Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Falling Skies

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
eet öyleymiş, neyse izledim, 6/10

idare eder ama öyle ilk bölümden göze çarpan striking bir karaktere rastlamadım netekim, invasion kısmını cocuk resimleriyle göstermek yerine adam gibi görseydik keşke

inş daha iyi olur ilerde.

bide,

spoiler ilk bölüm

yaw havada vızır vızır gemiler geçiyor, geminin 10km ötesinde kamp kurmuş (ateş bile yakmış!) cazır cuzur motorlarla arabalarla dolaşan 600 kişiyi göremeyip bi tane işaret fişeğini gören uzaylılar iyimiş ama asdf

Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bayağı ilgi çekici bişiye benziyo, hadi bakalım...

senaristler için Lost referansı bayağı kritik yalnız, hangi döneminde lostta senaristlik yapmışlar o önemli, ilk 2 sezonsa aşmış olur, kalan 4 sezonsa bi boka yaramazlar :)

demişim 4 ay önce, nitekim yanlış sezondan seçmişler senaristleri anlaşılan
Sosyal ağlarda paylaş

konu güzel aslında da işleniş çok kötü ehe

böcük uzaylıların işgal ettiği bir dünyada 1 avuç insan nasıl hayatta kalamaz olmuş resmen :p

ilk bölümü 5.9 milyon kişi izlemiş, walking dead ı geçmiş ama senaryonu düzgün bi post alien invasion yazabilecek adamlar yerine devlet memurlarına yazdırmayı kesmeleri lazım hemen
Sosyal ağlarda paylaş

yeni versiyon "V" den daha dandik bir scifi çıkarmı diye merak ediyordum ki bu dizi çıktı karşıma.

dizide surekli uzaylıların nükleer saldırı yaptıklarını sölüyorlar ama gel gelelimki şehrin 5-6km ötesinde evler falan sapasaglam ,hatta okadar saglam çıkmışki nükleer saldırılardan! millet yatak örtüleri bozulmamış evlerde uyuyor!
Sosyal ağlarda paylaş

dizilerde çocuk karakter koyacaklarsa önce lütfen bir arya'ya o piç joffrey'e baksınlar bi düşünsünler acaba bunların yarısı kadar olucak mı bu sıpalar diye. ulan bıktım emo bebeleri izlemeye yeter be

nitekim 1.sezondan sonra patlar. ama izlerim sonuna kadar zaten dizi yok çok sıkılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...