huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 both Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Bekaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ankette şık eksik her ikisi de diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 xunn said: Bekaret.ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 xunn said: Bekaret. ayıp lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 xunn said: Bekaret. ahaha crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 XUNN HAKLI BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 xunn said: Bekaret. Yeterli olur topiğin kapanması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 gecko aşağı gecko yukarı gecko sağa gecko sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ben elemanla tanistim, skype'da da konustum hatta. efendi bir arkadasimiz. oldurmeyin herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 gecko avcıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 -Deno- said: ben elemanla tanistim, skype'da da konustum hatta. efendi bir arkadasimiz. oldurmeyin herifi. Skype'ta konusulan herkes efendidir ki zaten. Burada wissy'le günlerce birbirimize giydirdik, banlattık, iki skype arena partneri olduk. Yaşasın internet nefreti. Ben normalde bu kadar uyuz bir herif değilim mesela. Biliyorum düşüncesi bile korkunc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 daha mı fazla uyuzsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 sdfkjsfk yazmayınca çok agresif duruyo post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Gözlemler doğru . İnternette (yada sadece patide) daha egoist , acımasız , agresif bir kişilik evrimi geçiriyoruz ama bugün sövdükleriyle yarın sokakta karşılaşsa ehi ehi naber abi der burdaki çoğu millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Sana mümkün değil naber falan demem, benim postumun ögelerinin yerini degistirip yeniden postladıgın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 xunn said: -Deno- said: ben elemanla tanistim, skype'da da konustum hatta. efendi bir arkadasimiz. oldurmeyin herifi. Skype'ta konusulan herkes efendidir ki zaten. Burada wissy'le günlerce birbirimize giydirdik, banlattık, iki skype arena partneri olduk. Yaşasın internet nefreti. Ben normalde bu kadar uyuz bir herif değilim mesela. Biliyorum düşüncesi bile korkunc. skypeden benlede konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 yalniz adam tam portakal lan kendi hakkinda acilan topiclere atlamiyo efendisi iyi egitmis keratayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Biri bana gecko'yu özel kılan nedir açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Kadife gibi sesi , leylak gibi teni , seher vakti bakışlı gözleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 xunn said: Bekaret. abi AHAHAŞGASİFLASDSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Silphatos said: gecko avcıları golden gecko olmayan geckoya gecko demem ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 o değilde xunn'un pati'deki postlarından sonra vent'te bir mount and blade oynarken duyarsanız nasıl bir adam olduğunu anlıyorsunuz. tam bir yavuşak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar