Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Kemik vermeyelim gitsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ya bütün bu maabbetler higgs parçacığı bulunduğunda biticek de. o zamana kadar lagaluga yapıyoruz işte ehaehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 adam kıs kıs gülüp dudaklarını ısırıyo abi, troll işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Napolyonn said: ikisi aynı şey değil zaten birinin varlığı aşikarken yani kimse tartışmıyorken öbürünü teori değil çöp olarak bile nitelemeyen insanlar bulunuyor. bu kısma sadece ben mi takıldim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 adam napolyonn, o var diyorsa vardir. itiraz mi edeydik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 - "teori deniyo çünkü ispatlanabilmiş değil" demek cehalettir. bilmeden konuşmak yerine bilim dünyasında "teorem" ne anlamda kullanılıyor bakmak gerekir. - yerçekimiyle evrim teorisi arasında "biri aşikar diğeri değil" demek de zaman göstergesi. dünyanın yuvarlak olduğu da eskiden aşikar değildi, çünkü bunu kendi dinlerine küfür gören dini kesim reddediyordu. - bu arada her türlü din ve tanrının da geçersiz olduğuna, çöp olduğuna inanan hatırı sayılır bir kesim var. onu da unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Sam said: Estel_Anorien said: samciğim tebrik ederim bi yanak ver. valla ben düşündüm düşündüm buna vardım. her bilimsel gelişmede inancımla çelişkiye düşeceksem orada bir yanlışlık var zaten. benim için bilim birşeyi açıklayabiliyorsa onun yaradılmış sistemde yeri vardır. olmasaydı mümkün olmazdı ilk başta. zamandan ve mekandan bağımsız, herşeyi bilen, öngören ve yapabilen bir kavram sözkonusuyken "hayır efendim bu mümkün olamaz!" diyeceksem o zaman ben neye inanıyorum bir daha düşünmem lazım. zeus değil bu sonuçta. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Ardeth said: Ayrıca evrim karşıtları tarafından yapılan bağnazlık ve yobazlık da evrim fanatiklerinin yaptığından 10 kat daha fazla, bu da reddedilemez bir gerçek. böyle bir konuda gelip de "fen bilimleri öğretmenleri evrime inanmayanları rencide ediyor"demek çok komik oluyor bunu da belirtmek istedim. Evrim fanatikliği ne demek allasen, bizide "mal" yaptın üstteki mesajında. Bir ateist için "tool" sadece. Cevap vermek için kullanılıyor. Fanatikçe koşturmuyoruz ordan buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bir ateist için tool ise çok cool bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 şu bilim adamları noldu napolyonn, bekliyoruz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 .:: george mccready ::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 komik olmaya çalışıyorsun dimi ? burdan buyur http://ncse.com/taking-action/project-steve al bu da wikipedia linki diğer siteyi beğenmedim dersen http://en.wikipedia.org/wiki/Project_Steve şaka gibisin he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Abi şuna cevap vermesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Adam uzun zamandır şaka gibi zaten. Adamın koyduğu videoya bak. Napolyonn, zekeriya beyaz gibi iki göz arası mesafen dar, özel model 1st grade short religious beard, kafanda yuvarlak dantel ve peştemalle paticiğe girdiğini düşünüyorum. Evrim bi sizin dış görünüşünüzde işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Zekeriya abime laf yok iyidir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Sam said: Estel_Anorien said: samciğim tebrik ederim bi yanak ver. valla ben düşündüm düşündüm buna vardım. her bilimsel gelişmede inancımla çelişkiye düşeceksem orada bir yanlışlık var zaten. benim için bilim birşeyi açıklayabiliyorsa onun yaradılmış sistemde yeri vardır. olmasaydı mümkün olmazdı ilk başta. zamandan ve mekandan bağımsız, herşeyi bilen, öngören ve yapabilen bir kavram sözkonusuyken "hayır efendim bu mümkün olamaz!" diyeceksem o zaman ben neye inanıyorum bir daha düşünmem lazım. zeus değil bu sonuçta. o diil de assasin's creed 2 nin sonunda mütiş bi adem&havva yorumu vardı. vaaay demiştim. Şimdi sen zeus diyince ordan şeettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 LathspeLL said: Adam uzun zamandır şaka gibi zaten. Adamın koyduğu videoya bak. Napolyonn, zekeriya beyaz gibi iki göz arası mesafen dar, özel model 1st grade short religious beard, kafanda yuvarlak dantel ve peştemalle paticiğe girdiğini düşünüyorum. Evrim bi sizin dış görünüşünüzde işe yaramadı. zekeriya beyaza hakkaten laf yok, adam gayet başarılı bir adam, dini sempatikliğiyle yansıtan, güncel ve ilgi çekici konularla dini tartışmalara dikkat çeken ve zaten bunları düşünebilmek için gayet yüksek vizyona sahip olması garantili bir adam. Napolyonn'la karşılaştırmayı bırakın aynı cümle içinde kullanmak bile Zekeriya Beyaz'a ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 boş laflar. zekeriya ilahiyatçı ben değilim neyine ayıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 karşılaştırmayı ilahiyat ya da başka herhangi bir konuda bilgi düzeyi için yapmadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Ya ben adama Zekeriya Beyaz gibi "gerizekalı" mı dedim? Gözlerini örnek olarak verdim, kaldı ki zekeriyada akıllı bir adam değil. Gözler kilit nokta burda sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Napolyonn said: inanmayabilirsin kimse seni zorlamıyor zaten uzay boşluğunda e.t. ye selam söyle abi ne diyeyim. ikisi aynı şey değil zaten birinin varlığı aşikarken yani kimse tartışmıyorken öbürünü teori değil çöp olarak bile nitelemeyen insanlar bulunuyor. Arkadaşımın dedesinin de köyünden çıkmamış adam, dünyanın küre biçiminde olduğuna inanmazdı.Ama anlıyorum evrim sonuçda karmaşık bir şey ve iyi bir eğitim alıp üstüne birçok şey okumak "Bizi XXX(buraya inandığınız tanrının adını giriniz) yarattı demekten çok çok daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 yaşlanmayı durduran ilaç bulunsada kurtulsak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Rewendor said: - "teori deniyo çünkü ispatlanabilmiş değil" demek cehalettir. bilmeden konuşmak yerine bilim dünyasında "teorem" ne anlamda kullanılıyor bakmak gerekir. - yerçekimiyle evrim teorisi arasında "biri aşikar diğeri değil" demek de zaman göstergesi. dünyanın yuvarlak olduğu da eskiden aşikar değildi, çünkü bunu kendi dinlerine küfür gören dini kesim reddediyordu. - bu arada her türlü din ve tanrının da geçersiz olduğuna, çöp olduğuna inanan hatırı sayılır bir kesim var. onu da unutmamak lazım. DOSTUM YERÇEKİMİ BİR TEORİDİR, VE ASLINDA YOKTUR. HER ŞEYT SADECE ALLAH (C.C) ÖYLE ARZU ETTİĞİ İÇİN ÖYLE DAVRANIRLAR YAA. ÖĞRENİM. anlamayanlar için dip not: ironi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Sonuna kadar okudum, en başta saçmalayanlar sonlara doğru cevab verememiş işe geyiğe vurmuş, evrilmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 LathspeLL said: Ardeth said: Ayrıca evrim karşıtları tarafından yapılan bağnazlık ve yobazlık da evrim fanatiklerinin yaptığından 10 kat daha fazla, bu da reddedilemez bir gerçek. böyle bir konuda gelip de "fen bilimleri öğretmenleri evrime inanmayanları rencide ediyor"demek çok komik oluyor bunu da belirtmek istedim. Evrim fanatikliği ne demek allasen, bizide "mal" yaptın üstteki mesajında. Bir ateist için "tool" sadece. Cevap vermek için kullanılıyor. Fanatikçe koşturmuyoruz ordan buraya. evrim fanatikliği demek evrim modelini amacı dışında kullanarak kendi fikirlerini desteklemeye çalışmak demek. evrim modeli biyolojideki bazı soruları cevaplamak için var olan ve sürekli gelişen bir model. bu modeli alıp da "evrim var tanrı yok" diye çıkarım yapanlar o kategoriye giriyor bence üzgünüm. evrim fanatikleri de evrimle ilgili yanlış ve doğru yaklaşımları karşılaştırmalı ele almadan ve evrim hakkında yeterince okuyup, öğrenip yorum yapmadan evrim hakkında gaza gelen insanlar topluluğu oluyor. düşünsene bilim adamları da böyle olsaydı ne olurdu, evrim modelindeki tutarsız ya da eksik yerler asla keşfedilemezdi. kısacası ben direkman bu forumda kimseye bir şey demedim ama yukarda tarif ettiğim kişilere uyuyorsan tartışabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar