Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşündüğün şeyin karşına çıkması


throine

Öne çıkan mesajlar

Birden aklımda bir şey beliriyor ve bu beliren şey direkt gerçek hayatta karşıma çıkıyor. Mesela bir kelime/nesne/yer/kişi/ birden aklımda beliriyor ve 1 saniye sonra o nesneyle/kişiyle karşılaşıyorum.

Bugün televizyon izliyordum gerçi izlemiyordum bile dinliyordum desem daha iyi olur pc başındaydım birden aklıma eskişehir geldi ve 1 saniye sonrada televizyonda ntv'deki insanın ağzından eskişehir lafı çıkıyor. Diğer durumlar da bunun gibi yani aralarında hiç fark yok aklıma geliyor ve aklıma gelen birden karşıma çıkıyor. Yani ne bileyim böyle aklına geldikten 1 saniye sonra birden karşına çıkınca garip oluyor..

Kendimi bildim bileli bunu yaşıyorum, merak ettim size de oluyor mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

battlestar galacticada ne diodu.herşey daha önce yaşandı tekrar yaşanıcak mı ne öyle birşey diyordu ahha
ya herkese oluyordur.mırıldandıgın şarkı radyoda tvde cıkar gibi

ama benim başıma şöyle birşey gelmişti zamanında.bi arkadaşımla benim eski kız arkadaşm hakkında bişiler konusuodum.yürüyoruz.ama normal bi gün yani.kız istanbulda heryerde olabilirdi.evde okulda başka bir yerde neyse.

ben bu kız hakkında konusuyorum konusuyorum sora dedimki lan çok konustuk şimdi karşıma cıkar kesin dedim.

neyse yürüyoruz.normalde her zama kullanmadıgmız böyle dar bir yoldan geçiyoruz.2 kişi yanyana geçemiyor arka arkaya gidiosun

bu yolun ortasında kız karşıma çıktı

cool story belki ama gerçek lan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Okulda hocanın arkasından fütursuzca 5. viteste bayır aşa gider gibi saydırırken sinsice arkamızdan belirmesi...o gün bugündür bakarız sağımıza solumuza ama adını andığımız zaman gene çıkardı bi yerden gerçi şimdi söleyince fark ettim düşündüğüm şeyin karşıma çıkması değişmiş bu beter böcek gibi birşeymiş adam.Neyse silmeye üşendim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...