Joker Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Günlük hayatta karşınıza çıkan problemler nelerdir? mesela ben istanbul trafiğinden ve özel firmalardan çok çekiyorum. problem çıkarıyorlar paso ve kendileri çözmek yerine bana yüklüyorlar. garantiden bi vob hesabı açtırdım 3 haftadır açılmasını bekliyorum. hergün sabah 9'dan akşam 5'e kadar arıyorum, telefonlara bakmıyorlar bile. Kargo gönderdim 3 hafta oldu kargo gelmedi. Karşıma muhattapta bulamıyorum. şimdi trollemek isteyenler elbet olacaktır, cinsel problem yada havuz problemi filan diye atlayanlar. siz anladınız onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 havuz problemi fikri iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 TurkTelekom. İnternete girdiğim her an bir azap, müşteri temsilcileriyle muhattap olmak zorunda olduğum her sefer bir poblem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bizim okulun sinema bölümü işte, okuduğum yer başlı başına problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 makaleleri çok kötü yazıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ben, kendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 deümak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 parasızlık ardından karısızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 gece dükkan aramak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 koc sirketler toplulugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 DeaN said: parasızlık ardından karısızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Üşengeçlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Akhlaur said: Üşengeçlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 hayatın kendisi problem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Akşam saatlerinde Büyükdere Caddesi trafiği ve milletin metrobüse savaşa gider gibi inip binmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 devletle ilgili akla gelen her türlü yerde mevcut olan torpil. herkesin buna sövüp herkesin de bulmaya çalışması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Problemsiz tek şey sanırım g35 gaming kulaklığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Joker said: havuz problemi dün sınavda 8 musluk bir havuzu 5 saatte dolduruyorsa, bu muslukların birkaçını havuz tam yarı dolmuşken kapatırsak, sonrasında havuz 10 saatte dolarsa, kaç musluk kapatmış oluruz. diye bir soru vardı, onu söyleyecektim, "günlük hayatta böyle bir problemle karşılaşan var mı" diye, zaten sen söylemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 cevabı 6'ydı galiba :P parasızlık hele de öğrenciyken, la yok mu öğrenciye pırt taym iş veren :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 DarKRideR said: bizim okulun sinema bölümü işte, okuduğum yer başlı başına problem Hangi üni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mino said: DarKRideR said: bizim okulun sinema bölümü işte, okuduğum yer başlı başına problem Hangi üni? kocaeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 fakirlik hergün sorun yaratıryor aşmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Ardeth said: makaleleri çok kötü yazıyorlar evet tr'lerin bir çoğu birbirinden rezilken ing olanlar da maşallah hepsi shakespeare ingilizcesiyle yazılıyor. yok mu öğrencileri düşünen araştırmacılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar