Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 http://i.imgur.com/1hfx3kG.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Dünyadaki en leş communite herhalde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Norak said: http://www.youtube.com/watch?v=BWqBkMe0yLw Oha camcılar bayram etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ekşiden gordum , boyle kavga izlememişsinizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Kahkaha attım lan. (2:20 den başlatın direk kavgayı istiyorsanız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 altlı üstlü repostta farklı bir kafaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=jk3Hz-3rTVQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=6zVR5oSoVRA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 aweasuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 nasıl zaptedecek onu içerde? koçu tutan adamın dramı vardı youtubeda, bu danayı nasıl zaptedecek ahah salaklar ya hem de araba yani, az ilerde bırakmışlardır kafasına tabancayla sıkmadılarsa arabada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 .minareyi çalan kılıfını düşünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mino said: Kahkaha attım lan. (2:20 den başlatın direk kavgayı istiyorsanız) şu videoya bi tek ben gülmedim sanırım. ekşi'de falan da ne goygoy dönmüş. yok altıma sıçtım yok kakam donumu deldi alt kata kaçtı bilmem ne sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ben de gulmedim, ama cok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ekleyen de çok gülmemiş herhalde kaldırmış vidyoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 dediğiniz video bumu http://www.dailymotion.com/video/x2558z9_mientras-tanto-en-rusia_fun?start=73 yarıldım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Bana biraz fake gibi geldi ya. Adama vurmuyolar okşuyolar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 daha nasıl vurabilirlerki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 çok net fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 neden hepsi aynı kapıdan çıkıo la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 İstanbul trafiğinde şu tarz bi olayda 4 kişi (yada tavşan, kurbağa) bi adama vursa o adam yoldan kalkamaz 15 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 abi heriflerdeki kıyafet ayakkabılar dahil kostumlu adamın nasıl rahat yürüyüp vurmasını bekliyosun bi de tek elleri ile kafalıkları tutuyorlar. ayrıca zaten herifi dövdük 4 kişiyiz diye çok da üstüne geçmemişler. çok ciddi bi dayak atalım deseler zaten kafalık falan umurlarında olmaz makaraya bağlamışlar. bir de fake olsa adam sadece arkada bi tane arabanın görebileceği bir fake mi yapar, o kadar tezgah kurmuşsun. ayrıca konuşmalarda soforun yanındakiler gidelim diyor sürekli, herif herhalde arabada kamera var birşey çıkar diye hareket etmiyor ağırdan alıyor, olaylar gelişiyor sonra. bir de fake diyince ne kazanıyosunuz lan ne oluyo cool mu gözüküyosunuz, nedir bu negatiflik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 tamam dostum sinirlenme fake değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ulan nerde görsem fake de fake yeter lan gına geldi. buraya patladım. çok üzgünüm bilal bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Ama yine de fake, çünkü kimse o maskelerle araçta oturmaz, kostümler giyili olabilir ama kafa kısmını anca partinin reklamın olacağı yerde takarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar