tnkt Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 İyi bir rts oyununda sizin için olmazsa olmazlar neler? Net olursanız sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kerrigan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 rts oyunu olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 "iyi bir rts ölü rts'dir" lafından önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Kötü olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 iyi bir rts'de bol birim olmalıdır bana göre. birimlerin farklı işlevleri olmalıdır. her birimi farklı düşmana göre değişik kullanabilmeli ve taktik yapabilmeli. sc'den örnek, scv'yi vulture/tank yanında gezdirip onu heallemek için de kullanan var, düşmanın arkasına drop yapıp saldırı binaları kuran da var... bir örnek vermek gerekirse: "atlılar sadece okçuları öldürebilir, okçular sadece infantry'i öldürebilir, infantry sadece pikemanleri öldürebilir, pikemanlar sadece atlıları öldürebilir" gibi sınırlandırılmış ve motomot oyunları sevmiyorum. ne biliyim mesela okçuların yanına atlı koyduğunda infantry kadar rahat olmasa da yine kolay öldürebilesin. ama bazı oyunlar var hiç bir işe yaramıyor o birimler, farklı strateji kuramıyorsun... onun dışında hikayesi de çok önemli. red alert, myth serisi, mechcommander serisi, sc serisi, warcraft serisi, dawn of war serisi, dark omen güzel senaryolu oyunlara örnektir. geçen gün canım çok pis mech commander çekti mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sam cevaplamasın bunu ehaehaheaheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 denge, oynanışı farklı ırklar, yüksek skill tavanı, strateji zenginliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Oyunda APM hic onemli olmamali. Digelim ki 30 APM ile maksimum performans alinabilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 denge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 akıcı olsun, turtle olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 her ırk aynı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 tanya olucak her irk/ulke de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Çeşitlilik olmalı. Sırf ırk/taraf bazında değil, ünite bazında da, upgrade olarak da.Unit XP olmalı. Buff/debuff mekanikleri olmalı. İstediğin yere bina yapabilmelisin. Görevler arası aktörlerin oynadığı cutsceneler olmalı. Hikaye ve atmosfer de önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 denge hero unit olmasın bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sp - bolbol hafif erotik cutscene mp - tek başına base savunan turret ve kodumu oturtan, ağır zırhlı, hızlı, aoeli, spamlanabilen, mamut gibi bir ünite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bu arada benim en beğendim rtslerin başında suuden strike 2 gelir onu bi belirteyim ondan sonra company of heroes : online'dan örnekler vererek devam ediyim coho da oyuna ilk başladığınızda her oyunda ama her oyunda en az ilk 10 hamleniz belli sadece ezberle geçiyor oyunlar kim daha iyi mikro yapıyorsa o kazanıyor taktiksellik yok.bence iyi rts rutini bozabilmeli 1.pioneer yap 2.fuel manpower ammonution bölgeleri ele geçir 3.wermatch yap makinali bas, binaya sok 4.sniper ya da volksgrenaiders yap 5. upgrade yap 6.havan topu yap bunlar ilk aklıma gelenler bu ilk 6 hamle hep aynı.heroya karşıyım bende ancak ünitenin savaştıkça tecrübe kazanması kötü değil ama hızlı koşması ya da verdiği hasarın daha fazla olmaması lazım. ok atıyorsa ok atıyordur adam sadece daha çok adam vurabilmeli yani aim'i gelişir ya da siper almalı gibi. Ayrıca fog of war'ın çok iyi biçimde uygulanıyor olması lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bw ve sc2 iyi bir rts'nin tanımı zaten pek kasmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 c&c motorunu kullansın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 COH çok seviyorum bu aralar. Öyle über bir oyun olmasa bile WW2 atmosferini çok iyi yansıttığını düşünüyorum. WW2 hastası olarak bir COH bir DOD source oynuyorum zaten yakında elime bir adet karsk alıp achtung diye bağırarak sokakta random insan vuracağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Komutan said: Oyunda APM hic onemli olmamali. Digelim ki 30 APM ile maksimum performans alinabilmeli. yapma abi apm herşeyimiz.kung-fu da hız ne kadar önemliyse RTS de apm o kadar önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Eğlendirsin yeter. Bu bağlamda COH ve sudden strike en beğendiğim ve makinamda en uzun süre kurulu kalan RTS ler olmuştur. COH atmosfer olarak çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Yeri geldiğinde tek bir askeri ben yönetebilmeyi yani stratejinin yanı sıra istediğimde o birimi seçip FPS şeklinde oynayabilmeyi çok isterdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 rüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar