yav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 badem bıyıklıların borusunu öttürceğimize böyle daha iyi gene yapacak hiç bişey yok iktidar rüyasında görür izmir'i zaten bu arada ben hep izmir'de yaşadığım için olsa gerek ama şehircilik babında fazla şikayet edebilceğim bir şeye rastlamıyorum (antalya'ya gidince bi büyüleniyorum yalnz pırıl pırıl cillop gibi maşallah diyorum.. izmir hakkaten gri biraz bak..) bi de laf var Piriştina vaktinde bütçeden çok harcadığı için izmir borçlu kaldı bilmemne diye, aslı astarı var mı bu lafın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 halt etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 arkadaşlar kadir tobbaş boşuna dünyanın belediye başganları başganı seçilmedi heralde!!! belediğecilik biliyo adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 büyükerşen izmirde olsaydı dibi düşerdi herkesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ama eskişehirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bu arada ilgili haberi izlemek istiyorsanız: http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=euros&seekTime=23-12-2010%2019:29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Archangel_ a göre hüseyin çelik popomda kıl bile değil.ikimiz de birbirimizi umursamıyoruz, takmıyoruz.win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 şehiri şehir yapan düzen ya da temizlik ya da bakımı değildir arkadaşlar. bazılarımız atıp tutmuş saçmalamış. şehiri şehir yapan orada yaşayan insanlardır ki kayseri ve konya da atom bombası patlatsan daha güzel bi şehir olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yav said: bi de laf var Piriştina vaktinde bütçeden çok harcadığı için izmir borçlu kaldı bilmemne diye, aslı astarı var mı bu lafın?piriştina'nın yaptığı güzellikleri izmir'e bir belediye başkanı olarak kimse yapmamıştır. (behçet uz falan demeyin son dönemden bahsediyorum tabiki de) onun prestijini aşağı çekmek için söylenen laflar bunlar. piriştina döneminde hakkat belediyeden falan memnundum, ulan ne güzel işler yaptı adamlar aferin dedim. öldü adam sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 hüseyin çelik kim ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sehir planlanmasi acisindan konusmussa, popom daha guzel izmirden, o konagin ust tarafi acayip berbat, insan izmire daha girerken soguyor izmirden onlari gorunce. zaten oralar izmirden soyutlanmis bi yer fsd ama o da bir bolgesi sadece izmirin, yoksa diger yerleri normal sehir gibi. Balcova guzel ama sessiz sakin, gece 10da cik disariye kimsecikler yok negzel... metro insaati sagolsun toplu tasima da eziyete dondu, yarim saat 169 bekletiyorlar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 goldbären said: SeaGle said: Ha noldu, gemlik belediyesi kendi kredisinden yedi. Allahtan gemlikliler bilinçli de bi daha mümkün değil seçmezler. 1 dönemle kurtarırız. Peki ya izmir napacak? bu izmirliler de hiç bilinçli değil. ankaralılar bilinçli ama mesela, gökçek falan. Al ankarayı vur izmire biri senelerce arkasını tokmaklayanı seçiyor, diğeri sırf siyasi saplantılar uğruna hizmet etmeyeni başa getiriyor ikisi de bilinçsiz, ikisi de aynı kefede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Birde ortada ankara lafı yokken angarağ diye girmen çok başarısız bir çalışma olmuş, onu da belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bir izmirli olarak, seagle haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 İzmir baya baya köy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Eğer bir yeri seversen orası dünyanın en güzel yeridir, eğer bir yeri sevmezsen orası dünyanın en güzel yeri değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 izmirin kızları da artık istanbulda. ama gene de altyapıdan yetiştiriyorlar. o yüzden iyidir izmir. işte barzolar oraya gidip bozmazlar umarım gen havuzunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 akıcılığı ne kadar üst seviyede dimi yazımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 izmir çok güzel bir şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 http://img0.bloggum.com/upload/lib/img/6265/500/r_7v8f06zag2j1svunpqa4.jpg mesela izmirliymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 hepimiz izmirliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 izmri her zaman iyidir abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 SeaGle said: Geçen izmir'e geldik bi günlük, olm seneler önce gördüğüm otobüsler hala yollardaydı, onu değiştirmeye de mi para yok belediyede hiç? bu sana denk gelmiş bariz. her gün otobüse biniyorum nerdeyse %70i yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 şimdi izmir akp'yi seçse çok güzel şehir olur diyenler mi var burda ben mi yanlış anlıyorum? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar