Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 cok dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Beta key yada account satın almak istiyorum. satmak isteyenler bana ulaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ben beta account satarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 SALM-4821-d079-a45d-0b38-792d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 mmoorpg. com veriyor. http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/388/Salem-Beta-Key-Giveaway.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Client yüklerken "verifying application" diyor ve öyle kalıyor. Nasıl çözülür bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Arkadaşlar oynayanlar varsa server yazsinlar da beraber oynayalım. Dehşey bi oyun diyebilirim, çok sardı beni 4 gündür nonstop :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 fikrimi çalmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Şu an ki hali nasıldır? Bir gelişme/güncelleme/iyileşme oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ben 4 gün önce başladım baya bi güncelleme yapılmış, custom clientlar gelmiş. HnH oynayanların çoğu geçmiş buna. En son zero hour patchi çikmiş 2 yeni server açmışlar (12 gün önce) şimdi orda oynuyorum. Oynamak isteyenler ulaşsın beraber takılrız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Beta keyler dağıtılıyor hala, http://beta.salemthegame.com/ Alın betanızı Roanoken serverina beklerim herkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 oyun ağır kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ağır kötü derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Herkesin beklentileri farklı olabiliyor. Bir key'de ben aldım, şimdilik güzel gidiyor sağda solda kovalayan yılanlar dışında :p Ölünce bırakırım muhtemelen ama güzel zaman öldürülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ölmek okadar kolay bişey değil merak etme, pvp yapip ölüyorsun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 http://www.twitch.tv/massivelytv Massively streamingde oyunu tanıtıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 nası embesil bi oyun abi bu? odun kesiyosun, odunu kıymıklara ayırıp o kıymıkları inceliyosun skill point kazanmak için. hangi beynin ürünü bu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ohoo sen daha hiçbirşey görmemişsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Skill point kazanmıyorsun, inspirational o dediğin şeyler, talaşa bakıyo adam *hmm ben bunla ateş yakabilirim, güzel birşey" diyo ve ilham alıyor Türkçe karşılığı ile ve spark & embers proficiencysi artıyor. Yerde taş görüyor alıyor bakıyor inceliyor art&crafts yada natural philosophysi artıyor. Bu arada oyun minecraft gibi bir şey, grafikleri biraz daha güzel tabi ama öyle kaliteli grafikler beklemeyin bildiğiniz java oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 java olduğu için iş yerinde açıldı. öğle aramı yedi oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Xenocide said: nası embesil bi oyun abi bu? odun kesiyosun, odunu kıymıklara ayırıp o kıymıkları inceliyosun skill point kazanmak için. hangi beynin ürünü bu acaba. Kıymığa taktıysan denizde boğulup permenant dead yediğinde ne tepki verirdin çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 haha geçen nisan falan oynuoduk gangrenle de bazı şeyler hoşuna gidio böle yavaşça gelişip bişeyler yapio olmak bi yeri sahiplenmek bişeyler kurmak falan da sonra bi yerden sonra naapiorum lan ben diosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Grup halinde oynamıyorsanız ilerlemek bir noktadan sonra imkansız. Tek gecede hayvan gibi köy kuran rusları görünce bırakmıştım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 1 hafta oldu bugun başlayalı, 5. günde reroll attım yeni server olayını öğrenince yani şu an 2 gündür oynuyorum yeni serverda. Kendi köyümü kuruyorum şu anda baya büyük bir proje :) en eski oyunculardan olanlar da var yanımda gelmek/oynamak isteyen varsa ulaşsın bana yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bu phlegm i nasi dolduruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar