Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hüseyin Çelik'e göre İzmir "popom gibiymiş"

Bone

Öne çıkan mesajlar

badem bıyıklıların borusunu öttürceğimize böyle daha iyi gene yapacak hiç bişey yok

iktidar rüyasında görür izmir'i zaten

bu arada ben hep izmir'de yaşadığım için olsa gerek ama şehircilik babında fazla şikayet edebilceğim bir şeye rastlamıyorum (antalya'ya gidince bi büyüleniyorum yalnz pırıl pırıl cillop gibi maşallah diyorum.. izmir hakkaten gri biraz bak..)

bi de laf var Piriştina vaktinde bütçeden çok harcadığı için izmir borçlu kaldı bilmemne diye, aslı astarı var mı bu lafın?
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

bi de laf var Piriştina vaktinde bütçeden çok harcadığı için izmir borçlu kaldı bilmemne diye, aslı astarı var mı bu lafın?
piriştina'nın yaptığı güzellikleri izmir'e bir belediye başkanı olarak kimse yapmamıştır. (behçet uz falan demeyin son dönemden bahsediyorum tabiki de) onun prestijini aşağı çekmek için söylenen laflar bunlar. piriştina döneminde hakkat belediyeden falan memnundum, ulan ne güzel işler yaptı adamlar aferin dedim. öldü adam sonra :(
Sosyal ağlarda paylaş

sehir planlanmasi acisindan konusmussa, popom daha guzel izmirden, o konagin ust tarafi acayip berbat, insan izmire daha girerken soguyor izmirden onlari gorunce. zaten oralar izmirden soyutlanmis bi yer fsd
ama o da bir bolgesi sadece izmirin, yoksa diger yerleri normal sehir gibi. Balcova guzel ama sessiz sakin, gece 10da cik disariye kimsecikler yok negzel...

metro insaati sagolsun toplu tasima da eziyete dondu, yarim saat 169 bekletiyorlar bana.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

SeaGle said:

Ha noldu, gemlik belediyesi kendi kredisinden yedi. Allahtan gemlikliler bilinçli de bi daha mümkün değil seçmezler. 1 dönemle kurtarırız. Peki ya izmir napacak?

bu izmirliler de hiç bilinçli değil. ankaralılar bilinçli ama mesela, gökçek falan.

Al ankarayı vur izmire

biri senelerce arkasını tokmaklayanı seçiyor, diğeri sırf siyasi saplantılar uğruna hizmet etmeyeni başa getiriyor

ikisi de bilinçsiz, ikisi de aynı kefede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...