reddiye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=166625936693842 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 münir özkul'la ilyas salman'ın oynadığı film. hababam sınfı değil öteki. adı bu. edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 said: 1 tenekeyi beğenmedi,bir dahaki sefere 2 teneke getiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sefil bilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 geçen gün aile şerefi ve bizim aile'yi izledim ben de. münir baba rockz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 çiçek abbastan başka filmi tutmadı heralde ilyas salmanın ? ya da ben mi bilmiyorum varsa önerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 erkek güzeli sefil bilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Pipet said: çiçek abbastan başka filmi tutmadı heralde ilyas salmanın ? ya da ben mi bilmiyorum varsa önerin oo naptın hoca sen. çiçek abbastan başka bir sürü filmi meşhur oldu ilyas salman'ın. sadece "internet gençliği" bir tek o filmi biliyor. o da internette dönüp dolaşan videosu yüzüdnen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 tezektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 evet ilyas salman yeşilçamda birtaneydi.şimdi adamı akasya durağı'nda "maho ağa" tiplemesiyle tekrardan görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 nefret ederim ilyas salmandan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Yapmayın lan İlyas Salman süperdir.Şener Şen'den sonra gelsede oda çok şeyler katmıştır türk sinemasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Hiç sevmem valla bende ilyas salman ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Sorlag said: evet ilyas salman yeşilçamda birtaneydi.şimdi adamı akasya durağı'nda "maho ağa" tiplemesiyle tekrardan görüyoruz. şu olay kötü ya insanlara birşeyler anlatmak, onları bilinçlendirmek için biz bu filmleri çektik. Ama onlar sadece güldüler ve hiçbirşey almadılar tarzında bir açıklaması vardı İlyas Salman'ın, sinemayı niye erken yaştı bıraktınız sorusu üzerine, bu adam seneler sonra çıktı önce kalitesiz bir sinema filminde, sonra da akasya durağı'nda karşımıza çıktı. Yani niye döndü ki böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar