Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 abi 24frame lik youtube videosundan ne frame farki goruceksiniz zaten, 128bit mp3 u cd ye yazip bak bak bak cd kalitesinde lossless muzik oldu demek gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Televizyon'da televizyon reklamı izlemek kadar şaçma. İlk televizyon reklamını gördüğümde kalakalmıştım öyle ne anladım ben diye :) Bir Q3 yükle. Onun fps belirleyen programları vardı doğru hatırlıyorsam. Orada 100 yap, 50 yap, 25 yap; anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 fraps'ta 25fps ile kaydetmeye başlayınca anlıyor insan herhangi bir oyunda zaten farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 "LCD'm 60 Hz, 100 FPS'ye ne ihtiyacım var" yorumu geliyor, normaldir ama yanlış. Bazı oyunlar mesela counter-strike 1.6 FPS'ye orantılı bazı gameplay dinamiklerine sahiptir. CS'de FPS düştüğü zaman crossair'in ateş ettikten sonra eski haline dönme hızı yavaşlar. Buda rezil bir olaydır. FPS ne kadar yüksekse o kadar hızlı kapanır falan. O yüzden vSync kapanır ve fps arttırılır. Sen 60 FPS görürsün ama oyun daha iyi çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 eski oyunlarda 3278681788fps olunca ekran kartı deli gibi ısınıp gürültü yaptığı gibi hızlı bozuluyor, test edilip onaylanmıştır heh. belli bir yerde sabitlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 quake motorlu oyunlarda cap 125 ayarlanmali max hizlanma icin, digerlerinde ise bahsedilen buglar ve problemler neredeyse hic bir sekilde kalmadi. her hangi bi sekilde daha fazla fps nin bize getirdigi hic birsey yok neredeyse. fps dalgalanmadigi surece sabit bi fps ile (45-50, ideal 60 diyelim) akici bir oyun herturlu tatminkar bi tecrube saglamasi lazim. Sonucta oyunlarin neredeyse hicbiri pc native degil, dolayisiyla o buglardan bahsedilemez artik, farkli kistaslara gore hesaplaniyor oyun zamanlari ve frame ler. kisaca frame mania quake ve ut devri ile bitti diyebiliriz, source motoru da bize cok fazla trick movement firsati vermedigi icin source da 60 ideal cogu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Sam said: eski oyunlarda 3278681788fps olunca ekran kartı deli gibi ısınıp gürültü yaptığı gibi hızlı bozuluyor, test edilip onaylanmıştır heh. belli bir yerde sabitlemek lazım. fps_max 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Amnesia: The Dark Descent dene oyuna Undying ile yarışır diyorlar. Siz de öyle diyorsanız alacağım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 amnesia denemedim daha da, fps değil o undying gibi. survival horror yapmış adamlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 şimdilik dead space e karar verdim gibi onu oynuycam. (ilkini) fps değil gerçi ama severim gerilimli oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 2. yok zaten daha (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 öneri lazım panpalar Korku olmamalı ( halflife bile korku benim için ) yaratık öldürmiim, insan öldüreyim. Black ops oynadım en son çok salak bi oyundu öle olmasın, azcık kastırsın ya hu. Medal of honor oyunlarından sıkıldımdı en son sölim. Crysis güzeldi bak, son kısma kadar thief tarzı gitmiştim pek sevmiştim. O yüzden o tarz oyunlar olabilir, bana tek tabanca 5 mermi versin oynu bitir desin falan :D. Terside olabilir tabi. quake 3,ut,battlefield oyunları güzel oyunlar, black ops kotu kaka oyun. Bu arada single oynıcam.Şöyle düzgün bi senaryo, akıcı gameplay, korku içeriksiz ( AVP de korku benim için ) ve habire sinematik girmeyen bi oyun ossuğn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 dead space i bitirdim ben de. chronicles of riddick: assult on dark athena oynayacam. mw2 oynamadıysan onu oyna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 dead space korku mu? mw2 bu tırt yenı nesıl fps lerden deıl dımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 peki yok mu şöyle kılıçlı kesmeli fps-tps bol aksiyon ama gow gibi olmayan oyun felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 prince of persia oyna? güzel tps dir eğer oynamadıysan. dead space korku evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 zeno clash diye indie fps oyun var source motorlu, onu bi dene fps dayak oyunu. npcleri ellerimle çat çut döverken zevk alıyodum oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 mw2 tırt falan degil abi. cok kısa olmasına ragmen cok iyi single playerı bence. hikaye, grafikler, atmosfer. hersey sahane. ama ben buraya Call of Juarez tavsiye etmeye geldim. İlk oyunu oynamadım ama ikincisi mukemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ilk oyunu oynuorm su anda, boktan başlar gibi oldu ama zevk verio şu anda =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 CoJ ilki de güzel de loading süreleri öldürmüştü beni adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 reverend ray'in sesini duymak icin oynamak lazim ilkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Wolfenstein 1-D var deneyebilirsin http://wonder-tonic.com/wolf1d/ gerçi artık fps olmuyor ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 chronicles of riddick: assult on dark athena oynuyorum şu an. bu oyun çok farklı ya. sinema gibi sdf. çokgzel. sonra da resident evil 5 oynıycam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar