Norak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 wondercon trailerı: http://www.youtube.com/watch?v=owXfcVryBuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MP7vrlvu9qk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 imdb ye göre bugün başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 oh yarın sabah GoT un yanına izleyecek ek bi dizi :p iyi olur inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 dasaaa said: moon bloodgood hmmmm boob alert! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 çıkmış buda, indireyim bi bakim bakim hmm oha 80dk dizi sdf ilk bölüm diye mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 episode 1-2 diye geçio. pilot bolum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 eet öyleymiş, neyse izledim, 6/10 idare eder ama öyle ilk bölümden göze çarpan striking bir karaktere rastlamadım netekim, invasion kısmını cocuk resimleriyle göstermek yerine adam gibi görseydik keşke inş daha iyi olur ilerde. bide, spoiler ilk bölüm yaw havada vızır vızır gemiler geçiyor, geminin 10km ötesinde kamp kurmuş (ateş bile yakmış!) cazır cuzur motorlarla arabalarla dolaşan 600 kişiyi göremeyip bi tane işaret fişeğini gören uzaylılar iyimiş ama asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 çok kötü ya. gelmiş geçmiş en kötü tv dizisi ödülü alabilir. 3. veya 4. bölümden sonra fişi çekerler kesin dizinin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 piuv... dandik ama tek olayı sci-fi olması. belli bir kitle izleyecektir. walking dead'in uzaylı versiyonu diyebiliriz işte ama oyunculuğu pek beğenmedim, cheesy line'lar ve çok bilindik bir senaryo ilerleyişi var. kısacası 1 sezondan fazla sürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 moriQ said: izlenir. insanlar birbiriyle savaşmaya başladığı an izlemeyi bıraktım. hadi efekler oyunculuk dandik olsa bile izlenebilir fakat bu kadar gerizekalı senaryo ile sezonu bitmez sanırım. 3/10 puanı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 mani said: çok kötü ya. gelmiş geçmiş en kötü tv dizisi ödülü alabilir. 3. veya 4. bölümden sonra fişi çekerler kesin dizinin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Rewendor said: Bayağı ilgi çekici bişiye benziyo, hadi bakalım... senaristler için Lost referansı bayağı kritik yalnız, hangi döneminde lostta senaristlik yapmışlar o önemli, ilk 2 sezonsa aşmış olur, kalan 4 sezonsa bi boka yaramazlar :) demişim 4 ay önce, nitekim yanlış sezondan seçmişler senaristleri anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 konu güzel aslında da işleniş çok kötü ehe böcük uzaylıların işgal ettiği bir dünyada 1 avuç insan nasıl hayatta kalamaz olmuş resmen :p ilk bölümü 5.9 milyon kişi izlemiş, walking dead ı geçmiş ama senaryonu düzgün bi post alien invasion yazabilecek adamlar yerine devlet memurlarına yazdırmayı kesmeleri lazım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ilk iki bölüm hiç sarmadı beni. bu tür dizilerde çok çok iyi karakterler yazmak lazım yoksa olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yeni versiyon "V" den daha dandik bir scifi çıkarmı diye merak ediyordum ki bu dizi çıktı karşıma. dizide surekli uzaylıların nükleer saldırı yaptıklarını sölüyorlar ama gel gelelimki şehrin 5-6km ötesinde evler falan sapasaglam ,hatta okadar saglam çıkmışki nükleer saldırılardan! millet yatak örtüleri bozulmamış evlerde uyuyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dizilerde çocuk karakter koyacaklarsa önce lütfen bir arya'ya o piç joffrey'e baksınlar bi düşünsünler acaba bunların yarısı kadar olucak mı bu sıpalar diye. ulan bıktım emo bebeleri izlemeye yeter be nitekim 1.sezondan sonra patlar. ama izlerim sonuna kadar zaten dizi yok çok sıkılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 rezalet bi dizi ya rezalet her şeyi klişe yok polyanna mesajlar, DÜNYA YIGILMASAYDI SINAV OKUCAKTIM ŞİMDİ DAHA ZEWKLİ yok uzaylı robotlar ON METREDEN İNSANLARI VURAMIYOR, BEŞ SANİYE NİŞAN ALIYOR ulan saçma sapan dizi ya, inşallah da patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dizi kalmadı abi bu kontenjandan fringe tırt falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bu baya kötüymüş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 nerd rage yüzünden iptal olacak dizi. buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 failing skies denildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 izledim bende.. 6.5/10 izlenir... ki zaten dizim kalmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ya hem dizi kalmadı hem de ne kadar kısır bir sinema sezonu arkadaş. vizyona giren hiç bir film için heyecanlanmıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar