barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 7 inç büyütücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 büyür ya problem değil artık 3ayda 7cm atıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 yazıldın mı sen de kursa kardeş. beraber büyütelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 yazılcam bende... beraber büyütelim hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ya o değilde uzun ilişki istiyom artık yaa. drama filan olsun entrika olsun. hiç beceremiyom ama olsun yani. uşağa filan girelim sonunda beraber. sarı olsun mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 abi 2 ay kaldı ne uzun ilişkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 2012 versiyonu açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 "roket adam" said: Kesin spora başlıyorum. Minimum kasım'a kadar Avrupa'da kalabilmek için elimden geleni yapayım bi de. Spora başlamadım. Ağustos ortasına kadar kaldim. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 2011 dehşet iyi başladı ve çok kötü bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 2012 yılı planlarımız konusunu açmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 dönüp bakıyorum da; her şey darmaduman. 2012 daha kötü geçemez sanırım. "challenge accepted" duyar gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 2011'in yarısı askerde geçti, diğer yarısı da anadolu vilayetlerinde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 senko said: buldum lan burda yavuz. sağol la sağol şimdi patiler düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 wastyrx said: 400m $ ciro yapıcam Daha 2011 bitmedi!!!1bir!1bir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Saeros said: dudağımı yemeyi bırakıcam bırakamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 benjani said: spora başlamak evlencek kız bulmak geç de olsa spora başladım ama evlencek kız yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 iş ankara almanca dışında hiçbirini yapamadım lan, ahaha bayağı fail oldum. ev seneye kesin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Derslerimi toparlamak dışında hiçbir şey yapmadım.Staj da yapmadım. Ciddi bi ilişkim oldu sadece. Kış tatili için de spile çıktım dsadsadas hee red yazınca aklıma geldi araba aldım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Red said: tekrar araba alıp adam gibi istikrarlı bir okul hayatı var bol pompiş diyorum var yerine ve yazıcakmışım herhalde neyse hedef 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Akhlaur said: İnşallah ikinci sınıfa geçeceğim.Mümkünse ilkbahar zamanı hemde. Hehehe. Ne kadar basit adammışım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Saeros said: 2. sınıfa geçmeyi planlıyorum Sen yapabildin mi ? HII ? HII ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 reyou said: sagindan atip solundan gecicem mission completed. 2012 icin temele attigim seylerin meyevlerini yemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Akhlaur said: Saeros said: 2. sınıfa geçmeyi planlıyorum Sen yapabildin mi ? HII ? HII ? geçtim valla ya bu gidişle 3. sınıfa bile geçerim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ohoo 3e geçsen 4e kesin geçersin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Ben 3ü geçtim fakat 4 çok imkansız duruyor. Resmen challange koymuşlar ama accepted dıyemıyorum. Artık en son annem bile bu sene geçebilecegin gibi duran derslerden yüksek almaya bak diger dersleri seneye düzeltir bitirmeyi kolaylaştırırsın dedi orda ümidimi kestim bu seneye dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar