huun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 enayilik kısmına bu kadar takıldıysan evet haklısın, o kadının! orospuluğu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Doğu avrupalılar ise için herhangi bir genelleme yok, yaş boy kilo nasyonalite vs. farketmiyor. BİR DE BRAZİLYALILAR ÇOK İYİ ABİ ASIL ORAYA VİZE LAZIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sipeyskeyk said: Ama böyle tiperle takılıyorlar; http://www.billboard.com/photos/artist/1099520-justin-bieber.jpg bizim alanımız kendimizden 5-6 yaş büyük kadınlar beyler, gelecekseniz ona göre gelin. abi, bizim 16 17 yaşlara bak alayının gözler kıp kırmızı esrardan HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 burdakiler daha beter lan iyi bizimkiler esrar içiyo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sipeyskeyk said: Doğu avrupalılar ise için herhangi bir genelleme yok, yaş boy kilo nasyonalite vs. farketmiyor. BİR DE BRAZİLYALILAR ÇOK İYİ ABİ ASIL ORAYA VİZE LAZIM brazilya türkiyeye vize uygulamıyo ilk 3 ay için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hadi ya, süpermiş. NEYİ BEKLİYORUZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bu karnaval zamanı bi arkadaşa bakıp çıkıcam yapmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 1500 dolardan başlıyan uçak biletinin masraflarını toplamayı bekliyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ingiltere ve amerikada genç annelik konusunda çok ciddi artış var son yıllarda dikkatinizi çektiyse. bir sınıf kızın aynı adamdan hamile kalması vs. olayları... sebebi de temel olarak bir şeye sahip olma isteğinin doruk noktasının bebek olması ve bu tatmini istemek falan filan. uzun anlatırdım da şimdi cümle kuramıcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 gençler. sakin olun ama size bişi dicem. brezilya vize istemiyor 90 güne kadar. hadi iyi yolculuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ciddimisin barbu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Oha barbu süpermiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 adamınbiri said: 1500 dolardan başlıyan uçak biletinin masraflarını toplamayı bekliyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ahahah. görmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Bu şimdi pedo olmuyor mu? Nedir yani durum? Underage ama aynı yaşta olunca ne oluyordu? :S Kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 onda ne varki bende askerde dede olmustum :) Misafir25 Ocak 2011 Salı 18:23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aşağıdaki habere gel http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/594940-cin-voltrani-olusturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 böyle diyoruz da bizim türkülerde de paso "15'lik gelin lelelööööy jaaaaanım gelelööööy" muhabbeti. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 İngiltere'de çok var bu olay, zaten en erken cinsel ilişkiye girilen ülke sanırım İngiltere...Baya cahiller bu konuda aslında, heryerde NHS tarafından condom kullanın gibi ilanlara/kampanyalara rağmen, gençler bir garip burada, çocuk yaşta hamileler dediğiniz gibi o yüzden şaşırmadım...Sokaklarda 17-18 yaşında kızların bebek pusetiyle gezekerken görüyorsunuz mesela daha küçük şehirlerde, o kızlar o çocuklara neyle bakacak, hangi koşulda bakacak, artı zaten çocuk olunca erkek de kaçıyor, kalıyorlar başıboş, gerçekten İngiltere çok garip o konuda...O küçücük çocuklara üzülüyorum her seferinde, kızların halini görseniz zaten hepsi paçoz... Batı matı da değil bu, dediğim gibi İngiltere ayrı bir kategori, yoksa hani İskandinavya'da da çok erken rahat cinsel yaşam var, ama bu kadar yaygın ekstrem durumlar olmuyor, İngilizler cahil ve bilinçsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 punk öldü ortam bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Helcaraxe said: onda ne varki bende askerde dede olmustum :) Misafir25 Ocak 2011 Salı 18:23 ahhaaha yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 oha http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_youngest_birth_mothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 5 yaş diyor oha bu 29 yaşındaki de ilginçmiş ama benden küçükmüş dede olacak benim daha çocuğum bile yok :) ben dede olana kadar ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 işte batının ahlaksızlığııı muaauhahauauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 çocuğunu senden yaşlı bakıcıya bırakıp liseye gidiyosun böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar