç olmuş dier doum gününe gelces nerdeyse ama olsun :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
nası görmem ya

KUTLU OLSUN KUTLU OLSUNNNN[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
İ$TE BU nacizade insanın doğum günü kutlanır be ..
doğum günün kutlu olsun :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
halihazırda bodrum'da olan varsa (ve tanıyorsam şayet onu azıcık da olsa :-p ) özelden temasa geçebilir akşamki minicik parti için, pasta filan yenecek ana aktivite olarak, yanında sohbet de ikram ediyoruz. hatta sam saminay show'a konuk wj dahi olunabilir yani.. :-o

lol şimdi bir düzine adam geliyormuş..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Mesaj tarihi:
nice seneler Sam ^^
gratz[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Mesaj tarihi:
İyiki doğdun sam..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G)
Wine up ya body till a mornin light (Then gal)
Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G)
Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because)
Woman, woman, woman ...
  • Yeni Oluştur...