Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

29 yaşında dede

mokoko

Öne çıkan mesajlar

ingiltere ve amerikada genç annelik konusunda çok ciddi artış var son yıllarda dikkatinizi çektiyse. bir sınıf kızın aynı adamdan hamile kalması vs. olayları... sebebi de temel olarak bir şeye sahip olma isteğinin doruk noktasının bebek olması ve bu tatmini istemek falan filan. uzun anlatırdım da şimdi cümle kuramıcim.
Sosyal ağlarda paylaş

İngiltere'de çok var bu olay, zaten en erken cinsel ilişkiye girilen ülke sanırım İngiltere...Baya cahiller bu konuda aslında, heryerde NHS tarafından condom kullanın gibi ilanlara/kampanyalara rağmen, gençler bir garip burada, çocuk yaşta hamileler dediğiniz gibi o yüzden şaşırmadım...Sokaklarda 17-18 yaşında kızların bebek pusetiyle gezekerken görüyorsunuz mesela daha küçük şehirlerde, o kızlar o çocuklara neyle bakacak, hangi koşulda bakacak, artı zaten çocuk olunca erkek de kaçıyor, kalıyorlar başıboş, gerçekten İngiltere çok garip o konuda...O küçücük çocuklara üzülüyorum her seferinde, kızların halini görseniz zaten hepsi paçoz...
Batı matı da değil bu, dediğim gibi İngiltere ayrı bir kategori, yoksa hani İskandinavya'da da çok erken rahat cinsel yaşam var, ama bu kadar yaygın ekstrem durumlar olmuyor, İngilizler cahil ve bilinçsiz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...