Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Ya bu adam 1 Eylül'de doğmamış mı? Bence mumi ICQ'nün gazına geldi, 2 days more olmasına rağmen o sesli uyarı mesajı yüzünden topic açtı hemen patiye.. sazan durumuna mı düştü şimdi herkes? (euheue ben düşmedim :-P )
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Al Bonec :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 sam nerde bu arada?[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Sam doom günün kutlu olsun =) *!topici görmediği için sazanlanmaktan yırtmıştır*[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Halfmumi, 01 Eylül 2004 00:45 tarihinde demiş ki: Al Bonec :) adamın içinde kalmış 2 gün sırf bu anı beklemiş.. vaay be[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım...
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 lol aklıma geldi "icq 3 gün önceden pörtletir de ona kanıp başlık açılır" diye ama baktım da göremedim. 15 dk'lik ünüm ikinci üçüncü sayfalara düşmüş demek sabahtan akşama.. :-p o foto draven'ın eseri onu belirteyim bu arada.. ;) hepinize çok teşekkürler arkadaşlar, insanın onu düşünen birileri olduğunu bilmesi gerçekten çok güzel bir his.. sağolun, varolun.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Sam doğum günün kutlu olsun. Radyo yayınların olmasa ne yapardık bilmem. Gece gece yazıyı falan bırakıp laf yetiştirmeye girişmeme sebep olan adamsın :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 nice yıllara :)[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 aa dur ben kutlamadım di mi ;) ben de kutlayayım o zaman doğum gününü: doğum günün kutlu olsun samcik... :-P [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Eylül 2004 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Nice mutlu senelere.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos | Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Doğum günün kutlu olsun sam saminay showun sahibi. :P[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Muahaha :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos | Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Doğum günün kutlu olsun SAM[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 hepinize ayrı ayrı teşekkürler.. :) (tek tek yazmaya üşendiğimden değil valla ama sizin okumanızı düşünerek :-p ) aaa sahi, bu akşam sam saminay show vakti, kırk yılda bir böyle denk gelir, özel birşeyler düşüneyim.. belki bütün programı karaoke yaparım filan.. :horace: yok bu fazla şeytanca bir düşünce oldu ehe[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Hmm kaç gibi?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 her çarşamba 22-24 arası, beklerim efem.. 8-)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 kutlu olsun doum günün kardeş geç olmuş dier doum gününe gelces nerdeyse ama olsun :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Gimli Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nası görmem ya KUTLU OLSUN KUTLU OLSUNNNN[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 İ$TE BU nacizade insanın doğum günü kutlanır be .. doğum günün kutlu olsun :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 halihazırda bodrum'da olan varsa (ve tanıyorsam şayet onu azıcık da olsa :-p ) özelden temasa geçebilir akşamki minicik parti için, pasta filan yenecek ana aktivite olarak, yanında sohbet de ikram ediyoruz. hatta sam saminay show'a konuk wj dahi olunabilir yani.. :-o lol şimdi bir düzine adam geliyormuş..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. kiddo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mutlu çıktıın seeemiii muutlu çıııktıın seemiiiii[signature][hline][email protected] kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nice seneler Sam ^^ gratz[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu narin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 İyiki doğdun sam..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 iyi kide doğmuşun sam b@p[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nice senelere :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/536535-nice-mutlu-yillara-samwisea/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Nice Mutlu YIllara Samwisea! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Sam doğum günün kutlu olsun. Radyo yayınların olmasa ne yapardık bilmem. Gece gece yazıyı falan bırakıp laf yetiştirmeye girişmeme sebep olan adamsın :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 nice yıllara :)[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 aa dur ben kutlamadım di mi ;) ben de kutlayayım o zaman doğum gününü: doğum günün kutlu olsun samcik... :-P [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Eylül 2004 01:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Nice mutlu senelere.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos |
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Doğum günün kutlu olsun sam saminay showun sahibi. :P[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Muahaha :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos |
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Doğum günün kutlu olsun SAM[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 hepinize ayrı ayrı teşekkürler.. :) (tek tek yazmaya üşendiğimden değil valla ama sizin okumanızı düşünerek :-p ) aaa sahi, bu akşam sam saminay show vakti, kırk yılda bir böyle denk gelir, özel birşeyler düşüneyim.. belki bütün programı karaoke yaparım filan.. :horace: yok bu fazla şeytanca bir düşünce oldu ehe[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Hmm kaç gibi?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 her çarşamba 22-24 arası, beklerim efem.. 8-)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 kutlu olsun doum günün kardeş geç olmuş dier doum gününe gelces nerdeyse ama olsun :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Gimli Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nası görmem ya KUTLU OLSUN KUTLU OLSUNNNN[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 İ$TE BU nacizade insanın doğum günü kutlanır be .. doğum günün kutlu olsun :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 halihazırda bodrum'da olan varsa (ve tanıyorsam şayet onu azıcık da olsa :-p ) özelden temasa geçebilir akşamki minicik parti için, pasta filan yenecek ana aktivite olarak, yanında sohbet de ikram ediyoruz. hatta sam saminay show'a konuk wj dahi olunabilir yani.. :-o lol şimdi bir düzine adam geliyormuş..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. kiddo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mutlu çıktıın seeemiii muutlu çıııktıın seemiiiii[signature][hline][email protected] kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nice seneler Sam ^^ gratz[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu narin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 İyiki doğdun sam..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 iyi kide doğmuşun sam b@p[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nice senelere :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/536535-nice-mutlu-yillara-samwisea/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Nice Mutlu YIllara Samwisea! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Hmm kaç gibi?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 her çarşamba 22-24 arası, beklerim efem.. 8-)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 kutlu olsun doum günün kardeş geç olmuş dier doum gününe gelces nerdeyse ama olsun :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Gimli Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nası görmem ya KUTLU OLSUN KUTLU OLSUNNNN[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 İ$TE BU nacizade insanın doğum günü kutlanır be .. doğum günün kutlu olsun :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 halihazırda bodrum'da olan varsa (ve tanıyorsam şayet onu azıcık da olsa :-p ) özelden temasa geçebilir akşamki minicik parti için, pasta filan yenecek ana aktivite olarak, yanında sohbet de ikram ediyoruz. hatta sam saminay show'a konuk wj dahi olunabilir yani.. :-o lol şimdi bir düzine adam geliyormuş..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. kiddo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mutlu çıktıın seeemiii muutlu çıııktıın seemiiiii[signature][hline][email protected] kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nice seneler Sam ^^ gratz[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu narin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 İyiki doğdun sam..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 iyi kide doğmuşun sam b@p[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nice senelere :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/536535-nice-mutlu-yillara-samwisea/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Nice Mutlu YIllara Samwisea! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 kutlu olsun doum günün kardeş geç olmuş dier doum gününe gelces nerdeyse ama olsun :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nası görmem ya KUTLU OLSUN KUTLU OLSUNNNN[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 İ$TE BU nacizade insanın doğum günü kutlanır be .. doğum günün kutlu olsun :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 halihazırda bodrum'da olan varsa (ve tanıyorsam şayet onu azıcık da olsa :-p ) özelden temasa geçebilir akşamki minicik parti için, pasta filan yenecek ana aktivite olarak, yanında sohbet de ikram ediyoruz. hatta sam saminay show'a konuk wj dahi olunabilir yani.. :-o lol şimdi bir düzine adam geliyormuş..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. kiddo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mutlu çıktıın seeemiii muutlu çıııktıın seemiiiii[signature][hline][email protected] kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nice seneler Sam ^^ gratz[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu narin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 İyiki doğdun sam..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 iyi kide doğmuşun sam b@p[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nice senelere :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/536535-nice-mutlu-yillara-samwisea/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Nice Mutlu YIllara Samwisea! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mutlu çıktıın seeemiii muutlu çıııktıın seemiiiii[signature][hline][email protected]
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nice seneler Sam ^^ gratz[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
narin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 İyiki doğdun sam..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 iyi kide doğmuşun sam b@p[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nice senelere :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Öne çıkan mesajlar