aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 isterse ucar lan adam, elektrik uretiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 şu çift katlı uçaklara da bi binemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bunların bahçelisi var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 aquila said: isterse ucar lan adam, elektrik uretiyo.Bu mantıklı! Pervaneler de rüzgarla elektrik üretebiliyor. E pervane ile uçan planörler var. O zaman elektrik ile uçulabilir. Herkes kendini prize takıp atlasın camdan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Ama bunu çok hızlı yapın ki prize taktıktan sonra ölmeden uçabilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 hepimiz ferhatiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 roket takımı da elektrgi yiyince apollo gibi uzaya fırlıyordu :D pika pika nedn ucmasin :P p.s: ama ucmuo laa:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 SeaGle said: İnsan beyni gelişimini 21 yaşında tamamlar. CHOTTO MATTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Abovv gül gibi topik ne hale gelmiş. Yok lan size bilim falan, yasaklıyorum. Darbe yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 hayır anlamadığım kadının beyin üzerine, nöropsikoloji vs tadında bi çalışması bi eğitimi yok ki? adli tıp uzmanı. kalkıp evet beyin böle ilişkilendiriyor deyince üstüne atlamak olmamış..o cümleyi söyleyebilecek yeterlilikte biri değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Kendi programını izlemek de 21 yaş altına zararlı oluyor böylece. Ciddi rating kaybı, aptallık etmiş. Zaten ne ciddi araştırması var ne bişey, bilimsel topik mi olur böyle. Peh. Zaten bunlar hep bu orta yaşlıların falan yalanları. Çekemiyolar çünkü. Tek kanallı siyah beyaz dönemde çocuk oldular. Yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 hepiniz şamansınız beyleer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 olitere said: what can change the nature of man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 aquila said: lan ben o cocuk oldu saniyodum, meersem gercekten pokemonmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Fistan said: şu çift katlı uçaklara da bi binemedim Hic ucaga binemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Bone said: olitere said: what can change the nature of man Regret demiştim ben buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Bone said: olitere said: what can change the nature of man Çocuğum olsun Planescape torment arzu ettiği kadar etkileyebilir çocuğumu, hiç sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 çocuğumun planescape'i beğenmediği bi senaryo hayal ediyorum da, zor alırlar elimden heralde :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Çocuğa Planescape oynatmak çok acımasız olur bence. Günümüzde bile oyunların hali belli, gelecekte iyece berbat olacaklar. Sonra çocuk her oyunu Planescape ile kıyaslayıp oyun oynamaktan soğur bazılarımıza olduğu gibi. Gerçi olsun, ders çalışır gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 GERGE said: Bone said: olitere said: what can change the nature of man Regret demiştim ben buna. wisdom'ın yetmemiş demek ki... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Orada oyuna ara verip, karakterin başına gelenlerle birlikte bir saat kadar düşünüp geri gelerek regret demiştim. Ne oyundu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 beyin bedava aslinda kullanamiyo insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Scheriff said: hayır anlamadığım kadının beyin üzerine, nöropsikoloji vs tadında bi çalışması bi eğitimi yok ki? adli tıp uzmanı. kalkıp evet beyin böle ilişkilendiriyor deyince üstüne atlamak olmamış..o cümleyi söyleyebilecek yeterlilikte biri değil İyi de kadının ilgilendiği alan bunların hepsini kapsıyor. Kriminal olaylarda sosyal, psikolojki, tıbbi, fizik, kimya, hede hödö, hepsi birlikte oluyor biçok zaman. Ve bunlar hepsi üzerinde uzmanlaşıyorlar bu konuların neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Kaldı ki kadın yapılan araştırmaların sonucunu paylaştı, araştırma yaptım demedi. SEVİLE LAF SÖYLETMEM LAANN zıhızıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 güzel mi bari ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar