senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 paralel evrenlere sicim teorisi atiyorum, icinden de solucan deligi geciriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 FromTheHell said: lag vardır, 1 saniye sonra gördüğünü sanıyosundur aslında bi kaç saniye önce gördüğün şeyi. ahahhah koptum bu tepkiye =D =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 arkadaşlar bunu her gün / günde bir kereden fazla yaşıyorsanız acilen bi psikiyatr/beyin cerrahi kombosuna çufçuflamanız şiddetle tavsiye olunur bu arada. ya da uyuşturucuyu bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sadece tesadüf, ya da farkında olmadığın bi süper güce sahipsin. dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 kadın hamile kalmış neden? zaman kaymış eheheheh o değil de ben bunun cevabını biliyorum ama yazmıcam dalga geçersiniz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bende biliyorum fede, onlarca cevabı var.. Acaba koysam mı :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 koy bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sadece fede baksın kadın adaya düşmüş hamile kalmış neden?yalnızlık koymuş kadın gece mehtaba bakıyomuş hamile kalmış neden?yıldız kaymış kadının cocukları olmuş koşuyolarmış kadın hamile kalmış neden?çocukların koşmaktan anası si..miş. kadını yamyamlar yakalamış kadın demiş belden aşşağısına dokunmayın ağzıma ve.in hamile kalmış neden?kadın a.cık ağızlıymış. kadın yolda gidiyomuş hamile kalmış neden?yol düzmüş kadın yazın hamile kalmış neden?ter basmış kadın otobüse binmiş hamile kalmış neden?otobüs boşalmış kadın kitap okuyomuş hamile kalmış neden?satır atlamış kadın kitap okuyomuş hamile kalmış neden?sayfa atlamış kadın rıhtıma gitmiş hamile kalmış neden?reisin takası gelmiş. kadın kocasını yolcu etmiş hamile kalmış neden?kocası kapıya kadar geçirmiş. kadın kola içmiş hamile kalmış neden?kola canacan katar kadın arabada gidiyomuş hamile kalmış neden?vites boşalmış kadın bişey düşünmüş hamile kalmış neden?vazgeçmiş kadın hastaneye gitmiş hamile kalmış neden?kan vermiş kadın ölmüş hamile kalmış neden?gömmüşler Kadının biri yolda yürüyomuş hamile kalmış neden?yağmur bastırmış Kadının biri mutfağa girmiş hamile kalmış neden?çay koymuş Kadının biri damda antenle oynarken hamile kalmış neden?şimşek çakmış Kadının biri gece yürürken hamile kalmış neden?karanlık basmış Kadının biri denize girmiş hamile kalmış neden?orası koymuş Kadının biri süpermarkete gitmiş hamile kalmış neden? RAFLAR BOŞALMIŞ! Kadının biri toprakta oturuyormuş hamile kalmış neden? TOPRAK KAYMIŞ kadın filüt çalıyomuş hamile kallmışş niye? Fülüt kaymış Kadının biri sörf yaparken hamile kalmış neden?....RÜZGARI ARKASINA ALMIŞ Kadının biri adada yalnızmış hamile kalmış neden? YALNIZLIK ACI KOYMUŞ Kadının biri yemek yapıyormuş hamile kalmış neden? alinazik yapmış Kadının biri bankaya girmiş, banka soyulmuş,kadın hamile kalmış,neden?POLİS BASMIŞ Kadının biri cep telefonuyla konuşurken hamile kalmış niye?Çünkü telefonun şarjı boşalmış... Kadın denizde yüzüyomuş hamile kalmıs neden...kıramp girmiş Kadının biri yolda yürürken düşmüş hamile kalmış neden ?çünkü ayağı kaymış Kadının bırı telefon edıyomus hamıle kalmıs neden? cevap: tus basmıs Kadının biri maça gitmiş hamile kalmış niye?stad boşalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ntvsporda m.city gol atcak dedim tam bakıyordum gol oldu : )) haha bende hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ahaha lan insanlar kendilerini nelere inandiriyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ben uçabiliyorum. ALLLEAAAAH yok lan bi kaç kere olmuştur adam gaza gelmiştir. bana da okulda bi kaç kere oldu. alakasız (ama yine de okuldan) biri aklına geliyo sonra bam diye bi dakka sonra adam bi yerden çıkıp geliyo. da toplasan toplasan 2-3 kere yani. adam tüme varım yapmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Ardeth said: ben uçabiliyorum. ALLLEAAAAH yok lan bi kaç kere olmuştur adam gaza gelmiştir. bana da okulda bi kaç kere oldu. alakasız (ama yine de okuldan) biri aklına geliyo sonra bam diye bi dakka sonra adam bi yerden çıkıp geliyo. da toplasan toplasan 2-3 kere yani. adam tüme varım yapmış bence. evet işte böyle bir şey. yaşamayan bilmez işte böyle birden olunca insanın tüyleri diken diken oluyor. aniden olunca noluyo lan diyosun bir an. ilginç lan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Saeros said: çocukluğunda cortexiphan deneylerine katılmış olabilir misin? this. şaka bi yana beynin ön lobu olayları daha hızlı algılarmış ve bu olay bizi olayları daha önceden yaşadığımızı (deja vu) zannettiriyormuş. (böyle olmayabilir aklımda böyle kalmış sdf) tersine çalışmış ama senin sdfg=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 duruma regresyon analiz yapman lazım, senin düşündüğün şeyi düşünmene sebep olan etmen aynı zamanda gözlemlediğin şeye de sebep oluyorsa ve bu sebep sonuç ilişkisinde öncelikle senin düşüncende uyanması durumu bu yaşadığının sebebi olabilir. ne diyom lan ben dersten falan kafayı mı yedim. haa false memory denilen fenomende olabilir bilader aman. projelere derslere döneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Herşey mümkün diyip geçsen? Bakarsın bir gün işine yarar. Ayrıca gerçekten içinden gelerek bunun saçma olduğunu düşünüyorsanız süper cahil ya da acayip egoistsiniz. Herşey mümkün zira.Ha can sıkıntısından trollemeye çalışmak ayrı bişi tabi ona lafım yok.. Ama abartılıcak bir şey de değil yani. Ben de telefon çalmadan önce elime alıp telefonu bakıyorum bazen , ama bu kadar radyasyon yayan bir şey olduğundan normal de olabilir tabi zira telefonum 8 yıllık sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 throine said: Mesela bir kelime/nesne/yer/kişi/ birden aklımda beliriyor ve 1 saniye sonra o nesneyle/kişiyle karşılaşıyorum. dostum hatunları düşünmelisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bir de şuradan bak olaya, 1 saniye sonra karşına çıkmayan bir sürü düşünmüş olduğun nesne/kelime/söz/kişi/müzik her ne ise de var..Sen sadece karşına çıkanları biliyorsun, kimbilir neler de düşündün de karşına çıkmadı... Bana da olur o, eminim herkese olur...O biraz da zihnin süzgeç özelliğinden kaynaklanır..Mesela yeni bir hobi edindiğiniz zaman,ya da atıyorum şu kadın güzelmiş ya dediğiniz zaman, şu oyun/şarkı da iyiymiş dediğiniz zaman, arka arkaya o şeyi/kişiyi hatırlatacak şeyler görürsünüz,birileri onun hakkında konuşur, onu duyarsınız vs, çünkü biraz da ona odaklanmışınızdır...Hiç ilginiz olmayan şeyleri kafanız otomatik eler,o yüzden farkında olmazsınız diğer şeylerin, dikkat ettiğiniz şeyler karşınıza çıkar...Olur yani bu normaldir, herkese olur, zihnin bir özelliğidir kanımca.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 FromTheHell said: lag vardır, 1 saniye sonra gördüğünü sanıyosundur aslında bi kaç saniye önce gördüğün şeyi. muhtemelen. dejavu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bi ara kaşıklara da giriş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bana da oluyor. olayları seziyorum, karşımdakinin düşüncesini okuyorum 1 saniye sonra söylüyor aynısını ama henüz bir süper kahraman ya da mel gibson değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 çekim yasası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 dakikada 100 şey aklına geliyorsa. bu sürede 50 tane şey dışarıdan uyarıcı biçiminde geliyorsa. hayatta 100.000 tane şey düşünebiliyorsan günde 1440 dakika varsa. düşündüğün şeyin 1 dakika içinde karşına çıkma olasılığını hesaplayamadım ama baya mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bana da oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 şüphesiz ki allah var kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar